Cele mai bune ondulatoare de păr

Cele mai bune 6 ondulatoare de păr în 2023

Indiferent dacă dorești să creezi bucle frumoase, onduleuri de sirenă sau pur și simplu doar să adăugi volum la o coafură, ondulatoarele de păr sunt un element versatil pentru trusa ta de coafură.

Indiferent de tipologii se pare că totuși, noi, femeaile din întreaga lume avem un lucru în comun; ne încântă ocazional ideea de schimbare, iar ondularea părului se pare să că e cea mai la îndemână soluție.

Aparatele pentru aranjarea părului vin la pachet cu prețuri specifice, însă chiar și modelele de foarte bună calitate sunt de obicei găsite la prețuri rezonabile. Cu toate acestea, atunci când dorești să optezi pentru un ondulator mai performant, vrei ca alegerea corectă să fie făcută din prima, iar noi tocmai de aceea suntem aici, pentru a-ți veni în ajutor.

De ce ai avea încredere în noi? Pentru că am dedicat peste 70 de ore cercetând, testând și examinând cele mai bune opțiuni de pe piață, cu sfaturi profesionale din partea stilistului nostru intern, Paul. Am luat în considerare tehnologia, durabilitatea, gradul de utilizare și performanța. Iată modelele care s-au evidențiat:

Cele mai bune ondulatoare de păr

ProdusModelCalitateRatingPreț
BaByliss PRO Titanium Diamond A+5/5

Verifică preț!

Rowenta CF4132, 14 accesorii A+4.5/5

Verifică preț!

Remington Keratin ProtectA+4.5/5

Verifică preț!

Golden Curl GyroA+4.9/5

Verifică preț!

BaByliss C1300E Curl Secret 2A+4.8/5

Verifică preț!

Remington Ci95A4.2/5

Verifică preț!

Cel mai bun ondulator de păr: BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long 32mm

Alegerea editorului: acest ondulator combină manevrarea intuitivă cu un stil de calitate profesională, oferindu-ți rapid bucle perfect, compacte. Nu este deloc surprinzător faptul că BaByliss a intrat în preferatele noastre. Credem că BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long 32mm este de departe cel mai bun ondulator dintre toate cele analizate de către noi.

Tehnologia Titanium Diamond

Ce înțelegem prin această tehnologie?

Titanul infuzat cu pulbere de diamant garantează o rezistență perfectă la temperaturi ridicate și la uzură, aspecte cauzate de utilizarea profesională .

Această pulbere de diamant, în plus, conferă o strălucire specială.

Flexibilitate

Aceste ondulatoare oferă 30 de setări de temperatură, începând cu 135 ° C pentru a obține o bună protecție și o impresionantă adaptare la toate tipurile de păr.

Performanța sa termică, de până la 220 ° C garantează rezultate durabile chiar și pentru părul foarte gros.

Ledul va clipi indicând astfel atingerea temperaturii setate.

Siguranță

Dacă este lăsat neutilizat mai mult de 72 de minute, oprirea automată va fi activată; această opțiune mărește durata de viață a produsului și oferă un maximum de siguranță.

Suporturile încorporate în produs oferă stabilitate ondulatorului atât în timpul cât și după utilizare, ceea ce ajută la protejarea suprafeței de sprijin. Acestea includ, de asemenea, un covor și o mănușă termice pentru a facilita manevrarea produsului.

Avantaje

 • Se încălzește repede.
 • Confortabil de manevrat.
 • Gamă largă de alegere a temperaturii.
 • Butoane mari, accesibile.
 • Oferă bucle frumos definite.
 • Sistemul nostru preferat pentru controlul temperaturii.

Dezavantaje

 • Niciunul

Verifică preț Ondulator BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long 32mm aici!


Cea mai bună combinație: Rowenta CF4132, 14 accesorii într-un singur produs

Alegerea editorului: dacă îți place varietatea, acest set de ondulator 14 în 1, de la Rowenta CF4132 este o alegere excelentă. Cu 14 accesorii interschimbabile, este cel mai versatil set pe care l-am testat, fără să-ți facă gaură în buget. Suntem de părere că Rowenta CF4132 14 accesorii într-un singur produs este cea mai bună combinație de ondulator.

Un aspect uimitor pentru fiecare zi a săptămânii

Cu o selecție remarcabilă de accesorii la îndemână, Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler îți permite să alegi un nou stil pentru fiecare zi a săptămânii.

Acest aparat de coafare, extrem de dinamic, creează o gamă largă de opțiuni, de la îndreptarea perfectă sau bucle care variază de la onduleuri ușoare până la cele strânse, vibrante. Un sistem de încălzire performant care menține o temperatură constantă de 180 ° C pentru rezultate impecabile. Învelișul ceramic conferă părului tău mai multă strălucire.

Rowenta for Elite Unlimited Looks face procesul de aranjare a părului sigur și ușor, cu un Smart Switch care permite montarea fără efort a plăcilor de sertizare și îndreptare. Așadar, cu Unlimited Looks 14-în-1 vei avea un aspect perfect, în fiecare zi a săptămânii.

14 accesorii și 7 look-uri diferite

Rowenta for Elite Unlimited Looks 14-in-1 Multistyler te ajută să găsești stilul perfect, cu 14 accesorii și 7 look-uri diferite pentru un stil nou în fiecare zi a săptămânii. De la bucle superbe, la o îndreptare a părului fără cusur și o strălucire de invidiat, produsul vine la pachet cu caracteristici tehnologice avansate astfel încât tu să ai o experiență cât mai plăcută.

Acest set include:

 • Elemente de încălzire: cilindru de ondulare 16, cilindru de ondulare 32, placă de îndreptare sau încrețire a părului.
 • Elemente detașabile: perie, perie în spirală.
 • Cleme, 2 agrafe de păr

Experții spun: „Are o multitudine de accesorii interschimbabile pentru a crea stiluri de păr pentru fiecare ocazie, de la bucle în stil tirbușon, strânse, până la onduleuri ușoare. Toate sunt ceramice, cu tehnologie de încălzire PTC, ceea ce înseamnă că se încălzesc rapid. Accesoriile sunt extrem de ușor de atașat, sunt sigure și stabile. ”

Construit pentru călătorii

Acest set include cea mai bună variantă de depozitare pentru călătorii, comparativ cu tot ceea ce am testat până acum; o carcasă ușoară, de protecție, care îți facilitează organizarea tuturor elementelor. Ondulatorul are, de asemenea, tensiune dublă, deci dacă dorești poți să-l utilizezi și în străinătate.

Avantaje

 • Mare varietate de stiluri.
 • Tensiune dublă.
 • Excelent de luat în călătorii.
 • Încălzire rapidă.
 • Accesorii ușor de schimbat.
 • Design practic.

Dezavantaje

 • Tipul elementului de încălzire: aluminiu.

Verifică preț Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii aici!


Cea mai bună alegere pentru părul fin: Remington Keratin Protect

Ondulatorul Remington Keratin Protect este conceput pentru a proteja părul în timpul coafării, lăsându-ți bucle lucioase și sănătoase. Fabricat din titan și ceramică, ondulatorul se încălzește rapid, distribuind uniform căldura în infraroșu.

Este infuzat cu ulei de migdale și particule extrase din keratin care se vor transfera pe firele de păr, lăsând o strălucire sănătoasă, fără ulei. Coafarea este rapidă și ușoară. Considerăm că este cea mai bună opțiune pentru părul fin.

5 setări de încălzire

Ondulatorul Remington Keratin Protect oferă și el o gamă bună de temperaturi:

 • 150 ° C
 • 175 ° C
 • PRO +
 • 195 ° C
 • 210 ° C

Dacă vei opta pentru opțiunea PRO +Setarea PRO+ vei reduce substanțial daunele cauzate de temperaturile ridicate și asta pentru că această setare a ondulatorului conic Keratin Protect permite o coafare mai delicată și mai sănătoasă prin prisma temperaturi sale scăzute.

Datorita diametrului său de 19-28mm, acest ondulator pur și simplu îți oferă libertatea de a-ți crea bucle dintre cele mai fermecătoare, de la simple onduleuri până la bucle acaparant de voluminoase.

Cu o nouă tehnologie impresionată de anti-alunecare, ondulatorul Keratin Protect nu doar că-ți simplifică întreg procesul de aranjare a părului ci, mai mult decât atât, împiedică alunecarea șuvițelor, făcând posibilă în doar câteva minute coafarea părului de la rădăcină până la vârf .

Avantaje

 • Particule hrănitoare pentru păr.
 • Cilndru de ondulare cu dimensiuni între 19-28 mm.
 • Tensiune
 • Setări variate de temperatură.
 • Cablu lung flexibil, fără încâlcire.
 • Creează bucle frumoase moi, mătăsoase.
 • Se încălzește repede.

Dezavantaje

 • Nu are accesoriu de depozitare.

Verifică preț Ondulator Remington Keratin Protect aici!


Cel mai bun ondulator rotativ: Golden Curl Gyro

Golden Curl iubește și cunoaște părul – fie că este lung, scurt, drept sau creț – marca înțelege actualul stil de viață modern, care necesită o coafare ușoară, rapidă și fără probleme, asigurând totuși un finisaj șic, ca de salon.

Tehnologia profesională a ionilor din ceramică încălzește rapid părul din interior spre exterior, reduce daunele și statica electrică, minimizează aspectul de răvășit pentru bucle uimitoare sau coafură cu onduleuri voluminoase.

Ondulatorul se rotește la stânga și la dreapta și poți chiar controla viteza de rotație, ceea ce este deosebit de important, mai ales la început, când încerci să te familiarizezi cu funcțiile produsului. Clema mai scurtă îți ține frumos părul în poziție, însă va trebui totuși să oferi un suport adițional și să fii atentă la vârfurile degetelor.

Golden Curl Gyro îți oferă onduleuri frumoase de plajă. În funcție de modul în care îl manevrezi, poți totuși crea și bucle bine definite sau onduleuri ca la Hollywood. Nu am obținut cu el bucle deosebit de clare, însă rezultatul a fost cu adevărat un stil minunat, cu un aspect lejer și cu un volum fantastic.

Avantaje

 • Design profesional avansat cu o tehnologie revoluționară de încălzire prin infraroșu și cilndru de ondulare de 32mm.
 • Încălzire rapidă până la 200 ° C.
 • 2 agrafe de păr.
 • Ecran LCD.
 • Oprire automată după 1 oră.
 • Încălzitor PTC de 30 de secunde.
 • Mâner antiderapant și vârf rezistent la căldură.
 • Tensiune dublă.

Dezavantaje

 • Nu există accesoriu special pentru depozitare, însă poți găsi cu ușurință unul adecvat.

Verifică preț Ondulator Golden Curl Gyro aici!


Cel mai bun pentru o coafare rapidă: Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2

BaByliss Curl Secret 2 are accesorii suplimentare care îți permit să creezi și mai multe variante de onduleuri. Cele două atașamente au fiecare un diametru diferit, permițându-ți să creezi atât bucle compacte, cât și bucle mai naturale și mai lejere, ca cele pe care le obții după o zi petrecută la plajă.

Îți ondulează părul complet, automat. După conectarea accesoriului, ondulatorul detectează automat diametrul și reglează temperatura și temporizatorul în consecință. Când auzi semnalul audio, se creează bucla.

Învelișul complet ceramic îți protejează părul împotriva deteriorării cauzate de căldură și, datorită tehnologiei ionice, buclele tale nu doar că vor arăta excelent, ci pur și simplu vor fi strălucitoare, moi și am putea spune dinamice.

Babyliss Curl Secret Ionic este echipat cu două setări de căldură, de 210 ° C și 230 ° C. 210 ° C, este recomandat pentru un păr fin decolorat și / sau deteriorat, iar temperatura de 230 ° C este pentru un păr normal, gros sau ridat. În plus, poate fi setat la 3 timpi de încălzire diferite.

Duratele sunt de 8,10 sau 12 secunde, iar frumoasele rezultate vor lua forma unor bucle moi sau ondulări splendide.  Babyliss Curl Secret Ionic este proiectat cu tehnologie ionică pentru a asigura rezultate lucioase și cu un aspect neted de fiecare dată. Este realizat din acoperire ceramică, care asigură o distribuție uniformă a căldurii pe tot parcursul coafării.

Setări diferite de temperatură pentru fiecare opțiune de ondulare.

Cele trei trepte de încălzire se ajustează automat. Astfel, pentru a opțiune ondulare de 35mm ondulatorul se reglează la 190°C si 210°C, iar pentru cea de 25mm: 210°C si 230°C.

Ușor și rapid

În următorul tutorial, veți descoperi cât de rapid și ușor de folosit este ondulatorul Babyliss Curl Secret 2:

Avantaje

 • 2 setări de căldură, 210 ° C și 230 ° C.
 • 3 timpi de încălzire de 8,10 și 12 secunde.
 • 2 bobine de ondulare de 25 mm și 35 mm.
 • Tehnologie ionică.
 • Acoperire ceramică.
 • Mecanism de rotire.
 • Cablu lung de 2,5 m.
 • Poate fi folosit pentru toate tipurile de păr.
 • Include un instrument special pentru curățare.

Dezavantaje

 • Un preț ușor piperat.

Verifică preț Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 aici!


Cel mai bun preț pentru un ondulator de calitate: Remington Ci95

Dorești bucle netede, moi și lejere la un preț cât mai bun? Încearcă acest Remington Ci95 Pearl Wand. Are un strat ceramic care-ți protejează părul împotriva căldurii oferindu-i totodată și un aspect neted.

Pentru un plus de protecție, poți seta temperatura de la 130 până la 210 ° C, în funcție de tipul de păr. Acest ondulator se încălzește rapid și pentru a împiedica schimbarea temperaturii accidental, setările de temperatură pot fi blocate. Din motive de siguranță și pentru evitarea accidentelor, are o oprire automată și este livrat cu o mănușă de protecție și o pungă de depozitare.

Ondulator de 32 MM

Unul dintre lucrurile minunate ale acestui ondulator este faptul că are o încălzire rapidă. Pentru a-ți simplifica viața cât mai mult, ondulatorul de 32mm poate atinge temperatura maximă în doar 30 de secunde.

Forma ondulatorului este conică, astfel încât te poți juca în voie cu dimensiunea buclelor tale. Prin urmare, vei putea obține acele bucle superbe, profesionale, aproape fără niciun efort.

Ecran LCD

O altă caracteristică excelentă a acestui ondulator este afișajul digital LCD. Pe scurt, intervalul de temperatură variabil este afișat pe un ecran perfect încorporat în designul ondulatorului. În funcție de stilul de păr, poți alege între 130 și 210 grade Celsius.

Există, de asemenea, opțiunea de blocare a setărilor de temperatură, care împiedică comutarea accidentală a temperaturii în timpul procesului de coafare.

Avantaje

 • Acoperire ceramică perlată cu strălucire luxuriantă.
 • Diametrul de 32 mm în formă conică.
 • Lungimea cablului de 3m.
 • Tensiune (V): 220 – 240.
 • Oprire automată: Da.
 • Setările de temperatură graduale.
 • Atingerea temperaturii maxime în doar 30 de secunde.

Dezavantaje

 • Un ondulator cu un strat ceramic va avea o viață mai scurtă decât cea a unui ondulator complet ceramic.

Verifică preț Ondulator Remington Ci95 aici!

Ghidul cumpărătorului

Tânără poartă niște bucle de plajă realizate cu un ondulator de păr

Cum să alegeți cel mai bun ondulator

Deși un ondulator nu este la fel de versatil precum o placă de îndreptat părul sau la fel de important ca un uscător de păr, aduce totuși un plus valoros colecției tale de instrumente de coafat! Iată cum poți decide care dintre cele mai bune ondulatoare ar fi opțiunea perfectă pentru tine:

Cel mai important aspect la alegerea ondulatorului este cilindrul de ondulare. Spre deosebire de un ondulator Wand, ondulatoarele mai sofisticate nu oferă o varietate de forme cilindrice pentru ondulare. Au de obicei un diametru uniform. Prin urmare, cele două elemente cheie pentru cilindru de ondulare sunt materialul și diametrul.

Materiale pentru cilindri de ondulare

Similar cu alte instrumente cu sistem de încălzire, cum ar fi uscătorul de păr sau placa de îndreptat, în fabricarea ondulatorului pot fi utilizate diferite materiale, de exemplu:

 • Ceramica: se încălzește uniform și atinge temperaturi ridicate, dar este suficient de blând pentru toate tipurile de păr.
 • Turmalina: produce în mod natural ioni negativi și căldură în infraroșu atunci când este încălzită, ceea ce înseamnă căldură blândă. O alegere excelentă pentru părul fin sau părul mai delicat, deoarece este mai puțin probabil să afecteze în timp aspectul sănătos al părului tău.
 • Titan: se încălzește uniform, dar mai repede și este excelent pentru părul gros și cel mai important, părul sănătos. Este mai rezistent decât alte materiale.
 • Nano titan: proiectat pentru a produce mai mulți ioni negativi pentru a reduce aspectul de păr răvășit.

Diametrul cilindrului de ondulare

Dimensiunea cilindrului de ondulare controlează dimensiunea buclelor pe care le obții. Un cilindru de ondulare cu un diametru mare îți va oferi onduleuri lejere, de plajă, în timp ce un cilindru mai subțire îți va oferi bucle mai strânse. Dimensiunile obișnuite ale cilindrului de ondulare sunt:

 • 2.54 cm
 • 6.35 cm
 • 12.7 cm
 • 19.5 cm

Este neobișnuit să găsiți dimensiuni mai mari sau mai mici decât cele menționate mai sus, cu toate acestea unele modele vor fi adesea  fabricate într-o gamă mult mai largă de dimensiuni.

Ia în considerare, de asemenea, cât timp dorești ca buclele tale să reziste. Un cilindru de ondulare cu un diametru mare poate face buclarea părului lung mai ușor, însă e bine de știut că buclele strânse durează mai mult decât buclele libere sau cele cu un aspect natural.

Setări de temperatură: indiferent de tipul de păr, alege un ondulator care are o varietate de setări de temperatură. Folosește întotdeauna cea mai scăzută temperatură cu ajutorul cărei poți crea coafura dorită, pentru a vă reduce șansele de deteriorare a părului. Știm cu toții că este mult mai ușor să prevenim decât să reparăm părul deteriorat.

Comenzi pentru setarea temperaturii: butoanele ar trebui să fie cât mai accesibile, dar nu atât de apropiate încât să apeși accidental și să schimbi temperatura involuntar în timpul coafării.

Un cablu mai lung este special pentru produsele destinate uzului profesional. Instrumentele de coafat care au cabluri deosebit de scurte sunt, în general, proiectate pentru uz casnic și este posibil să nu aibă versatilitatea sau longevitatea instrumentelor profesionale.

Întrebări frecvente

Cum obțin onduleurile lejere, de plajă?

Pentru a crea onduleuri de plajă, alege un aparat cu un cilindru de ondulare mai mare. Adună șuvițele de păr la întâmplare și înfășoară-le în direcții diferite în jurul ondulatorului. Când fiecare secțiune este terminată, scutură ușor fiecare buclă pentru a slăbi intensitatea onduleului și adaugă apoi puțin fixativ pentru a le menține pe o durată semnificativă de timp.

De ce ies aburi când îmi ondulez părul?

Pot fi eliminați aburi când îți ondulezi părul pentru că temperatura setată este prea mare iar părul tău este umed sau chiar aburi de fum când parul tău riscă să fie ars. Pentru a preveni acest lucru, reduce temperatura ondulatorului la cea mai mică setare.

Mărește setarea temperaturii doar dacă șuvițele de păr nu se ondulează și aplică ÎNTOTDEAUNA un spray de protecție împotriva căldurii pentru păr, înainte de a utiliza orice instrument de coafare prin încălzire termică.

Ceramica sau titanul pentru aparatele de coafat?

Un instrument fierbinte din titan poate atinge temperaturi mai ridicate și, prin urmare, este mai bun pentru părul gros , iar ceramica este mai blândă. Pentru părul obișnuit, ondulatoarele din ceramică sunt mai bune.

Concluzie

Sperăm că ți-au plăcut recenziile noastre despre cele mai bune ondulatoare de pe piață. Ne-a făcut plăcere să testăm aceste instrumente pentru păr și sperăm că te-am ajutat să faci alegerea cea mai bună pentru buclele tale. Dacă ești interesată să afli mai multe despre produsele pentru păr, nu ezita să arunci o privire și peste celelalte articole realizate cu drag pentru tine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *