Tânără își îndreaptă părul folosind o placă de păr de calitate

Cele mai bune plăci de îndreptat părul în 2023

Toate am fost în acest moment: este ora 08:00 a.m și ar fi trebuie să fi deja la muncă. În schimb, te agiți de colo-colo prin casă, încercând cu dispare să-ți aduci aminte unde ai pus pachetul cu o seară înainte.

Așadar, dacă doriți să vă coafați părul în fiecare dimineață, dar vi se pare imposibil, gândiți-vă încă o dată! Singurul lucru de care aveți nevoie pentru a obține lookul mult visat, demn de covorul roșu, este o placă pentru îndreptat părul de calitate superioară. Nu vă faceți griji: de restul ne-am ocupat noi.

Conținut:

Cele mai bune plăci de îndreptat părul în 2023

[table “3” not found /]

CHI G2 Ceramic & Titanium

Placă păr CHI G2 Ceramic & Titanium

Părerea experților: CHI este și va fi întotdeauna un brand de referință în domeniul accesoriilor pentru coafare. Iar noua placă de păr CHI G2 Ceramic & Titanium nu face excepție!

Echipată cu tehnologie ce utilizează ceramica și titanul, această placă pentru îndreptat părul este creată pentru a oferi părului tău un aspect strălucitor și mătăsos, fără fire încurcate.

Roagă orice hair-stilist să-ți recomande o anumită placă de păr și vei auzi de nenumărate ori același răspuns: CHI.

Cunoscut în întreaga lume ca lider mondial producția accesoriilor de îngrijire și coafare a părului, CHI poate fi micul tău secret în obținerea acelorași rezultate de la salonul de înfrumusețare chiar în intimitatea casei tale.

Deși CHI oferă diferite accesorii cu un aspect diferit, disponibile într-o paletă largă de culori, placa de păr G2 Ceramic & Titanium este exact cea care ne-a atras atenția atunci când am vrut să descoperim care este cea mai bună placă pentru îndreptat părul.

CHI G2 Ceramic & Titanium este echipată cu tehnologie avansată, alături de un design superior, ergonomic pentru a oferi părului tău un aspectul drept și strălucitor pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

Placi de ceramică și titan

Probabil sunteți perfect conștiente de avantajele nemaipomenite pe care ceramica le poate avea asupra părului și de strălucirea sănătoasă, naturală pe care acest material o oferă atunci când este folosit pentru coafarea la cald.

Ei bine, se pare că titanul poate suplimenta aceste aspecte atractive ale ceramicii, crescând, în același timp, durata de viață a plăcii tale pentru păr.

Spre deosebire de alte plăci pentru îndreptat părul disponibile pe piață, CHI G2 Ceramic & Titanium prezintă plăci ceramice tratate cu un nivel ridicat de titan pentru a crește durabilitatea și longevitate acestora. De asemenea, titanul ajută plăcile să alunece mai bine pe lungimea părului pentru un styling mai rapid și mai calitativ.

În plus, s-a demonstrat că titanul este un material foarte rezistent în fața procesului de ruginire. Astfel, placa ta de păr își va conserva aspectul de „proaspăt scoasă din cutie” pe parcursul anilor ce vor veni.

Acest aspect este foarte important mai ales în momentul în care vă decideți să faceți o investiție de viitor.

Cu privire la noua voastră placă profesională pentru îndreptat părul. La urma urmei, nu doriți ca mașina pe care o conduceți să prindă rugină doar după câteva drumuri.

Așadar, vă sfătuim să nu ridicați standardele mai jos nici atunci când doriți să achiziționați produse de înfrumusețare dedicate îngrijirii părului.

Afișaj digital pentru temperatură

Dacă ați deținut anterior un alt model de placă pentru îndreptat părul produsă de CHI, probabil sunteți deja familiarizați cu acest control rotativ pentru temperatură, folosit la predecesoarele plăcii CHI G2 Ceramic & Titanium.

În timp ce acel design rotativ facilitează controlul temperaturii plăcii înainte de utilizare (atunci când puteți bea cafea de dimineață), tot acest design vă poate face să schimbați cu ușurință, din greșeală, pe parcursul utilizării plăcii, temperatura prestabilită.

Pentru a rezolva acest inconvenient, placa pentru păr CHI G2 Ceramic & Titanium dispune de un afișaj digital al temperaturii (display), amplasat pe partea exterioară a mânerului. Sistemul rotativ este înlocuit niște de butoane și un display, foarte intuitiv de folosit! Această caracteristică este excelentă pentru menținerea unei temperaturi exacte în timpul coafării.

De asemenea, permite doamnelor cu diferite tipuri de păr să experimenteze rezultatele oferite de produsele CHI pe o durată lungă timp, fără grija arderii firelor de păr.

Nu știți cu exactitate care este temperatura potrivită a plăcii pentru tipul vostru de păr? Vă recomandăm să începeți cu temperaturi mai joase, crescând treptat spre cele mai ridicate. Nu numai că veți putea identifica cu exactitate temperatura potrivită pentru tipul vostru de păr, dar veți evita și supraîncălzirea/arderea firelor.

La urma urmei, foarte puține dintre noi au nevoie ca placa să atingă o temperatură superioară celei de 205.5 °C pentru a obține rezultatele dorite, garantate, de obicei, doar la salon.

Cod de culori pentru setarea temperaturii

Una dintre cele mai inedite caracteristici ale noii plăci G2 Ceramic & Titanium produsă de CHI este acest cod de culoare pentru setările temperaturii. Datorită unui ecran digital cu LED, acesta va genera o anumită culoare pentru o temperatură specifică timpului vostru de păr. Pe scurt:

Display albastru: (0°C-188°C) – ideal pentru păr fin, mătăsos sau fragil
Display verde: (190°C-202°C) – ideal pentru păr comun și ondulat
Display roșu: (205°C-218°C) – ideal pentru păr rezistent, creț sau buclat

Această caracteristică este deosebit de utilă dacă aveți părul texturat cu bucle sau ondulat, care pot fi deteriorate cu ușurință prin accesorii de înfrumusețare ale părului. Acestea fiind spuse, nu se precizează cu exactitate care este setarea potrivită de temperatură pentru cele dintre voi cu păr drept.

În acest caz, devine și mai dificil de depistat temperatura optimă la care veți folosi, de exemplu, o perie pentru bucle sau placa  pentru îndreptat dacă doriți să întindeți anumite șuvițe ceva mai „rebele” în fiecare zi.

Suntem siguri că este nevoie de puține ajustări pentru a găsi temperatura perfectă pentru aceste tipuri și stiluri de păr diferite, dar puteți fi convinse că placa de păr CHI G2 Ceramic & Titanium beneficiază de temperatura optimă pentru părul fiecăreia dintre voi.

Design superior și ergonomic

Folosind aceleași plăci de 3.2cm lățime prin care CHI și-a consolidat clientela ani la rând datorită calității acestor plăci, placa de păr CHI G2 Ceramic & Titanium poate aranja mai ușor părul lung. Chiar dacă ați încercat și plăci de păr neprofesionale gândiți-vă cât de ușor poate deveni acest proces un adevărat chin!

De la brațe amorțite la contracții ale antebrațului și dureri la nivelul încheieturii, majoritatea plăcilor de plăci neprofesionale întăresc vechea zicală „baba suferă la frumusețe”.

Din fericire pentru voi (și brațele voastre), nu este cazul să mai suferiți atunci când folosiți placa de păr CHI G2 Ceramic & Titanium. Aceasta beneficiază de un mâner ergonomic pentru o coafare ușoară și de calitate. Datorită greutății reduse, această placă de păr este foarte ușor de manevrat, ajungând rapid la orice șuviță ce necesită îndreptare.

Atinge temperaturi de până la 218°C

Când trebuie să îndreptați firele groase, ondulate sau crețe, uneori este nevoie de temperaturi superioare. Din aceste motive, CHI G2 Ceramic & Titanium poate atinge temperaturi de până la 218°C în mai puțin de un minut. Cu această placă de păr puteți spune adio timpului pierdut alocat încălzirii plăcii. În mai puțin de un minut sunteți gată să vă oferiți look-ul la care ați visat!

Dacă vă întrebați cât de fierbinte este prea fierbinte atunci când căutați temperatura optimă de utilizare a plăcii de păr, alegeți calea de mijloc! Majoritatea tipurilor de păr suportă temperaturi cu ușurință 150°C. Așadar vă recomandăm să începeți din acest punct, crescând și scăzând treptat temperatura până când o veți atinge pe cea potrivită pentru un look de invidiat.

Avantajele oferite de CHI G2 Ceramic & Titanium

 • Produsă de CHI, brand renumit în domeniul plăcilor de păr
 • Plăci fabricate din ceramică și titan
 • Ecran digital LED
 • Codul de culori pentru temperaturile potrivite diferitelor tipuri de păr
 • Design superior și ergonomic
 • Temperatură maximă de încălzire 218°C
 • Se încălzește în mai puțin de un minut

Dezavantaje

Niciunul. Placa pentru păr CHI G2 Ceramic & Titanium este impresionantă.

Verifică preț CHI G2 Ceramic & Titanium aici!

GHD Styler Gold Mini

Placă de păr GHD Styler Gold Mini

Deși de dimensiuni reduse, placa de păr GHD Styler Gold Mini dezvoltă performanțe imense. Acest accesoriu de lux, portabil, garantează rezultate profesionale și este una dintre cele mai bune plăci de păr pe care noi le-am evaluat. GHD Styler Gold Mini s-a dovedit a fi alegerea noastră de top pentru călătorii, dar și pentru rezultatele pur și simplu ireproșabile obținute pe păr mai scurt.

Plăcile înguste permit o precizie de îndreptare unică asupra șuvițelor rebele. Îndreptarea se poate face chiar de la rădăcină, mai ales atunci când părul nu este foarte lung. Folosind placa GHD Styler Gold Mini veți realiza cu ușurință bucle superbe chiar și pe păr scurt.

Datorită încălzitoarelor ceramice și plăcilor conturate, placa GHD Styler Gold Mini va aluneca ușor pe păr pentru un look drept și strălucitor. Asta va împiedica orice tip de deteriorare a firelor de păr, cum ar fi vârfurile despicate cauzate de plăcile de slabă calitate, ce nu se pot plimba pe lungimea firelor de păr fără a se împotmoli.

De asemenea, niște astfel de plăci pot ciupi și, implicit, smulge firele de păr atunci când sunt prinse între cele două elemente.

Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți părul scurt GHD Styler Gold Mini rămâne o opțiune de tot în domeniul plăcilor pentru întins părul. Puteți stiliza la fel de bine șuvițele de păr lung, dar și bretonul. Puteți transporta GHD Styler Gold Mini în orice călătorie, fiind cea mai compactă placă de păr ce funcționează la voltaj universal.

Pe lângă dimensiunile reduse, GHD Styler Gold Mini este și una dintre cele mai ușoare plăci de păr profesionale disponibile pe piață. Astfel, îți poți aranja părul fără să simți cum mâna îți obosește.

Însă cel mai mare avantaj oferit de placa GHD Styler Gold Mini este că puteți coafa direct de la rădăcină datorită dimensiunilor plăcilor încălzite, dar și a manevrabilității acestui accesoriu de lux. Astfel vei putea aranja șuvițele deranjate, firele rebele sau firele încurcate ce necesită mai multă precizie și îngrijire.

Tehnologia de încălzire a ceramicii

Plăcile ceramice sunt reprezentative pentru majoritatea plăcilor de păr de calitate superioară. Ceramica este preferată de producători datorită capacității materialului de a se încălzi rapid și de a distribui căldura uniform.

Placa de păr GHD Styler Gold Mini se încălzește în 30 de secunde, iar asta s-ar traduce prin faptul că placa este gata de utilizare aproape imediat cum o veți pune în funcțiune. Căldura se va distribui chiar și de jur împrejurul plăcilor.

Astfel, nu vor apărea suprafețe prea fierbinți ce pot provoca arsuri la nivelul firelor de păr. Un alt avantaj oferit de ceramică este finețea materialului. Plăcile de ceramică ale accesoriului GHD Styler Gold Mini se vor plimba cu ușurință pe lungimea șuvițelor de păr, fără a smulge fire.

Chiar și pentru cele dintre voi cu fire de păr ușor de încurcat și de smuls pe parcursul îndreptării, GHD Styler Gold Mini nu întâmpină niciun fel de problemă. În plus, asigură un finisaj profesional, de calitate, iar ceramica lasă în urma sa un aspect strălucitor, impecabil pentru părul tău!

Plăci conturate

GHD Styler Gold Mini prezintă două plăci ceramice, bine conturate la margini, cu ajutorul cărora poți realiza buclele și onduleurile la care ai visat dintotdeauna. Rezultatele se vor apropia de cele opțiune atunci când folosești o perie dedicată pentru bucle doar utilizând placa ta pentru îndreptarea părului.

Temperatură de 185°C cu funcție de auto-oprire

Placa de păr GHD Styler Gold Mini atinge temperatura de 185°C în aproximativ 30 de secunde. La această temperatură puteți îndrepta cu succes cam orice tip de păr. Nu uitați că placa nu dispune de un control al temperaturii, așadar veți îndrepta părul doar la temperatura medie de 185°C.

Pentru siguranța voastră, GHD Styler Gold Mini beneficiază de funcția de auto-oprire. Dacă placa nu va fi folosită timp de 30 de minute, ea va intra singură în sleep-mode pentru a economisi energie electrică ce ar putea fi irosită și pentru a evita accidentele.

Ușor de folosit

În afară de butonul on/off, GHD Styler Gold Mini nu deține alte butoane pentru setări.  Pur și simplu veți conecta placa la o sursă de energie electrică, veți apăsa butonul de ON, veți aștepta o jumătate de minut, iar GHD Styler Gold Mini este gata să vă ofere look-ul mult visat.

Datorită plăcilor ceramice foarte delicate, este foarte ușor să mișcați placa pe lungimea firelor de păr. Veți îndrepta și coafa din prima, economisind timp.

După ce ați terminat, montați plăcile de protecție deasupra lamelor ceramice pentru a menține suprafața de contact intactă. După ce ați folosit protecțiile, puteți pune placa GHD Styler Gold Mini în bagaj, fără să mai fie necesar să așteptați ca plăcile ceramice să se răcească.

În cazul în care graba de dimineață v-a făcut să uitați placa în funcțiune, în doar 30 de minute aceasta va intra în sleep-mode, închizându-se de una singură.
GHD Styler Gold Mini este, în viziunea noastră, cea mai bună placă de păr pentru călătorii, dar și pentru păr scurt. Ea nu numai că va îndrepta părul, oferindu-i acestuia strălucire, ci, folosind GHD Styler Gold Mini, veți putea obține bucle și onduleuri la superlativ.

De asemenea, fiind foarte compactă, GHD Styler Gold Mini poate ajunge în zone în care plăcile tradiționale nu au acces. Pentru cele dintre voi cu păr scurt sau delicat GHD Styler Gold Mini este placa de păr pe care v-ați dorit-o de la bun început.

Placa beneficiază de 2 ani de garanție, dar majoritatea cumpărătorilor au afirmat că această perioadă garantată a fost depășită cu brio, placa GHD Styler Gold Mini menținându-și același standard ridicat al performanțelor oferite odată cu trecerea timpului.

Avantaje oferite de GHD Styler Gold Mini

  • Compactă, greutate redusă, ușor de transportat
  • Manevrabilitate ridicată
  • Ideală pentru părul scurt sau sensibil
 • Voltaj universal
 • Ușor de folosit
 • Se încălzește în totalitate în aproximativ 30 de secunde

Dezavantaje

 • Nu deține funcția de control al temperaturii

 

Verifică preț GHD Styler Gold Mini aici!

Babyliss Pro Elipsis 3000

Placă de păr Babyliss Pro Elipsis 3000

Istoria este de partea companiei Babyliss Pro încă din anii 1960. Haute-couture, eleganța, arta și filmul erau principalele preocupări pe bulevardele pariziene ale acelei perioade.

Odată cu instaurarea unui regim în care frumusețea și rafinamentul dictau asupra capitalei franceze, nevoia de accesorii ce ușurează drumul femeilor către aceste două coordonate aproape obligatorii era din ce în ce mai evidentă.

Pentru a obține frumusețea desăvârșită, femeile își doreau o ținută impecabilă, completată de un machiaj și o coafură pe măsură. Ca urmare, celebrul coafez parizian Lelièvre a pus la dispoziția doamnelor primul ondulator electric de păr.

Datorită rezultatelor oferite, acest ondulator inovativ a devenit un must-have al vremurilor pentru orice coafez respectabil. Astfel a luat naștere Babyliss, gigantul producător de accesorii pentru înfrumusețarea, atât de cunoscut în zilele noastre.

Astazi, Babyliss Pro este aproape sinonim cu mondenitatea și tendințele din lumea modei. Orice salon de înfrumusețarea, mai cunoscut sau mai puțin cunoscut, dorește să folosească instrumentele Babyliss Pro.

Acest renume s-a fondat pe baza rezultatelor oferite de către aceste produse, rezultate ce se ridică la cele mai înalte așteptările ale celor mai pretențioase dintre voi atunci când vine vorba de aspectul părului.

Așadar, propunem în topul nostru referitor la cele mai bune plăci pentru păr ale anului curent, placa Babyliss Pro Elipsis 3000. Acest model oferit de arhicunoscutul producător Babyliss și-a făcut loc ușurință în topul nostru datorită calității înalte a materialelor folosite, a designului inovativ, a eficienței și a grijii pe care această placă o poartă pentru părul vostru.

Cu o singură mișcare orizontală, Babyliss Pro Elipsis 3000 va îndrepta orice tip de păr, fiind o placă universală, ce asigură aceleași rezultate excelente asupra părului drept, creț sau ondulat, gros sau sensibil, lung sau scurt. Folosind Babyliss Pro Elipsis 3000, părul tău va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, fiind întins perfect.

Babyliss Pro Elipsis 3000 este o placă de păr cu totul și cu totul specială. Asta se datorează și formelor sale sferice. Astfel vă puteți îndrepta sau ondula părul dintr-o singură atingere. Noi vom discuta despre Babyliss Pro Elipsis 3000 cu plăci titan-ceramică de 31x100mm, însă placa este disponibilă în într-un format mai slim, cu plăci de 24x110mm.

5 reglaje pentru temperatură

Babyliss Pro Elipsis 3000 beneficiază de nu mai puțin de 5 reglaje de temperatură: 150 °C, 170 °C, 190 °C, 210 ° C și 230 °C.

Datorită motorului puternic ce asigură încălzirea plăcii, lamelele acesteia ating temperaturile menționate mai sus într-un timp foarte scurt. Aceste lamele fabricate din ceramică și titan hidratează firele pe parcursul contactului cu acestea, evitând astfel arderea părului.

În urma utilizării plăcii Babyliss Pro Elipsis 3000, părul tău va căpăta un aspect mătăsos și strălucitor pentru o perioadă lungă de timp.

Tehnologie 5.0 EP pentru plăcile de 31x110mm din titan-ceramică

Datorită stratului de titan aplicat pe plăcile ceramice, Babyliss Pro Elipsis 3000 oferă și mai multă strălucire naturală părului, fără a utiliza agenți chimici activi. Astfel, firele de păr vor rezista mai bine la temperaturi ridicate datorită distribuirii uniforme a căldurii atât în interiorul cât și la exteriorul celor două lamele.

Prin tehnologia 5.0 EP (patentată Babyliss), aplicarea stratului metalic (titan) prin galvanizare este un proces chimic ce face ca placa să alunece ușor pe păr, pentru o îndreptare ușoară, fără agenți chimici, pentru a asigura rezistență părului la temperaturi ridicate și o distribuție uniformă a căldurii pe toată suprafața plăcilor.

Datorită tehnologiei 5.0 EP, plăcile sunt de trei ori mai rezistente în timp, lăsând în urmă un păr de trei ori mătăsos. Rezultatele obținute ating perfecțiunea și se mențin pentru o perioadă îndelungată de timp.

Folosind aceste plăci tratate, Babyliss Pro Elipsis 3000 susține sănătatea firelor de păr și oferă un look impecabil după utilizare. Plăcile alunecă ușor, fără să fie nevoie ca acestea să strângă prea tare șuvițele printre ele.

Funcție dublă

Prin forma eliptică a și datorită faptului că placa este foarte subțire, Babyliss Pro Elipsis 3000 poate îndrepta părul, dar poate și realiza buclele la care ai visat. Babyliss Pro Elipsis 3000 este la fel de ușoară precum o perie ondulat, iar rezultatele vor fi aceleași datorită sistemului de blocare și al transmiterii căldurii prin conducție.

În plus, Babyliss Pro Elipsis 3000 beneficiază de o tehnologie de ionizare denumită IonMultiplier care constă, de fapt, în incorporarea unui adevărat generator de ioni. Acești ioni asigură strălucire părului, acesta devenind mai mătăsos.

Avantaje oferite de Babyliss Pro Elipsis 3000

 • Tehnologie EP 5.0 a plăcilor
 • Tehnologie de ionizare IonMultiplier
 • Carcasă exterioare din oțel inoxidabil
 • 5 reglaje pentru temperatură
 • Design convex ergonomic

Dezavantaje

 • 1 an garanție

Verifică preț Babyliss Pro Elipsis 3000 aici!

BaBylissPro 2191

Placă de păr BaBylissPro 2191

Precum Babyliss Pro Elipsis 3000, placa prezentată anterior, BaBylissPro 2191 face parte, de asemenea, din gama profesională oferită de Babyliss, dedicată saloanelor de coafură și stiliștilor. Așadar, care dintre voi nu și-ar dori să obțină rezultatele pentru care plătiți scump vizitele la salon chiar în intimitatea casei voastre?

BaBylissPro 2191 este o placă cu totul și cu totul unică din mai multe puncte de vedere. Aceasta utilizează tehnologie de ultimă generație, dovedind rezistență în timp și fiabilitate. Așa cum Babyliss ne-a obișnuit, designul plăcii BaBylissPro 2191 este în ton cu cel al celorlalte produse marca Babyliss.

Ultra-subțire, ergonomică și eficientă, BaBylissPro 2191 este fabricată doar din materiale de calitate atât la exterior cât și la interior. Culoarea sa argintie oferă și mai multă sportivitate acestei plăci de calitate superioară.

Însă BaBylissPro 2191 nu punctează doar la capitolul aspect. Tehnologia de care această placă dispune ne-a impresionat încă de la prima utilizare. Precum Babyliss Pro Elipsis 3000, BaBylissPro 2191 beneficiază tot de 5 trepte de ajustare ale temperaturii, respectiv 150°C – 170°C – 190°C – 210°C – 230°C.

Plăcuțele ceramice (deja o semnătură a brandului Babyliss), au 28mm grosime și 110mm lățime.

De asemenea, placa dispune de afișaj digital al temperaturii.

Tehnologia EP 5.0

Această tehnologie inovativă oferă de o îndreptare de trei ori mai eficientă și de trei ori mai durabilă. În plus, asigură rezistență firelor de păr la substanțele chimice utilizate pentru fixare.

Particulele metalice ale lamelelor obținute prin galvanizare electrică generează mai puțină frecare a firelor de păr între lamele, având ca rezultat un proces de întindere al părului blând și foarte eficient.

În plus, placa BaBylissPro 2191 integrează un sistem de auto-adaptare a temperaturii ce reduce timpul de încălzire a plăcii. De asemenea, temperatura plăcii va fi afișată constant pe displayul LED, iar funcția de siguranță vă va avertiza cu privire la supraîncălzirea accidentală a plăcii.

Tehnologia ultrasonică

Din punctul nostru de vedere, această caracteristică a plăcii BaBylissPro 2191 este una dintre cele mai inovative funcții de care plăcile de păr dispun la ora actuală. BaBylissPro 2191 are amplasat un mini-rezervor pentru apă ce se închide perfect.

Apa respectivă se va transforma în aburi, facilitând alunecarea firelor de păr între lamelele plăcii pe parcursul procesului de îndreptare. Astfel, părul va beneficia de protecția vaporilor creați în timp real care, odată aplicați, permit plăcii o trece fină pe toată lungimea firelor.

Prin urmare, părul nu va fi supus la supraîncălzire, iar placa BaBylissPro 2191 va putea fi utilizată la temperaturi ridicate fără să pună în pericol sănătatea oricărui tip de păr.

Sistem avansat de control al temperaturii

BaBylissPro 2191 include Sistem avansat de controlare al temperaturii denumit Advanced Heat Management System. Datorită acestuia, placa își poate regla de una singură temperatura pentru a proteja părul.

Temperatură constantă a plăcii va fi afișată pe display, aceasta fiind adaptată în timp real. Placa va adapta temperatura și o va menține în parametri de siguranță pe tot parcursul îndreptării.

Avantaje oferite de BaBylissPro 2191

 • Tehnologie EP 5.0
 • Tehnologie ultrasonică
 • Controlul inteligent al temperaturii
 • 5 trepte de temperatură
 • Design ergonomic
 • Funcții intuitive, ușor de utilizat
 • Display LED
 • Temperatură maximă de 230°C

Dezavantaje

 • Material exterior ce se poate supraîncălzi

Verifică preț BaBylissPro 2191 aici!

Ga.Ma Starlight Ion Argan

Placă de păr Ga.Ma Starlight Ion Argan

Multe dintre voi ați considerat că folosirea plăcii de păr deteriorează firele de păr și pune în pericol sănătatea acestora. Multe dintre noi am deținut acea placă în urma căreia strângeam o cantitate impresionantă de fire de păr, regretând că suntem nevoie să trecem printr-un astfel de episod.

Să nu mai vorbim despre vârfurile arse. Ori de câte ori ajungeam la coafor ni se atrăgea atenția de către stilist asupra vârfurilor arse sau despicate. Însă aceste experiențe neplăcute pot deveni de domeniul trecutului.

Toate plăcile pe care le veți descoperi în acest articol sunt plăci profesionale ce au în vedere sănătatea firelor de păr, nu doar lookul rezultat în urma utilizării acestora. Însă nu și Ga.Ma Starlight Ion Argan. Ga.Ma Starlight Ion Argan este placa de păr care nu numai că nu deteriorează structura podoabei voastre capilare ci, din contră, o hrănește și o întreține în timp.

Placa pentru îndreptare a părului Ga.Ma Starlight Ion Argan a fost special creată pentru a utiliza uleiul de argan. Deși poate majoritatea dintre voi cunoașteți deja acest lucru, uleiul de argan sau „lichidul de aur” aduce un set impresionant de beneficii și este utilizat ca ingredient principal în multe rețete cosmetice de îngrijire a părului.

Uleiul de argan, în starea sa pură, acționează exact precum un balsam natural de păr, hidratând firul de la rădăcină, oferindu-i elasticitate. În plus, antioxidanții din componența acestui ulei magic elimină radicalii liber și protejează firele de păr de efectul de ardere provenit în urma expunerii părului la razele ultraviolete.

Acidul oleic și Omega 9 sunt principalele componente (mai bine de 50%) ale uleiul de argan, ambele având proprietăți hidratante.

Acizii grași Omega 3 și Omega 6 refac celulele de păr are firelor despicate și întăresc rădăcina. Cred că, în urma acestor argumente, ați realizat că uleiul de argan este esențial pentru sănătatea părului.

Revenind la placa de păr Ga.Ma Starlight Ion Argan, aceasta a fost special concepută pentru a folosi uleiul de argan, atât de important în îngrijirea părului.
Pe parcursul utilizării plăcii Ga.Ma Starlight Ion Argan, părul va fi hrănit în mod natural, devenind mai rezistent. Vârfurile uscate vor fi hidratate în timp ce placa alunecă pe lungimea șuviței, iar electricitatea statică a firelor de păr va fi eliminată prin tehnologia ionică de care placa Ga.Ma Starlight Ion Argan dispune.

Dacă vă vopsiți părul, uleiul de argan sau combustibilul plăcii Ga.Ma Starlight Ion Argan va menține culoarea pentru o durată mai mare de timp, oferind strălucire acesteia. Firele vor fi mai mătăsoase, pline de vitalitate căpătând un aspect mai tânăr.

Tehnologia IHT

Tehnologia IHT permite plăcilor să se încălzească imediat, iar căldura va fi distribuită uniform și constant chiar și pe parcursul procesului de îndreptare. Datorită acestei tehnologii și sistemului de alunecare al plăcilor, șuvițele prinse între plăci vor beneficia de aceeași cantitate de căldură de la rădăcină spre vârfuri.

Veți obține o întindere perfectă fără să vă îngrijorați din cauza temperaturii plăcii.

Plăcile de care Ga.Ma Starlight Ion Argan dispune sunt fabricate din turmalină, un material de calitate superioară, foarte fin, care alunecă ușor pe păr, reducând expunerea firelor la temperaturi ridicate.

Tehnologia Ion Plus

Tehnologia Ion Plus de care placa pentru îndreptat părul Ga.Ma Starlight Ion Argan dispune eliberează și mai mulți ioni negativi față de plăcile tradiționale care beneficiază de o astfel de funcție de ionizare.

Datorită acțiunii uleiului de argan alături de crearea acestor ioni negativi, cuticulele sunt sigilate mult mai bine, menținând părul hidratat, mătăsos, strălucitor, eliminând energia statică pe care firele o pot acumula.

Atunci când utilizați placa Ga.Ma Starlight Ion Argan veți auzi un sunet ușor, perfect normal, cauzat de eliberarea unei cantități mari de ioni. Ionizatorul este amplasat la vedere în afara plăcii pentru a evita dispersia de ioni în corpul accesoriului.

Temperatura de funcționare a plăcii se poate adapta între 150°C și 230°C. Astfel veți putea obține setarea cea mai potrivită pentru tipul vostru de păr, având posibilitatea de a monitoriza temperatura plăcii pe display-ul LCD digital al acesteia.

Cablul pivotant, mânerul anti-derapant și design-ul rotunjit al plăcii sunt excelente pentru a realiza cu ușurință bucle, onduleuri sau un aspect drept.

Siguranță sporită

Placa Ga.Ma Starlight Ion Argan pentru îndreptare este prevăzută cu un sistem inteligent de auto-oprire se va activa după 60 de minute de la punerea în funcție a accesoriului. Datorită voltajului universal (100-240V), vă puteți bucura de performanțele acestei plăci profesionale de îndreptat părul oriunde în lume.

Puteți aplica uleiul de argan pe păr fie înainte fie după procesul de îndreptare. Câteva picături pe părul umed sunt suficiente. De asemenea, înainte de a folosi placa Ga.Ma Starlight Ion Argan, vă puteți face o mască pentru păr.

Noi vă recomandăm să picurați puțin ulei de argan pe păr după îndreptare. Rezultatele oferite Ga.Ma Starlight Ion Argan sunt de-a dreptul încântătoare, iar grija pe care această placă o va purta pentru sănătatea firelor de păr este cel mai mare avantaj pe care acest produs profesional vi-l poate oferi.

Comandând Ga.Ma Starlight Ion Argan veți primi și o sticlă de ulei de argan și macadamia de 30ml, plus o carcasă rezistentă la căldură, ideală pentru depozitarea sau transportul plăcii.

Avantajele oferite de Ga.Ma Starlight Ion Argan

 • Tehnologia Ion Plus
 • Tehnologie IHT
 • Control total asupra temperaturii
 • Temperatură maximă de 230°C
 • Auto-oprire pentru siguranță
 • Voltaj universal
 • Pachetul conține ulei de argan

Dezavantaje

 • Turmalina este un material foarte fin, dar și foarte sensibil

Verifică preț Ga.Ma Starlight Ion Argan aici!

Braun Satin Hair ST780

Braun Satin Hair ST780

Niciun top al produselor de înfrumusețare nu ar fi complet dacă nu ar conține un accesoriu marca Braun. Noi vă propunem placa de păr Braun Satin Hair ST780 drept una dintre cele mai bune plăci de îndreptat părul disponibile pe piață mai ales prin prisma raportului preț/calitate oferit.

Braun Satin Hair ST780 face parte din gama SensoCare creată de SensoCare se traduce printr-o multitudine de senzori amplasați pe plăcile produsului ce modifică temperatura lamelelor în funcție de textura și tipul de păr.

Astfel, prin această tehnologie avansată, placa Braun Satin Hair ST780 se adaptează perfect cerințelor fiecărui utilizator, fără niciun fel de efort din partea acestuia. De asemenea, placa Braun Satin Hair ST780 se comportă excelent pe părul vopsit.

Părul va primi mai multă căldură la rădăcină și mai puțină către vârfuri, pentru o îndreptare perfectă. Totul se întâmplă în timp real, pe parcursul procesului de îndreptare și în mod automat.
Placa Braun Satin Hair ST780 dispune de un mic display care, prin intermediul unor fețe zâmbitoare, vă avertizează dacă plimbați placa de-a lungul firelor de păr la o viteză corespunzătoare.

Această caracteristică ne duce cu gândul la senzorul de presiune specific periuțelor electrice de dinți.

De asemenea, veți descoperi un alt buton care trebuie apăsat pentru 2-3 secunde pentru ca placa să fie gata de utilizare după ce a fost conectată la priză. De asemenea, vă puteți crea un profil, însă placa dispune și de trei profiluri prestabilite.

Pentru a crea un profil, veți opta pentru cât de lung și cât de subțire este părul dumneavoastră. Aceste două coordonate vor fi folosite în mod inteligent de placă pentru a alege de una singură temperatură ce se mulează perfect pe tipul vostru de păr.

Marginile plăcii Braun Satin Hair ST780 sunt rotunjite și pot crea onduleuri fine și incredibil de elegante. De jur împrejurul plăcii este atașată o margine de cauciuc care vă va proteja degetele de temperaturile înalte atinse de lamele plăcii.

Plăcile ceramice ale utilizate pentru  Braun Satin Hair ST780 sunt foarte lucioase, evitând smulgerea firelor. Cablul de 2m este relativ îndeajuns de lung și se poate roti la 360° în jurul punctului său de fixare. Așadar, puteți folosi placa Braun Satin Hair ST780 în orice direcție fără să aveți grijă să nu încurcați cablul acesteia.

Dacă veți lăsa placa prea mult în priză, ea își va activa un sistem de siguranță și se va închide automat. Din păcate, Braun Satin Hair ST780 nu dispune de niciun fel de protecție, cap sau carcasă. Vă veți doriți o astfel de protecție mai ales atunci când veți călători.

De asemenea, lamelele sunt de dimensiuni reduse, iar acest factor poate crește timpul pentru o întindere a părului în totalitate.

Per total, Braun Satin Hair ST780 este o placă excelentă, oferă rezultate profesionale și de durată (mai exact 2-3 zile de la utilizare). Utilizând Braun Satin Hair ST780, veți obține un look splendid, strălucitor, menținând sănătatea firelor!

Adaptare inteligentă a temperaturii

Tehnologia Braun SensoCare este una dintre cele mai inovative caracteristici de care se poate bucura orice placă de păr de pe piață, conducând stylingul către un alt nivel. Senzorii de precizie atașați pe lungimea lamelelor ceramice ale plăcii Braun Satin Hair ST780 pot „decoda” gradul de hidratare al firelor.

Această tehnologie adaptează în timp real temperatura în funcție de tipul de păr cu care placa ia contact. În timp ce vă veți bucura de protecția maximă a șuvițelor în fața temperaturilor ridicate, veți obține un look superb datorită părului fin și sănătos pe care placa Braun Satin Hair ST780 îl va lăsa în urma sa.

Personalizează-ți stilul

Datorită display-ului inteligent de care placa Braun Satin Hair ST780 dispune, vă puteți personaliza modul de coafare pentru a vă bucura de rezultate maxime! La fiecare mișcare, display-ul vă va informa dacă părul este prea umed pentru a fi îndreptat în condiții de maximă siguranță și, de asemenea, dacă plimbați placa pe păr la o viteză corespunzătoare.

În plus, puteți selecta lungimea și tipul de păr pentru ca placa Braun Satin Hair ST780 să aleagă în mod inteligent temperatura potrivită. Mai mult, dacă sora, mama sau colega de apartament doresc să folosească placa voastră de păr, Braun Satin Hair ST780 dispune de trei profiluri diferite, personalizate.

Avantaje oferite de Braun Satin Hair ST780

 • Tehnologie SensoCare
 • 3 profiluri personalizate
 • Plăci ceramice
 • Margine protectoare de cauciuc
 • Excelentă pentru păr vopsit
 • Design rotunjit și cablul rotativ

Dezavantaje

 • Durată mai mare pentru a procesului de întindere din cauza plăcilor de dimensiuni reduse
 • Placa nu se poate bloca

Verifică preț Braun Satin Hair ST780 aici!

REVLON Copper

Placă de păr REVLON Copper

REVLON Copper pătrunde cu succes în topul nostru al celor mai bune plăci de îndreptat părul cu ușurință. Deși la un preț inferior plăcilor anterioare, REVLON Copper se comportă excelent pe orice tip de păr, facilitând procesul de îndreptare din toate punctele de vedere, oferind rezultate demne de cele mai înalte standarde.

Utilizarea lamelelor de cupru în fabricarea plăcii REVLON Copper este un concept inovativ adoptat de REVLON. Însă, fiind un metal, cuprul nu este tocmai materialul potrivit pentru un păr subțire sau deteriorat.

Nu orice material de fabricare al plăcilor este indicat pentru orice tip de păr, așadar aceste plăci din cupru utilizate de REVLON Copper au avantaje și dezavantaje specifice.
Mai exact, plăcile din metal asigură au cam aceleași caracteristici. Acestea se vor încălzi mult mai repede față de cele ceramice. Prin urmare, placa REVLON Copper este gata de utilizare în nu mai mult de 15 secunde la pornirea acesteia.

Astfel, veți câștiga timp, iar, datorită mărimii superioare ale plăcilor (25 x 25 mm), procesul de îndreptare completă va fi realizat cu rapiditate. Asta înseamnă că nu va fi nevoie de prea multe treceri ale plăcilor prin părul vostru, iar deteriorarea firelor va fi una mai mică. REVLON Copper este excelentă pentru cele dintre voi care dețin un păr gros și aspru.

De asemenea, un alt avantaj deținut de plăcile din cupru față de cele ceramice este acela că sunt mult mai rezistente și mai dure în timp. Așadar, lamele de cupru de vor comporta la fel deoarece nu se pot exfolia. Astfel, nu vă veți mai face griji că placa va începe să smulgă firele sau să nu mai îndrepte la fel de eficient precum o făcea la primele utilizări.

Însă, deși poate inferioare plăcilor ceramice, cele din cupru distribuie mult mai bine căldura față de cele din titan. De asemenea, prețul este unul mai scăzut, iar REVLON Copper este o placă profesională la un preț atractiv și accesibil.

Am apreciat această placă nu doar prin prisma prețului, ci datorită rezultatelor obținute în urma utilizării. După cum am spus, nu este indicată pentru un păr sensibil, subțire, dar face o treabă excelentă atunci când ia contact cu fire aspre și groase, greu de îndreptat pentru placa pe care ați folosit-o anterior. Să nu uităm cât de mult durează să îndreptați în totalitate un astfel de păr.

Acum, în numai 15 secunde, datorită încălzirii rapide și uniforme a cuprului, plăcile îndeajuns de late de care dispune REVLON Copper sunt gata să vă ofere lookul la care ați sperat doar după câteva îndreptări.

Însă, dacă dețineți un păr sensibil, aceste plăci din cupru nu sunt chiar atât de periculoase precum ați crede. REVLON Copper deține nu mai puțin de 30 de setări de temperatură ce vor controla cu succes caracteristicile cuprului pentru a le adapta la tipul vostru de păr.

Cu toate aceasta, fiți precaute și urmăriți temperatura plăcilor. Nu vă doriți ca metalul să vă deterioreze rădăcina sau să ardă vârfurile firelor de păr.

Plăci din cupru

Inovația este întotdeauna binevenită! REVLON Copper utilizează lamele din cupru, de dimensiuni de 125 mmx25 mm, îndeajuns de lungi încât să ofere o întindere rapidă, fără efort. După cum am menționat, cuprul se comportă excelent pentru păr aspru și gros, greu de întins pentru plăcile obișnuite.

De asemenea, lamelele din cupru de care placa REVLON Copper dispune vor atinge temperatura potrivită (între de la 80 la 235°C) în numai 15 secunde din momentul în care ați pus placa în funcțiune.

Astfel, prin lamelele lungi și timpul redus de încălzire al acestora, veți câștiga lupta contra-cronometru pe care o duceți în diminețile în care nu aveți timp suficient pe care să-l acordați aspectului părului vostru pentru toată durata zilei.

Ușor, rapid și versatil

Plăcile XL din cupru vor reduce exponențial durata procesului de îndreptare. După doar câteva treceri ale acestora de-a lungul șuvițelor de păr, veți constata că ați obținut ca prin minune look-ul la care vă așteptați.

În plus, în numai 15 secunde, plăcile din cupru vor atinge temperatura optimă pentru utilizare, de 80 la 235°C. Datorită puterii incredibile de îndreptare ale acestor lamele din cupru, nu este necesar să reveniți asupra șuvițelor deja îndreptate. Veți obține rezultate excelente din prima.

Versatilitate este o altă calitate a plăcii REVLON Copper. Ea dispune de nu mai puțin de 30 de setări pentru temperatură, cuprinse între 80 la 235°C. Deși poate nu este cea mai indicată placă pentru păr subțire, REVLON Copper va face față și acestui tip de păr, însă la o temperatură mai joasă.

Însă, dacă vă bucurați de un păr gros, aspru, dar greu de aranjat, performanțele plăcii REVLON Copper se vor ridica la standardele celor mai pretențioase dintre voi.

Avantaje oferite de REVLON Copper

 • Plăci XL rontunjite de 125 x 25 mm
 • Încălzire în numai 15 secunde
 • 30 de setări pentru temperatură
 • Sistem de blocare al plăcilor
 • Afișaj digital LCD
 • Excelentă pentru păr gros, aspru

Dezavantaje

 • Nu este tocmai indicată pentru păr subțire sau sensibil
 • Nu dispune de husă de transport sau carcasă de protecție
 • Dimensiuni destul de mari

Verifică preț REVLON Copper aici!

Concluzie

Cu atât de multe variante excelente, candidând pentru titlul de cea mai bună placă pentru păr, ne-a fost destul dificil să ne pronunțăm asupra câștigătorului. Cu toate acestea, suntem de părere cu CHI G2 Ceramic & Titanium este cea mai bună placă pentru păr de pe piața autohtonă dedicată acestor accesorii de înfrumusețare.

Cumpărați placa CHI G2 Ceramic & Titanium și suntem siguri că ați făcut alegerea potrivită. Calitatea, performanțele și rezultatele oferite de această placă profesională pentru îndreptat părul sunt pur și simplu ireproșabile.

Codul de culori pentru setarea temperaturii este foarte intuitiv și util, iar placa CHI G2 Ceramic & Titanium vă va ajuta să descoperiți cu ușurință temperatură optimă de îndreptare pentru tipul de păr al fiecăreia dintre voi.

De asemenea, am rămas foarte plăcut surprinși de display-ul digital integrat al plăcii CHI G2 Ceramic & Titanium, dar și de plăcile ceramice de calitate superioare menite să garanteze un look strălucitor.

Locul doi în topul celor mai bune plăci de păr este ocupat de GHD Styler Gold Mini, o placă de dimensiuni reduse, compactă, cu un design sportiv. GHD Styler Gold Mini este, de departe, cea mai bună alegere pe care o puteți face dacă sunteți o persoană nevoită să călătorească mult deoarece este foarte ușoară și ocupă puțin loc în bagaj.

Performanța în regim de viteză este principalul principiu de funcționare al plăcii GHD Styler Gold Mini. Deși nu deține funcții de control al temperaturii, GHD Styler Gold Mini se va încălzi în numai 30 de secunde, alunecând ușor pe lungimea oricărui tip de păr.

Singurul inconvenient al acestei plăci ar putea fi dimensiunea redusă a plăcilor, ceea ce ar putea crește durata procesului de îndreptare în cazul celor dintre voi ce preferă să-și poarte părul foarte lung.

În încheiere

Hai să fim sincere: dacă natura ne-a înzestrat cu un păr creț și bogat, toată adolescența ne-am dorit un păr drept și mătăsos. Dacă părul drept și mătăsos este părul nostru natural, hai să ne aducem aminte de câte ori am mers la salon pentru a obține buclele la care am visat.

Așadar, indiferent de cât de mult susținem că ne iubim păr așa cum este, mereu ne vom dori un look inedit, surprinzător.

Iar pentru a obține acest aspect demn de invidiat al părului nostru, placa de păr ne este principalul aliat. Aceste accesorii sunt menite să ne asigure fiecăreia dintre noi un look apropiat de cel al celebrităților chiar în intimitatea casei noastre.

Însă doar calitatea și performanțele plăcii de păr pentru care ați optat pot influența rezultatele finale în urma îndreptării sau ondulării părului. Este de datoria voastră să alegeți o placă de păr profesională dacă țineți cu adevărat la sănătatea și aspectul părului vostru

De ce ar trebui să începeți să folosiți o placă profesională pentru păr

Din fericire sau nu, fiecare dintre noi ducem un ritm de viață solicitant, iar timpul liber devine o piatră din ce în ce mai prețioasă în rutina de zi cu zi. Alergând din ședință în ședință, din birou în birou, de la serviciu la școala copiilor, la cumpărături și apoi înapoi acasă, nu este de mirare că ne punem adesea pe ultimul loc în topul priorităților.

Însă această mentalitate influențează aspectul nostru de zi cu zi și, din acest motiv, din ce în ce mai multe femei se afișează cu părul încâlcit, nearanjat sau dezordonat.

Dar hai să reflectăm asupra acestui fapt împreună: periile rotative pentru bucle sunt destul de dificil de utilizat și nimeni nu are timp să susțină această activitate din trei în trei zile. Așadar, citind acest ghid al cumpărătorului pentru alegerea celei mai bune plăci de îndreptat, cu siguranță ne veți da dreptate.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care placa de îndreptat părul este un accesoriu atât de minunat pentru a vă menține look-ul la cele mai înalte standarde. Nu numai că veți obține acel aspect drept impecabil, dar puteți realiza și bucle la fel de reușite precum cele obținute folosind peria rotativă.

Așadar, eliberați acel dulap din baie dedicat accesoriilor de înfrumusețare și faceți loc unei noi plăci profesionale pentru îndreptat părul. Versatilitatea acestui instrument este pur și simplu încântătoare.

Chiar dacă părul vostru natural este creț sau drept, vă veți bucura de aceleași beneficii oferite de o placă de păr profesională. O astfel de placă va lăsa în urma sa un păr strălucitor, mătăsos, sănătos și plin de volum.

Câteva șuvițe îndreptate cu o placă profesională pot crea acea coadă lungă. De asemenea, o placă profesională poate repara vârfurile despicate sau poate realiza niște bucle largi pentru o noapte, chiar două. Indiferent de tipul tău de păr, există o placă profesională de păr ce se va mula perfect asupra cerințelor tale.

Iată câteva dintre coafurile noastre preferate pe care le poți obține folosind doar una dintre plăcile de păr profesionale prezentate pe parcursul acestui ghid:

Bob lung: fii gata să atragi toate privire asupra ta etalându-ți coafura impecabil. Un bob lung este ideal pentru cele dintre voi ce se bucură de un chip rotund, captând atenția asupra trăsăturilor voastre unice.

Coadă lungă: Există un motiv pentru care fetele ce-și poartă părul într-o coadă lungă vor fi mereu apreciate. Cu zero efort și un elastic drăguț de păr, poți trece de la banal la fantastic! Îndreaptă vârfurile folosind noua ta placă de păr profesională „et voilà!”. Tocmai ai obținut o coadă lungă impecabilă.

Half up, half down: oricând te pregătești pentru o seară specială sau o ieșire cu fetele, coafura Half up, half down este mereu o opțiune excelentă. Clasică, dar sexy, această coafură care pare destul de complicată, este foarte ușor de realizat folosind o placă de păr profesională.

Păr lung și drept: Nu poți da greș atunci când părul tău coboară drept, de la rădăcină către vârfuri (mai ales atunci când porți o rochie cu spatele gol). Veți obține un look retro, atrăgător, simțindu-te liberă să dansezi, fără grija coafurii.

Bucle pentru vară (beach waves): Pun pariu că nu ați fi crezut că puteți obține aceste bucle folosind doar placa pentru îndreptat! Te poți bucura de aceste onduleuri largi fără să îți uzi părul în apa mării, fără să te murdărești sau sa fii arsă de soare. Placa de îndreptat părul poate aduce acest look chiar în oglinda casei tale.

Cea mai bună placă profesională pentru tipul tău de păr

Atunci când doriți să cumpărați cea mai bună placă pentru părul vostru unic, poate fi dificil să descifrați toate caracteristicile acestor accesorii pentru înfrumusețare. Însă acesta este motivul pentru care am realizat acest ghid plin de informații utile cu privire la beneficiile oferite de fiecare placă de păr în parte.

Odată ajunse aici, nu mai este nevoie să navigați pe internet din pagină în pagină deoarece aici veți obține toate detaliile de care aveți nevoie pentru a alege placa ce se pretează cel mai bine la cerințele tipului vostru de păr!

Dacă nu știți cu exactitate unde se încadrează tipul vostru de păr (sau a suferit anumite transformări odată cu trecerea anilor), citiți acest articol incredibil de util realizat de experții de la Redken!

Dacă părul tău este fin, dar creț, gros, dar drept, nu te impacienta! Îți recomandăm o placă de îndreptat ce va rezolva cu ușurință problemele principale pe care le întâmpini atunci când vreți să-ți aranjezi părul.

Așadar, dacă firele crețe îți dau bătăi de cap, alege o placă ce atinge temperaturi cât mai ridicate, hidratând părul în același timp. Dacă deții un păr lung si subțire, o placă cu lamele mai lungi va reduce timpul efectiv de îndreptare în mod evident.

Păr fin sau subțire

Dacă părul tău este fin sau subțire, ține minte această regulă simplă: mai puțin înseamnă mai mult! Structura naturală sensibilă a firelor tale de păr le face pe acestea mult mai ușor de degradat. Pentru a evita acest lucru, urmărește două caracteristici esențiale înainte de a achiziționa o nouă placă de păr profesională:

 • Setări de temperatură cât mai variate, de preferabil între 125°C-180°C
 • O funcție de auto-oprire pentru a evita supraîncălzirea

Păr creț natural

Oricare care dintre noi înzestrată natural cu un păr creț știe că secretul stă în hidratarea buclelor. Indiferent că vrei să obții un look drept pentru o seară sau doar vrei să menții aspectul impecabil al buclelor tale, o placă de păr profesională te poate ajuta în ambele situații doar dacă nu-ți va deteriora părul!

Atunci când cauți cea mai bună placă pentru păr creț, ține cont de aceste aspecte:

 • Turmalină sau plăci cu infuzie de cheratină pentru a menține părul hidratat
 • Setări variate ale temperaturii, cu o temperatură maximă de 205°C pentru cele mai „rebele” bucle
 • Plăci ceramice pentru strălucire și volum

Păr deteriorat

Din fericire, am aflat multe despre îngrijirea părului și păstrarea integrității acestuia în urma coafării. Însă nu întotdeauna s-a pus problema astfel. Dacă ți-ai făcut un permanent prin anii 80 sau te-ai bucurat de revoluția coafurilor în trend în anii 90, este clar că părul tău a trecut prin niște procese ce l-au afectat cu siguranță.

Același lucru îl putem spune dacă vopsitul părului este o rutină pentru unele dintre voi sau dacă ați trecut de la un brunet natural la un blond platinat. Procesul de decolorare afectează mult sănătatea părului vostru. Așadar, vă vom oferi câteva caracteristici pe care o placă trebuie să le prezinte dacă instrumentul are de a face cu un păr deteriorat:

Plăci ceramice pentru a redescoperi strălucirea naturală pe care părul și-a pierdut-o în urma vopsirilor repetate sau al coafurilor extreme
Un cablu rotativ pentru a permite plăcii să ajungă chiar și în cele mai inaccesibile locuri, aproape de rădăcina firelor de păr

Păr natural drept

Doar pentru că unele dintre voi sunteți binecuvântate și vă bucurați de un păr drept natural, asta nu înseamnă că o placă de păr profesională nu vă este folositoare. Plăcile de păr sunt o soluție excelentă pentru vârfurile despicate specifice părului lung și drept, dar, mai ales, acestea pot realiza onduleuri largi, voluminoase!

Atunci când căutați cea mai bună placă pentru păr drept, iată câteva aspecte demne de luat în calcul:

 • Temperaturi medii pentru rezultate excelente fără ca părul să fie deteriorat pe parcursul procesului de întindere sau al coafării (undeva între 190°C -205°C).
 • Plăci cu infuzie de cheratină pentru a păstra părul hidratat și a oferi strălucire părului tău drept

Păr gros și greu de aranjat

Părul gros și greu de aranjat îți poate da de furcă atunci când vrei să realizezi un styling folosind placa de păr din cauza firelor rebele, greu de așezat la locul lor. Din fericire pentru tine, există plăci profesionale excelente pentru a-ți aranja părul rebel exact așa cum îți dorești:

 • Plăci de dimensiuni reduse, ușor de manevrat, pentru a izola mai bine zonele care necesită mai mult efort
 • Temperaturi ridicate (în jur de 205°C) pentru a putea îmblânzi șuvițele rebele, fără a fi nevoie să reveniți asupra lor după ce ați coafat tot capul
 • Plăci ceramice sau din turmelină pentru a proteja părul pe parcursul procesului de îndreptate pentru a obține un look strălucitor și vitalizant

După ce ai aflat ce placă profesională se potrivește cel mai bine tipului tău de păr, testeaz-o pentru a descoperi care este temperatura optimă la care trebuie să folosești instrumentul. Variază temperatura pe suprafețe mici de păr pentru a determina cu exactitate care este cea potrivită pentru o obține o întindere perfectă.

Începe de la temperaturi mai joase și crește temperatura treptat până o vei descoperi pe cea care se potrivește cel mai bine pentru tipul tău de păr.

Sfaturi pentru utilizarea noii tale plăci profesionale pentru păr

Protecție: pulverizați un spray cu acțiune de protecție pentru a preveni deteriorarea firelor expuse la temperaturi ridicate și posibila rupere a acestora.

Împarte părul: separați părul în câteva șuvițe (mai puține dacă trebuie să ieșiți pe ușă în câteva minute, în mai multe dacă vă permite), folosind cleme sau elastice de păr.

Plimbați placa în jos: începeți de la rădăcina șuvițelor, apoi trageți placa în jos pe lungimea acestora, către vârfuri, lăsând placa să alunece ușor, schimbând direcția în anumite zone dacă doriți să obțineți bucle sau onduleuri.

Repetați procedura: repetați operațiunea pe toată suprafața părului, șuviță cu șuviță.

Verificați și repetați dacă este cazul: vă puteți întoarce asupra oricărei suprafețe de păr care necesită mai multă atenție.

Fixați look-ul: Odată ce ați obținut aspectul dorit, puteți aplica un produs cu acțiune de fixare (spray fixativ sau spumă) pentru ca părul vostru să-și păstreze în timp același aspect impecabil.

Cam asta e tot! Cu puțin antrenament, veți deveni adevărate experte în îndreptarea părului în cel mai scurt timp cu putință. Dacă doriți să vă aventurați și mai mult, vă recomandăm să încercați și alte coafuri în afară de cele drepte, cum ar fi buclele sau onduleurile, pentru și mai multă originalitate și distracție!

Versatilitatea este cheia: diferite moduri de utilizare a plăcii profesionale pentru păr

Cu toate știm că o placă de păr poate îndrepta șuvițele de păr, oferind strălucire acestora, însă acesta este doar începutul. Pe lângă îndreptatul tradițional, iată ce mai puteți realiza folosind doar o placă profesională pentru păr:

 • Creponați, ondulați, buclați părul și veți obține aceleași rezultate precum cele oferite de o perie rotativă (pentru un ghid rapid, accesați acest link).
 • Îmblânziți firele rebele
 • Îmbunătățiți aspectul firelor despicate sau al unei tunsori complicate
 • Treceți rapid de la o coafură potrivită pentru o zi de birou la una cu totul și cu totul specială, ideală pentru o seară în oraș
 • Așezați vârtejurile
 • Adăugați strălucire părului deja drept
 • Aranjați părul încurcat și dezordonat produs în timpul somnului

Dacă vă simțiți atât de creative, puteți elimina chiar și cutele de pe tivul fustei sau cutele produse accidental pe cămașă.

Abilitatea de a crea bucle săltărețe sau onduleuri folosind placa de îndreptat este o noutate în industria de înfrumusețare a părului așa că necesită o discuție mai amplă. Dacă vă simți complet pierdute și nu ați găsit încă videoclipul potrivit care să explice concret ce se întâmplă în spatele acestei minuni, nu vă faceți griji!

Urmați ghidul nostru pas cu pas și veți obține cu ușurință buclele dorite folosind doar noua voastră placă profesională pentru îndreptat:

Protecție: precum în cazul procesului de îndreptate, aplică un produs cu acțiune de protecție împotriva temperaturilor ridicate atinse de plăci pentru a elimina riscul deteriorării firelor de păr.

Apucă și răsucește: experții de la Good Housekeeping nu puteau veni cu o definiție mai bună: obții bucle cu placa pentru îndreptat este ca și cum ai bucla o panglică cu o foarfecă. Pentru a obține buclele, fixați placa pe o șuviță de păr, exact ca atunci când vreți să îndreptați, apoi răsuciți instrumentul pe lungimea șuviței respective.

Toată șuvița este prinsă acum în jurul plăcii de îndreptat. Apucați vârful firelor pentru o priză mai bună și glisați apoi pe toată lungimea părului. Ca prin minune, ați obținut prima buclă!

Repetă mișcarea: plimbă placa peste tot prin păr și repetă procedura de mai sus până când vei obține numărul dorit de bucle sau onduleuri.

Fixează: pulverizează un spray fixativ sau orice alt produs pentru fixare pentru a păstra buclele obținute o perioadă mai lungă de timp

De asemenea, poți crea niște bucle largi (beach waves), aplicând aceeași tehnică! Puteți apuca șuvița de păr dintr-un anume unghi, alternându-l pe parcurs ce placa începe să coboare către vârfuri.

Curățarea și îngrijirea noii tale plăci profesionale pentru păr

După ce ați cumpărat noua placă profesională pentru îndreptarea părului și stăpâniți multitudinea de moduri în care o puteți folosi, singurul lucru care rămâne de făcut este să aveți grijă de placă pentru a-și păstra performanțele oferind rezultate incredibile și în anii următori.

La fel ca orice accesoriu de lux pentru înfrumusețare, trebuie să aveți grijă de noua voastră placă profesională pentru a-și extinde longevitatea și pentru a preveni oxidarea (oxid care s-ar putea scurge chiar în părul vostru… scârbos, nu?). Indicațiile noastre pentru îngrijirea și curățarea unei plăci profesionale pentru îndreptarea părului includ:

Depozitarea între utilizări: depozitați placa într-un loc uscat, răcoros și ferit, cum ar fi un dulap sau un sertar, pentru a evita depunerea prafului.

Înfășurați placa într-un prosop: luați în considerare și înfășurarea plăcii într-un prosop (uscat, bineînțeles) sau punerea sa în carcasa protectoare pentru a nu vărsa machiajul sau alte substanțe pe suprafața acesteia. De asemenea, nu înfășurați cablul prea tare pentru a nu-l deteriora.

Înlăturați impuritățile: cel puțin o dată pe lună, când placa este rece, ștergeți ușor lamelele acesteia cu un amestec de detergent de vase și apă călduță pentru a înlătura produsele de îngrijire a părului depuse pe suprafața fină a plăcilor din componența accesoriului.

Depozitați-o pentru călătorii: atunci când călătoriți, puneți placa într-un prosop (al vostru, nu cel de la hotel), deoarece o puteți strânge chiar și când aceasta este caldă. În general, vă recomandăm să strângeți placa atunci când accesoriul s-a răcit în totalitate.

Verificare pentru siguranță: verificați periodic starea cablului plăcii voastre de păr

Închideți ochii pentru o clipă și amintiți-vă de vremurile bune ale anului 2003. HI5-ul domina viețile noastre online, iPod-urile erau la modă, iar Yahoo Messenger era cel mai bun mod de comunicare. Ce vremuri…

Dacă ai trăit în această perioadă specială a istoriei noastre, atunci îți amintești probabil coafurile super drepte pe care le-am purtat cu toții cu mândrie (mai ales atunci când îți făceai un fel de selfie cu o cameră digitală în oglinda din baie).

Din motive neștiute încă, coafurile drepte din perioada anilor 2000 au căpătat un fel de reputație proastă.

Bineînțeles, plăcile de o calitate execrabilă ale acelor vremuri aveau tendința de a arde părul la cea mai mică neatenție. O secundă în plus cu părul prins în acea placă putea fi fatală. Apoi, acele frizuri drepte au fost asociate cu tunsorile stil „emo”, la modă în acea perioadă.

Din fericire, acei ani s-au dus, iar acum coafurile drepte se bucură de recunoștința și aprecierea pe care le meritau de la bun început.

Deși părul nostru a avut destul de suferit în vremea anilor 2000, am învățat că protejarea firelor de păr nu mai un lux: este ceva obligatoriu atunci când vine vorba de procesul de îndreptare.

Din acest motiv, toate plăcile profesionale pe care vi le-am prezentat dispun de diferite tehnologii și sunt fabricate din anumite materiale ce încurajează sănătatea și protecția firelor de păr.

De asemenea, am mai învățat că temperaturile prea ridicate pot deteriora permanent părul. Așadar, plăcile profesionale de păr prezintă acum diferite funcții de auto-oprire și reglare automată a temperaturii pentru ca posibilitatea arderii părului să fie eliminată de la bun început.

Acestea fiind spuse, nu există progres fără sacrificii. Iar părul nostru cu siguranță a făcut multe sacrificii în perioada anilor 2000!

Un ultim sfat: realizează momentul în care trebuie să-ți iei adio vechea placă de păr și achiziționează una nouă! Majoritatea plăcilor de păr au o durată de viață între 2-4 ani, însă cele profesionale pot rezista mult mai bine în timp. Dacă nu vă puteți da seama cu exactitate când placă de păr trebuie înlocuită, citiți acest articol excelent publicat de Forbes!

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai bune plăci pentru îndreptat părul?
Placa profesională CHI G2 Ceramic & Titanium ne-a impresionat la toate capitoelele. CHI G2 Ceramic & Titanium este echipată cu tehnologie avansată, alături de un design superior, ergonomic pentru a oferi părului tău un aspectul drept și strălucitor pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, fără să deterioreze firele de păr.

Ce tip de plăci este mai bun? Cele ceramice sau cele din titan?
Cele din titan ating temperaturi superioare în timp ce plăcile din ceramică distribuie căldura mult mai uniform. Recomandăm plăcile din titan pentru părul gros sau aspru, iar pe cele din ceramică pentru firele de păr mai subțiri, mai fragile, mai fine sau mai delicate.

Ce plăci de păr folosesc majoritatea saloanelor de înfrumusețare?
Cele mai multe saloane utilizează plăci produse de CHI sau ghd. Cel mai ușor mod prin care îți poți da seama dacă o placă de păr este profesională sau este să verifici lungimea cablului. Dacă placa dispune de un cablu mai lung, lungimea acestuia este destinată utilizării profesionale.

Plăcile de păr CHI sunt plăci de păr de calitate?
Da! Plăcile de păr CHI precum CHI G2 Ceramic & Titanium sunt niște plăci excelente ce oferă rezultate ireproșabile. Plăcile de păr CHI ating cu ușurință și rapid temperaturi ridicate, reușind să îndrepte chiar și cele mai rebele șuvițe de păr din prima.
De asemenea, datorită tehnologiei ionice, energia statică a firelor de păr va fi eliminată, iar plăcile fine nu vor agăța firele, alunecând ușor pe lungimea acestora.

Cum aleg o placă de păr?
Înainte să alegi o placă de păr, identifică tipul tău de păr pentru a-ți da seama dacă ai nevoie de o placă care să atingă temperaturi mai ridicate sau mai joase pentru a realiza o coafură.

Recomandăm o placă de păr profesională care să dispună de o gamă variată de setări pentru temperaturi, designul acesteia să fie unul rotunjit, să beneficieze de un sistem de auto-oprire și un cablu cât mai lung.

[table “3” not found /]

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *