Tânără ține în mână un uscător de păr profesional

Cele mai bune 8 uscătoare pentru păr în 2023

Întrebați orice femeie care este dorința ei cea mai mare (în afară de un dulap plin cu o colecție întreagă de pantofi). Răspunsul este simplu: un păr de invidiat! De când mamele lor le-au împletit codițe în copilărie, femeile acordă acum mult timp (și bani) pentru ca părul lor să aibă un aspect impecabil în fiecare zi. Acum ele își pot achiziționa produsele și accesorii pentru păr la care au visat din totdeauna!

Dacă ai dat peste acest articol, există șanse ca și tu să faci parte din milioanele de femei care se trezesc cu cel puțin o jumătate de oră înainte pentru a-și aranja părul înainte de a-și începe cu adevărat ziua.

Și, în funcție de tipul de păr, lungimea sau culoarea acestuia, vei avea în vedere următoarele aspecte: șamponul și balsamul, sănătatea firelor, uscarea părului, îndreptarea sau ondularea părului și obținerea aspectului final folosind fixativ sau spumă.

Tot acest proces prin care trece orice femeie care dorește să obțină look-ul perfect poate fi o adevărată plăcere atunci când folosiți accesoriile potrivite.

Și nicio trusă pentru păr nu este completă fără un uscător. De ce? Deoarece o femeie cu experiență în aranjatul părului știe că un uscător de păr de calitate poate înlocui o mulțime de alte accesorii.

De la buclele clasice la volumul inspirat de look-ul celebrităților, există nenumărate moduri în care vă puteți aranja părul folosind doar puțin aer cald și o perie. Prietenii și cunoștințele vor crede că ați făcut o scurtă oprire pe drum la un salon profesionist înainte de următoarea masă împreună.

Așa cum va demonstra o căutare rapidă pe internet, e mult mai ușor să consideri că ai descoperit cel mai bun uscător de păr decât să știi cu adevărat că ai făcut alegerea potrivită. Există atât de multe modele, firme și specificații pentru uscătoarele de păr încât este din ce în ce mai dificil să-l achiziționezi pe cel mai indicat pentru părul tău.

Din fericire, suntem aici să te scăpăm de toată bătaia de cap provocată de indecizia cumpărării unui uscător de păr. Vă vom ajuta să alegeți uscătorul de păr potrivit pentru a obține cu ușurință look-ul pe la care ați visat!

Conținut:

Cele mai bune 8 uscătoare de păr

ProdusModelCalitateRatingPreț
Uscător de păr Dyson SupersonicDyson SupersonicA+5/5

Verifică preț!

Uscător de păr IQ Gama Professional PerfettoIQ Gama Professional PerfettoA+4.9/5

Verifică preț!

Chi DuraA+4.7/5

Verifică preț!

Uscător de păr ghd Auraghd AuraA+4.6/5

Verifică preț!

Carrera No. 631A4.5/5

Verifică preț!

Babyliss Pro Rapido + Babyliss BambinoA4.5/5

Verifică preț!

Revlon 360 Surround Pro CollectionA4.5/5

Verifică preț!

Uscător de păr Remington Air3DRemington Air3DA-4.3/5

Verifică preț!

Dyson Supersonic

Uscător de păr Dyson Supersonic

Deja consacrată în rândul aparatelor ce folosesc aer (amintiți-vă ce scrie pe majoritatea uscătoarelor pentru mâini), datorită experienței în domeniu și al tehnologiei de care dispune, era greu de crezut că marea companie Dyson nu va pătrunde pe piața uscătoarelor de păr.

Multe dintre noi suntem familiarizate deja cu aspiratoarele produse de Dyson. Era greu de crezut ca uscătorul Dyson Supersonic să nu ne cucerească de la prima utilizare.

Motorul puternic de care dispune uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W va oferi o uscare rapidă și un control inteligent al căldurii aerului pentru a usca și aranja părul fără ca sănătatea acestuia să fie pusă în pericol.

Un altfel de uscător pentru păr

După cum puteți observa, Dyson nu a fabricat un uscător folosind tiparele acestui accesoriu, ci a reinventat conceptul de uscător pentru păr. Deși ar fi putut amplasa motorul puternic în partea superioară a uscătorului așa este prevăzut în majoritatea cazurilor, Dyson a montat motorul uscătorului în mânerul acestuia, obținând un uscător de păr mult mai echilibrat.

Pe lângă faptul că motorul uscătorului de păr Dyson Supersonic 1600 W cântărește doar 130 de grame, uscătorul este mai ușor de apucat și manevrat, oferind un plus de confort atunci când vă uscați și aranjați părul.

Control inteligent

Dyson Supersonic 1600 W vă pune la dispoziție 4 opțiuni pentru temperatura aerului: uscare și coafare rapid la 100 ⁰ C, uscare normală la 80 ⁰ C, uscare delicată la  60⁰ C și și flux de aer rece la 27.7⁰ C pentru fixarea de după coafat.

De asemenea, Dyson Supersonic 1600 W beneficiază de trei trepte de viteză: uscat rapid, uscat normal și coafat. Gama largă de setări oferă mult mai multă personalitate uscătorului Dyson Supersonic 1600 W față de celelalte astfel de produse disponibile pe piața accesoriilor pentru păr.

Astfel, puteți folosi Dyson Supersonic 1600 W în orice condiție, în funcție de cerințele de la momentul respectiv.

Setările pentru căldura și forța de distribuire a aerului pentru care ați optat vor fi afișate pe ecranul cu LED de pe spatele capului uscătorului. Le puteți modifica apăsând butonul corespunzător, butoanele fiind dispuse tot pe spatele uscătorului.

Este un mod intuitiv, accesibil și ușor de folosind prin care puteți seta uscătorul Dyson Supersonic 1600 W pentru a funcționa la parametri optimi în funcție de cerințele voastre.

Însă Dyson Supersonic 1600 W nu oferă doar o gamă largă de opțiuni. Uscătorul va măsura de 20 de ori pe secundă temperatura aerului pe care urmează să-l distribuie, menținând astfel constantă temperatura aleasă. Părul va fi protejat de temperaturi prea ridicate ce-l pot deteriora și își va menține astfel strălucirea naturală.

Protecție împotriva supraîncălzirii

Știm cu toții că multe uscătoare de păr se vor încălzi la exterior. Spre deosebire de acestea, Dyson Supersonic 1600 W poate fi atins oricând. Uscătorul folosește o tehnologie ce ferește suprafețele exterioare de temperaturile ridicate atinse în interiorul său.

Mai exact, dacă vă veți atinge pielea de capul uscătorului pe parcursul utilizării acestuia, nu vă faceți griji: nu vă veți alege cu niciun fel de arsuri.

De asemenea, puteți schimba capul uscătorului Dyson Supersonic 1600 W imediat după ce ați terminat să-l folosiți. Veți câștiga timp deoarece nu va mai fi necesar să luați o pauză pentru ca uscătorul să se răcească și să poată fi din nou atins.

Acustică ajustată

Uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W nu este doar foarte puternic, ci și incredibil de silențios. Produce un sunet pe o singură frecvență și, mai mult de atât, această frecvență nu este auzită de urechea umană.

Alături de faptul că dispune de o tehnologie ce reduce vibrațiile create, Dyson Supersonic 1600 W este un uscător foarte discret pe parcursul utilizării. Într-adevăr, niciun uscător nu va fi silențios în totalitate, dar acest model este de departe mult mai puțin deranjant acustic față de majoritatea uscătoarelor de păr din comerț.

Tehnologie de multiplicare a aerului

Deoarece motorul uscătorului de păr Dyson Supersonic 1600 W este amplasat mai degrabă în mânerul acestuia și în capul său, acest aspect creează mai mult spațiu pentru alte funcții – mai exact, pentru tehnologia Air Multiplier amplifică de 3 ori fluxul de aer atras de motor, rezultând un jet de aer regulat, însă de o viteză mult mai mare.

Forța uscătorului Dyson Supersonic 1600 W va oferi experiența unei uscări rapide a părului tău la fiecare utilizare.

Un alt motiv ceva mai științific: Tehnologia Air Multiplier este posibilă datorită aplicării Principiului lui Bernoulli. Principiul lui Bernoulli susține că o reducere a presiunii va fi asociată cu o creștere a vitezei.

Acest principiu stă la baza multor tehnologii folosite în zilele noastre, de exemplu la proiectarea avioanelor, dar și la fabricarea carburatoarelor și injectoarelor în cazul motoarelor cu aburi folosite pentru trenuri.

Uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W utilizează acest principiu transformând presiunea mare a aerului în viteza de evacuare a jetului acestuia.

Accesorii atașate magnetic

La cumpărarea uscătorului de păr Dyson Supersonic 1600 W veți primi 3 accesorii:

O duză pentru o uscare ușoară, ce produce un jet fin de aer

O duză pentru coafat ce va distribui aerul într-o singură direcție, oferind un flux constant, precis, fără să deranjeze porțiunile deja aranjate

O duză ce va distribui aerul pentru uscarea buclelor, evitând apariția firelor rebele. Acest difuzor pentru bucle se va folosi la o temperatură scăzută și o viteză redusă a fluxului de aer.

Toate aceste capete se atașează magnetic, fiind foarte rapid de înlocuit între ele. De asemenea, capetele se pot roti pentru ca fluxul de aer să fie distribuit fie vertical, fie orizontal, pe lungimea firelor de păr.

Veți beneficia și de alte accesorii precum o suprafață mată, antiderapantă unde puteți lăsa uscătorul și un cuier în care îl puteți așeza.

Ionii negativi produși de uscătorul pentru păr Dyson Supersonic 1600 W reduc energia statică a firelor de păr pe parcursul uscării și coafatului.

Ușor de curățat

Uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W este foarte ușor de curățat. Pur și simplu îl deconectați de la sursa de alimentare, îndepărtați carcasa și folosiți fie o cârpă fină, fie o perie moale pentru a îndepărta ușor praful și alte resturi.

Puneți grilajului înapoi, asigurându-vă că este fixat. Este foarte important să nu folosiți niciodată apă atunci când curățați uscătorul – indiferent de modelul de uscător de păr pe care îl folosiți.

Specificații pentru siguranță

Dacă filtrul necesită o curățare, uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W vă va avertiza prin aprinderile repetate ale becului de culoare albă. Prin acest sistem de avertizare, uscătorul Dyson Supersonic 1600 W nu se va supraîncălzi, iar motorul va funcționa în parametri maximi (asta dacă îl veți curăța la momentul respectiv).

Pe de altă parte, dacă uscătorul de păr Dyson Supersonic 1600 W are o altă eroare, un bec roșu va începe să pâlpâie, semn că trebuie să apelați serviciul de suport clienți.

De asemenea, pentru buna funcționare a uscătorului de păr Dyson Supersonic 1600 W, acesta dispune de o siguranță ce va sări în caz de supra încălzire. În această situație, opriți uscătorul și lăsați-l să se răcească pe o suprafață cu o temperatură normală.

Avantaje oferite uscătorul Dyson Supersonic 1600 W

 • Uscare ultra-rapidă
 • Atașare magnetică a capetelor
 • Design echilibrat
 • Control intuitiv
 • Ușor de curățat
 • Acustică adaptată
 • Greutate redusă (660 grame)
 • Trei capete atașabile
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Renumele brandului

Dezavantaje

 • Preț superior față de cel al altor uscătoare de păr

Verifică preț Dyson Supersonic aici!

IQ Gama Perfetto 2000W

Uscător de păr IQ Gama Professional Perfetto

IQ Gama Perfetto este unul dintre cele mai performante uscătoare de păr din zilele noastre. Revoluționar, incredibil de ușor, compact și cu design minimalist, IQ Gama Perfetto își ia locul bine-meritat în rândul uscătoarelor pentru de top pe piața internațională.

IQ Gama Perfetto este uscătorul dorit nu doar femeile ce țin cu adevărat la aspectul părului, ci chiar și de hairstyliștii profesioniști. Performanțele atinse de acest uscător de păr sunt de-a dreptul fantastice.

IQ Gama Perfetto beneficiază de un motor inteligent și de o interfață digitală ce asigură un control intuitiv pentru utilizator, reducând timpul de uscare, sporind astfel durata de viață a uscătorului.

IQ Gama Perfetto este considerat cel mai ușor uscător de păr din lume la numai 294 de grame. Nu va solicita mușchii brațului și nu va forța mișcări nefirești ce pot provoca dureri pe parcursul utilizării. Folosind tehnologia Oxy Active, uscătorul IQ Gama Perfetto acționează ca un puternic antibacterian, izolând cuticulele de păr pentru ca părul vopsit să-și păstreze culoarea pe o durată mai mare de timp.

Tehnologia Auto-Clean va învârti turbina motorului în sens invers, curățând filtrul în profunzime prin eliminarea particulelor depuse. În plus, uscătorul IQ Gama Perfetto beneficiază de Venturi Effect, o tehnologie inovatoare ce va multiplica fluxul aerului, fără ca uscătorul să solicite mai multă putere. Funcția de memorare permite uscătorului să rețină viteza de flux al aerului și temperatura acestuia în 12 configurații disponibile. Toată procedura este foarte ușor de realizat datorită interfeței digitale. Cablul lung de 3 metri recomandă uscătorul de păr IQ Gama Perfetto și pentru saloanele de infrumusețare.

Foarte ușor și eficient

IQ Gama Perfetto atinge performanțe uluitoare. Poate usca părul cu 30% mai repede decât uscătoarele comune cântărind mai puțin de jumate de greutatea acestora. Aceste caracteristici fac din IQ Gama Perfetto un uscător de-a dreptul „perfetto” pentru saloane și utilizări repetate. Greutatea redusă a acestuia nu va solicita mușchii brațului.

De asemenea, mâna nu va amorți, iar utilizatorul uscătorului nu va acuza dureri nici după ore întregi de folosire a uscătorului.

Ideal pentru călătorii

Datorită greutății sale reduse, uscătorul de păr IQ Gama Perfetto este o alegere excelentă pentru femeile care călătoresc mult. Puteți obține lookul dorit indiferent de mediul înconjurător. Performanțele atinse de acest uscător vor fi net superioare față de cele alor uscătoarelor slabe disponibile în camerele de hotel.

Diametrul uscătorului de păr IQ Gama Perfetto este de 46 mm, lațime de 193.5mm și înălțimea de 166.8mm. Aceste coordonate îl fac foarte ușor de transportat, fiind un uscător compact, ce va ocupa foarte puțin spațiu în bagaje.

Perfomanțe ridicate

Motorul acestui uscătorul oferă 111.000 RPM, de 7 ori mai multe decât cele ale uscătoarelor tradiționale. Totdată, motorul inteligent utilizat de IQ Gama Perfetto este și unul silențios, atingând doar 78 de decibeli. Durata de viață a motorului este de 3 ori mai mare față de cea a motoarelor standard.

Specificații pentru siguranță

Nu vom ști niciodată ce se întâmplă în viitor, așa ca este bine să prevenim situațiile neplăcute. Acesta este principiul de bază al uscătorului de păr IQ Gama Perfetto atunci când vine vorba de siguranță. Ledurile incorporate în interfața digitală vă vor înștiința atunci când uscătorul întâmpină probleme de funcționare.

Capete atașabile

Când achiziționați uscătorul de păr IQ Gama Perfetto, acesta vine însoțit de 3 capete atașabile. Acestea sunt accesorii special create ce se adaptează oricărui tip de păr. Cele două duze subțiri concentrează toată puterea de uscare pe o suprafață mică de păr, astfel putând obține orice detaliu doriți atunci că vă coafați.

De asemenea, uscătorul de păr IQ Gama Perfetto include și un difuzor ce va distribui uniform și cu blândețe fluxul de aer. Acest difuzor este ideal pentru uscarea buclelor.

Curățare automată

Din punctul nostru de vedere, curățarea automată este una dintre cele mai interesante funcție pe care uscătorul de păr IQ Gama Perfetto ni le pune la dispoziție. Turbina motorului se va roti în sens opus, iar fluxul de aer creat va curăța filtrul uscătorului.

În cazul utilizării uscătorului IQ Gama Perfetto în cadrul unui salon, recomandam utilizarea funcției de auto-curățare la sfârșitul zilei.

Avantaje oferite de IQ Gama Perfetto

 • Tehnologia Oxy Active
 • Tehnologia Venturi Effect
 • Greutate foarte redusă
 • Motor inteligent
 • Interfață digitală
 • Ușor de transportat
 • Funcția de auto-curățare
 • Cablul de 3m lungime
 • 12 posibile configurații
 • Capete atașabile
 • Se poate utiliza în cadrul saloanelor

Dezavantaje

 • Preț superior față de cel al altor uscătoare de păr

Verifică preț IQ Gama Perfetto aici!

ghd Aura

Uscător de păr ghd Aura

Compact și eficient, uscătorul de păr ghd Aura oferă control deplin asupra părului tău, fiind conceput uscare și coafare în același timp. Fabricat cu un sistem avansat de ionizare și folosind o duză pentru concentrare a fluxului de aer ce utilizează tehnologia Cool-Wall, uscătorul de păr ghd Aura creează o „aură” de aer proaspăt.

Uscătorul  atinge o temperatură limitată de 44 °C, fără ca acesta să se supraîncălzească. Duza poate fi atinsă în siguranță, fără să se încingă. Uscătorul ghd Aura poate fi folosit pentru modelarea părului de la rădăcină fără riscul de a arde scalpul, aducând volumul oferit de saloanele de coafură chiar la tine acasă.

Tehnologia Laminair asigură un flux concentrat de aer pe parcursul utilizării uscătorului ghd Aura pentru o uscare rapidă. Cu un motor de nouă generație și o sursă de alimentare externă, uscătorul funcționează excelent împotriva firelor încâlcite sau a firelor rebele, realizând coafura dorită. De asemenea, părul tău va căpăta un aspect mătăsos și strălucitor.

Tehnologia Laminair generează un flux de aer cu 42% mai puternic față de modelele anterioare, izolând zona de acțiune pe suprafețe specifice ale părului, fără a deranja alte porțiuni deja aranjate. Precizia și controlul pe parcursul uscării/coafării sunt două mari avantaje pe care uscătorul de păr ghd Aura le pune la dispoziția ta.

Tehnologia exclusivă Cool-Wall a uscătorului menține duza și carcasa acestuia la o temperatură optimă pentru a putea pătrunde în profunzimea părului, oferind o uscare și o coafură de la rădăcină către vârful firelor de păr.

Prin setările de putere și temperatură de care uscătorul ghd Aura dispune, puteți utiliza un flux de aer rece pentru finalizarea și menținerea coafurii pe parcursul zilelor. Sistemul avansat de ionizare elimină energia statică a firelor de păr, evitând electrizarea acestora și păstrându-le orientarea dorită.

În plus, uscătorul ghd Aura este mai ușor și mai silențios, adăugând un plus de calitate procesor de uscare și coafare a părului. Cablul de alimentare al uscătorului are o lungime de 4m, oferind libertate de mișcare și flexibilitate. Astfel vă puteți coafa și usca părul oriunde doriți în casă.

De asemenea, motorul de 1600W folosește un element ionic din compoziție ceramică. Acest element ceramic are ca scop evitarea supraîncălzirii, permițându-ți să utilizezi uscătorul ghd Aura în regim de maxim control și precizie. Milioanele de ioni negativi produși sunt folosiți pentru a descompune mai repede moleculele de apă, reducând astfel timpul de uscare alocat.

Precum toate uscătoarele produse de ghd, ghd Aura nu dezamăgește atunci când vine vorba de construcția acestuia. Are o priză confortabilă datorită mânerului ergonomic și al echilibrului dintre greutatea și manevrabilitatea sa.

Această facilitate s-a obținut prin eliminarea completă a surse de alimentare din capul uscătorului, fiind poziționată mai jos, pe cablu. Astfel, greutatea totală de 1,54kg a uscătorului ghd Aura este distribuită uniform, fără a susține prea mult din aceasta cu brațul.

Setările fluxului de aer sunt specifice brandului ghd. Există 3 opțiuni pentru viteza aerului generat de uscătorul de păr ghd Aura și alte trei opțiuni pentru reglarea temperaturii aerului. Modul Cool Shot este desemnat pentru finisarea procesului de uscare și coafare, fiind folosit la final. Astfel veți realiza fixarea coafurii.

Control

Noua tehnologie Laminar asigură un flux de aer cu 42% mai concentrat, izolând cu succes porțiunea de păr pe care doriți să o coafați. De asemenea, suprafețele deja coafate sau uscate nu vor avea de suferit datorită preciziei și controlului excelent oferit de uscătorul ghd Aura.

Strălucire

Tot datorită tehnologiei Laminar, Ghd Aura aranjează firele de păr într-o singură direcție, creând un jet de aer concentrat la viteza și temperatura dorită, lăsând în urmă un păr cu 47% mai strălucitor.

Volum

Prin tehnologia patentată Cool-Wall, carcasa și duza uscătorului ghd Aura atinge o temperatură de 44 ˚C  față de 126 ˚C. La 44 ˚C, uscătorul poate fi atins fără probleme. Această inovație vă permite să vă apropiați de scalp pentru un volum de la rădăcina firelor de păr, coafând și uscând simultan.

Silențios

Noua generație de uscătoare de păr ghd Aura utilizează un motor fără perie, reducând greutatea acestora și totodată devenind cu 27% mai silențioase.

Economic

Datorită motorului optimizat, uscătorul de păr ghd Aura vă ajută să economisiți deoarece acesta solicită cu 24% mai puțin energie electrică.

ghd Aura este unul dintre cele mai precise, sigure și ușor de utilizat uscătoare de pe piață. Poate usca și coafa simultan, iar, pe parcursul utilizării, acesta poate pătrunde în profunzime, aproape de scalp, fără să provoace arsuri. Părul de va bucura de un volum și o strălucire naturală, oferind rezultatul saloanelor de coafură.

Avantajele oferite de ghd Aura

 • Pătrunde aproape de rădăcină
 • Oferă strălucire și volum părului
 • Tehnologia Laminair  izolează fluxul de aer pe anumite zone ale părului
 • Motor silențios și economic
 • Tehnologia Cool-Wall menține corpul uscătorului la o temperatură optimă
 • Modul Cool Shot pentru finisarea coafurii
 • Cablu de 4m lungime

Dezavantaje

 • Greutate totală destul de ridicată (1.54 kg)
 • O singură duză atașabilă

Verifică preț ghd Aura aici!

Chi Dura

Chi Dura redefinește durabilitatea și performanța de top în rândul uscătoarelor de păr. Uscătorul Chia Dura Professional are un motor ce folosește curent alternativ, asigurând o putere de 1875 wați pentru un flux de aer crescut și un timp de uscare redus.

Utilizând tehnologia Rapid Clean, uscătorul Chi Dura asigură proprietăți anti-microbiene pentru a reduce numărul de bacterii acumulate în interiorul uscătorului. Astfel calitatea aerului distribuit pe părul dumneavoastră va fi îmbunătățită.

Deși simplu, cu un aspect banal, Chi Dura este un uscător de calitate superioară, precum sunt și celelalte produse pentru îngrijire a părului oferite de CHI. Este foarte ușor de folosit datorită butoanelor intuitive poziționate pe mânerul uscătorului.

Motorul acestui uscător solid garantează 1000 de ore funcționare. Filtrul este ușor de dat jos și curățat. Funcția cu ioni automați oferă părului un aspect strălucitor și mătăsos, nu doar imediat după uscare și periere. Blocul de distribuire al căldurii este fabricat din ceramică.

Astfel, căldura se va distribui uniform, fără a arde vârfurile sau rădăcina firelor de păr. Mânerul este plăcut la atingere, oferind o poziție comodă pe parcursul utilizării uscătorului CHI Dura.

La prima vedere, CHI Dura pare un „feon” obișnuit. Cu toate acestea, calitatea materialelor utilizate pe parcursul fabricării acestui uscător, motorul puternic și optimizat și durata de viață fac din acest accesoriu o opțiune excelentă pentru multe dintre voi. În plus, raportul/preț calitate oferit de uscătorul de păr CHI Dura este unul excelent.

Succes prin simplitate

Poate cele dintre voi pasionate de tehnologie, de extra-funcții, de touch-screen sau display-uri vă veți orienta atenția către alb model de uscător de păr, însă CHI Dura excelează prin simplitate. CHI Dura beneficiază de trei trepte de viteză, iar tehnologia de ionizare este suficientă. Ionii negativi fac părul mai moale, elimină electricitatea statică, iar acesta devine mai ușor de netezit.

De asemenea, vor reduce influența negativă a fluxului puternic de aer cald asupra rădăcinii părului, umiditatea din păr transformându-se în picături mici pe parcursul procesului de uscare.

Pentru un păr uscat, gras, fără luciu sau deteriorat, tehnologia cu ioni negativi de care uscătorul CHI Dura beneficiază este un criteriu de selecție obligatoriu atunci când doriți să achiziționați un uscător nou.

Alături de acest uscător de păr de calitate superioară, veți beneficia și de un cap îngust ce va concentra fluxul de aer pe o anumită zonă pe care doriți să o uscați sau să o coafați.

Avantajele oferite de CHI Dura

 • Motor AC susține 1000 de ore de funcționare
 • 6 LEDuri albastre cu acțione antibacteriană
 • Corp încălzitor din ceramică
 • Finisaje elegante și o priză bună la nivelul mânerului
 • Tehnologie cu ioni negativi pentru păr deteriorat

Dezavantaje

 • Un singur cap atașabil
 • Setări limitate

Verifică preț Chi Dura aici!

Carrera No. 631

Ești în căutarea unui uscător de păr ce poate fi folosit și pentru a coafa datorită duzei speciale, la un preț atractiv? Funcționând un motor ce utilizează curent alternativ (AC), uscătorul Carrera No. 631 a fost proiectat să reziste la foarte multe utilizări.

Prețul accesibil și longevitatea acestui uscător de păr nu pot decât să ne bucure. La un preț bun și o durată mare de viață ale uscătorului tău, veți economisi o sumă importantă. La o putere de 2400W, turbina motorului uscătorului Carrera No. 631 absoarbe aerul și îl evacuează într-un flux puternic cu o viteză uimitoare de 190 km/h, prin duza elegantă a uscătorului.

Folosind uscătorul Carrera No. 631veți simți experiența părului în vânt într-o mașină de mașină decapotabilă chiar la voi acasă. Carrera No. 631 folosește o grilă ceramică ce asigură o distribuire uniformă și delicată a căldurii aerului.

Specialiștii în domeniul uscătoarelor de păr susțin că uscătoarele ce utilizează un motor cu curent alternativ vor rezista de până la 4 ori mai mult în timp față de cele convenționale, ce utilizează curent continuu.

Uscătorul de păr Carrera No. 631 este echipat cu un generator de ioni negativi. Aceștia contribuie la calitatea jetului de aer și, odată transmiși pe firele tale de păr, asigură un aspect sănătos și strălucitor al părului. Astfel, elimină din fire electricitatea statică, iar firele rebele vor dispărea. De asemenea, tot datorită acestei ionizări ale firelor, părul se va bucura de o uscare mai rapidă.

Puteți porni sau opri procesul de ionizare printr-o prin simpla utilizare a butonului aflat pe spatele mânerului.

Un alt avantaj al uscătorului de păr Carrera No. 631 este că acesta distribuie prin simpla utilizare ulei de argan și cheratină. După cum majoritatea din voi știți deja, uleiul de argan este unul dintre cele mai bune suplimente naturale pentru păr.

Hidratează firele, evită despicarea vârfurilor și susține sănătatea rădăcinii. Cheratina este principala substanță nutritivă din care firele de păr se hrănesc. Acest mix de ulei de argant și cheratină oferit de uscătorul Uscătorul de păr Carrera No. 631 la fiecare utilizare asigură un plus de vitalitate firelor de păr și un aspect general sănătos al acestora.

Părul va străluci după fiecare folosire a uscătorului, iar firele vor deveni mai elastice.

Molecule provin din învelișul grilajului uscătorului de păr Carrera No. 631 situat în capul acestuia. Atașați duza, iar fluxul de aer va lua contact cu grilajului, hrănind firele de păr pe parcursul uscării și coafării, precum în cazul unui tratament de tip spa.

Puternic și delicat

Puterea înseamnă viteză: una dintre principalele caracteristici ce ne fac să cumpărăm sau nu un uscător de păr este puterea fluxului de aer pe care aparatul o poate dezvolta. Nu te speria de puterea incredibilă de 190 de km/h pe care o poate atinge fluxul de aer al uscătorului Carrera No. 631. Aceasta este distribuită uniform și delicat pe păr tău, oferindu-ți în acest fel o uscare și o coafare rapidă, de calitate superioară.

Precizie superioară

V-ați întrebat vreodată de ce uscătoarele de păr folosite de saloanele pentru înfrumusețare sunt prevăzute cu duze mai înguste față de cea a uscătorului de acasă? Răspunsul e simplu: din păcate, uscătorul tău nu este unul profesional.

Însă Carrera No. 631 utilizează o duză îngustă care facilitează procesul de coafare. Astfel vei realiza finisajele pe care le poți obține doar la salon. Cu cât duza e mai îngustă, cu atât coafatul devine mai ușor de realizat, mai precis și mai creativ.

Principiul e unul simplu: o duză lată va distribui fluxul de aer pe toată lungimea sa, iar aerul își va pierde din presiune din cauza unei astfel de duze. O duză îngustă va oferi o un flux de aer mai rapid, acesta fiind un avantaj esențial.

Ionizare la un buton distanță

Deși ionii sunt particule de dimensiuni microscopice, ionii negativi participă cât se poate de activ la calitatea proceselor de uscare și coafare ale părului vostru. Ionii negativi produși de generatorul uscătorului de păr Carrera No. 631 iau contact cu firele de păr, asigurând strălucire și un aspect mătăsos.

Tot datorită acestor ioni magici pentru părul tău, te vei bucura de o uscare mai rapidă. Poți controla ionizatorul printr-o simplă comutare de buton.

Ulei de argan și cheratină

Efectele aceste două ingrediente speciale adăugate fluxului de aer oferit de uscătorul de păr Carrera No. 631 sunt spectaculoase. Uleiul de argan este unul dintre cele mai hrănitoare uleiuri din plante pentru firele de păr.

Hidratează, previne apariția vârfurilor despicate și întărește rădăcina. Fibrele proteice din cheratină hrănesc părul iar, împreună, uleiul de argan și cheratina au efecte miraculoase. Asigură părului tău un astfel de tratament în intimitatea casei tale, folosind uscătorul de păr Carrera No. 631.

Capete atașabile

Pe lângă duza îngustă utilizată pentru a concentra fluxul de aer într-un jet puternic pentru un styling detaliat și o uscare rapidă, uscătorul de păr Carrera No. 631 vă pune la dispoziție și un difuzor ca va oferi părului volumul obținut doar la un salon specializat.

Avantajele oferite de Carrera No. 631

 • Preț accesibil
 • 3 setări de căldură și 2 viteze
 • Funcție pentru aer rece
 • Tehnologie de ionizare
 • Distribuie ulei de argan și cheratină
 • Viteză a fluxuluui de aer de 190 km/h
 • Grilă ceramică
 • Durată lungă de viață

Dezavantaje

 • Număr limitat de opțiuni
 • Mânerul este încărcat cu butoane

Verifică preț Carrera No. 631 aici!

Babyliss PRO Rapido + Babyliss PRO Bambino

Pachetul oferit de faimoasa companie Babyliss, producătoare de accesorii pentru înfrumusețare, vă pune la dispoziție în cadrul acestui pachet două uscătoare de păr ce se completează unul pe celălalt: Babyliss PRO Rapido Black și compactul Babyliss PRO Bambino.

Babyliss PRO Rapido Black este un uscător profesional, puternic și ușor. Tehnologia ce stă la baza producerii acestui uscător de păr este realizată în colaborare cu experții din grupul Ferrari. Uscătorul de păr Babyliss PRO Rapido Black este echipat cu un motor electric, inovativ, fără perie, denumit MAXLife Pro, cu o putere de 2200W.

Acest motor beneficiază de tehnologia EDM 5.0, al cărei microcip controlează viteza fluxului de aer al uscătorului. Datorită acestei tehnologii unice, viteza motorului crește cu 25%, oferim nu mai puțin de 22.500 de rotații pe minut. De asemenea, presiunea aerului va crește cu 70% (1750 Pa folosind duza), iar viteza aerului va atinge 194 de km/h.

Durata de viață garantată de Babyliss pentru uscătorul de păr Babyliss PRO Rapido Black este 5000 de ore de funcționare. Uscătorul cântărește doar 399 de grame și dispune de funcția de ionizare.

Pachetul conține și trei duze atașabile pentru direcționarea aerului de dimensiuni diferite, dar și un difuzor pentru volum. De asemenea, Babyliss PRO Rapido beneficiază de 6 trepte de control pentru viteza aerului și alte 6 trepte de control pentru temperatura acestuia.

Lungimea cablului de alimentare pentru acest uscător este 2.8m, asigurând libertate de mișcare pe parcursul uscării și coafării.

Protejează firele de păr

Uscătorul este optimizat încă din fabrică pentru Pro Rapido a nu deteriora sau usca firele de păr.

Ionizare

Datorită tehnologiei de ionizare, uscătorul de păr Babyliss PRO Rapido oferă părului un aspect strălucitor și mătăsos.

Durată lungă de viață

Prin tehnologia EDm 5.0, Babyliss PRO Rapido garantează 5000 de ore de funcționare. Motorul nu are în angrenaj clasica perie de carbon, piesă ce reduce durata de viață a acestuia.

Confort sporit

Uscătorul de păr Babyliss PRO Rapido este aprobat de un program francez ce se ocupă cu prevenirea afecțiunilor dezvoltate la locul de muncă la nivelul sistemului osos și al celui muscular.

Sistemul electronic pe bază de rulmenți atenuează vibrațiile produse de uscător. Încheietura mâinii va susține centrul de greutate al uscătorului, asigurând o priză confortabilă și echilibrată, fără să solicite antebrațul. Astfel vă veți bucura de o uscare relaxantă a părului, fără ca mâna să vă obosească într-o anumită zonă.

Silențiozitate ridicată

Uscătorul Babyliss PRO Rapido beneficiază de un amortizor detașabil pentru reducerea zgomotului produs. Astfel, dacă lucrezi într-un salon, acest amortizor va menține buna dispoziție a clienților. Dacă folosești Babyliss PRO Rapido în intimitatea casei tale, te poți bucura de o uscare a părului chiar și pe timp de noapte, fără grija de a nu deranja vecinii.

Acum veți face cunoștință cu Babyliss PRO Bambino, fratele mai mic al uscătorului de păr Babyliss PRO Rapido. Babyliss PRO Bambino este o soluție excelentă pentru călătorii, performanțele acestuia fiind net superioare celor oferite de uscătoarele de duzină pe care vi le pun la dispoziție camerele de hotel.

Utilizează un motor realizat tot în colaborare cu inginerii Ferrari, ce dezvoltă 2200W. Motorul poate emite un flux de aer cu o viteză de 130 de km/h, viteză impresionantă având în vedere dimensiunile reduse ale uscătorului de păr Babyliss PRO Bambino.

Babyliss PRO Bambino beneficiază, la rândul său, de un generator de ioni negativi și de un buton TURBO care va crește viteza fluxului de aer cu 15%. Cântărește doar 530 de grame și este ideal pentru călătoriile în care capacitatea bagajului poate deveni o problemă.

Avantaje oferite de pachetul Babyliss PRO Rapido + Babyliss PRO Bambino

 • Motor inovativ, fabricat în colaborare cu grupul Ferrari
 • Gamă amplă de setări pentru viteza și temperatura fluxului de aer
 • Ergonomic și ușor de manevrat
 • Babyliss PRO Bambino este ușor de transportat
 • Amortizorul de zgomot

Dezavantaje

 • Se poate supraîncălzi
 • Diferență destul de mică între treptele de viteză pentru fluxul de aer

Verifică preț Babyliss PRO Rapido + Babyliss PRO Bambino aici!

Revlon 360 Surround Pro Collection

Accesoriile pentru păr Revlon  sunt dedicate să ajute femeile din întreaga lume să obțină lookul pe care îl adoră! Linia de accesorii pentru păr Revlon Pro Collection vă pune la dispoziție ultimele tehnologii în domeniu pentru a obține o coafură superbă în cel mai scurt timp.

Revlon 360 Surround folosește un motor cu curent alternativ, special creat pentru un păr lung și natural. Astfel, acest uscător revoluționar și versatil redefinește procesele clasice de uscare și coafare prin cele două moduri de funcționare.

Folosind două jeturi puternice de aer ce usucă firele de păr atât din exterior cât și din interior datorită modului 360°, uscătorul de păr Revlon 360 Surround acoperă cu 70% mai mult din suprafața de păr și asigură o uscare cu 60% mai rapidă.

Datorită unghiurilor precise ale fluxului de aer ce reproduce inovativ mișcările unui hair-stilist, șuvițele de păr își păstrează aspectul natural, iar vârfurile firelor sunt protejate împotriva despicării acestora, părul căpătând o strălucire generală.

Folosirea uscătorului de păr Revlon 360 Surround nu numai că este indicată înainte de a vă întinde părul cu placa, ci acest uscător va încetini procesul de încrețire naturală a părului. Astfel, aspectul drept se va păstra pentru o durată mai lungă de timp.

Echipat cu un motor pe 1874W ce folosește curent alternativ, uscătorul Revlon 360 Surround poate usca pe verticală, dar și prin metoda clasică. Prin simpla rotire a capului uscătorului Revlon 360 Surround veți trece de la uscarea verticală la procedura tradițională.

Revlon 360 Surround dispune și de o tehnologie de ionizare cu ioni negativi a firelor de păr pentru un look strălucitor, fără fire supuse la electricitate statică. Majoritatea celor ce au folosit deja acest uscător au rămas plăcut surprinse de capacitatea acestuia de a pregăti părul pentru îndreptate, dar și de volumul oferit părului ondulat.

Cu toate acestea, nu recomandăm folosirea acestui uscător pentru bucle scurte și grele. Apăsând butonul pentru aer, uscătorul va oferi un flux de aer la o temperatură ideală pentru fixarea coafurii. Uscătorul de păr Revlon 360 Surround vă pune la dispoziție 2 trepte de viteză și 3 astfel de trepte pentru reglarea temperaturii aerului.

Curățare rapidă

Pentru a evita supraîncălzirea și pentru a crește perioada de funcționare a uscătorului, Revlon 360 Surround dispune de un capac de protecție la capătul uscătorului. Înlăturați acest capac și curățați în mod periodic filtrul ce previne pătrunderea și blocarea diferitelor impurități ce pot afecta buna funcționare a motorului.

Menționăm că această curățare a uscătorului trebuie făcută atunci când acesta nu este deconectat de la sursa de electricitate.

Funcționalitate

Uscătorul Revlon 360 Surround este dotat cu 2 trepte de viteză și 3 de temperatură a aerului. Folosite corespunzător, aceste setări de viteză și temperatură asigură un proces fie de uscare rapidă, fie de pregătire a părului înainte de coafare. Utilizând butonul pentru aer rece, acesta va fixa coafura realizată, oferindu-i un aspect elegant și de lungă durată.

Tehnologia 360

Rotind ușor capul uscătorului, veți activa modul de uscare bilateral. Folosind uscarea verticală, două fluxuri de aer cald vor „înveli” firele de păr pentru un aspect natural și strălucitor. Cele două duze suflă puternic, uscând și netezind simultan suprafața de păr situată între acestea.

Rotind în sens opus, uscătorul Revlon 360 Surround vă permite uscarea clasică, creând un flux de aer uniform, foarte util pentru uscarea la rădăcină.

Dacă aspectul natural al părului tău este unul drept sau ușor undulat, te vei bucura din plin de performanțele și rezultatele oferite de uscătorul Revlon 360 Surround, mai ales folosind uscarea pe verticală. Cele două jeturi prin care fluxul de aer este distribuit vor facilitata atât uscarea cât și coafarea părului tău!

Avantajele oferite de Revlon 360 Surround

 • Uscare verticală sau tradițională
 • Prevăzut cu tehnologie pentru ionizare
 • Ușor de curățat
 • Ideal pentru păr ondulat

Dezavantaje

 • Nu are capete atașabile
 • Nu este indicat pentru uscarea sau coafarea părului creț

Verifică preț Revlon 360 Surround aici!

Remington Air3D

Uscător de păr Remington Air3D

Noua generație de uscătoare de păr Remington Air3D etalează un nou concept de uscare a părului și coafarea acestuia în timp rapid, într-un maxim de confort. Motorul uscătorului de păr Remington Air3D atinge o putere maximă de 1600W, fiind foarte silențios. Grila acestuia este concepută din ceramică și titan.

Designul ultramodern dispune de un cap compact, gol la interior, conceput pentru a produce un flux de aer în regim 3D printr-o tehnologie unică, marca Remington. Traseul aerului limitează turbulențe suferite în motor, producând un flux neîntrerupt ce are ca rezultat styling de calitate superioară.

Tehnologia Smooth Conditioning oferină coafurii un aspect final ireproșabil în timp ce tehnologia ionică cu microparticule generează ioni negativi ce elimină electricitatea statică la nivelul firelor de păr. Folosind uscătorul Remington Air3D te vei bucura de calitatea profesională de uscare și coafare chiar în intimitatea casei tale.

Remington Air3D iți pune la dispoziție trei setări de temperatură a aerului și două trepte de viteză pentru a descoperi care din acestea se potrivește cel mai bine tipului tău de păr. Temperaturile ridicate asigură o uscare și o coafare rapidă, fără a deteriora firele de păr. Funcția pentru aer rece va fixa apoi coafura obținută, oferindu-i rezistență pe termen lung.

Uscătorul de păr Remington Air3D face parte din categoria celor mai ușoare astfel de accesorii, iar designul ergonomic asigură o priză bună și manevrabilitate. Cablul de alimentare de 3 metri îți lasă la dispoziție spațiul necesar pentru a te putea usca și coafa oriunde.

Datorită capului scurt, uscătorul de păr Remington Air3D va elimina un jet puternic de aer, utilizând tehnologia 3D Airflow. Capetele atașabile se vor roti 360° pentru a permite un flux de aer concentrat sau pentru a crea niște bucle superbe.

Cele două duze concentrează fluxul de aer pentru precizie la uscare și coafuri pe păr drept, iar difuzorul este responsabil pentru volum. Capetele se atașează prin simplă apăsare, fiind la fel de ușor de dat jos.

Flux de aer 3D

Datorită capului compact, gol la interior, acest uscător produce un flux de aer tridimensional, ideal pentru coafură și finisajul acesteia.

Mai multă strălucire

Uscătorul de păr Remington Air3D va lăsa în urma uscării și a coafării de două ori mai multă strălucire părului datorită grilei ceramice tratată cu micro-particule și a generatorului ionic. Aceste două sisteme inovatoare for elimina electricitatea statică de pe firele de păr, oferind un aspect mătăsos și sclipitor părului tău.

Ușor și echilibrat

Remington Air3D este proiectat pe baza unui design modern și elegant, obținând o greutate redusă a dispozitivului. Ergonomic și ușor de manevrat, Remington Air3D oferă maximum de control și confort. Motorul este amplasat în mânerul uscătorului pentru un plus de silențiozitate.

Avantajele oferite de Remington Air3D

 • Design ultramodern și ergonomic
 • De 2 ori mai multă strălucire
 • 3 capete atașabile + husă de transport
 • Tehnologia 3D de distribuire a fluxului de aer
 • Setări variate

Dezavantaje

 • Motorul dezvoltă o putere maximă de 1600W
 • Se poate supraîncălzi

Verifică preț Remington Air3D aici!

Dyson Supersonic vs ghd Aura: Care este cel mai bun uscător de păr?

Dyson Supersonic în comparație cu Ga.ma IQ Perfetto

Oare Dyson Supersonic își merită prețul sau ghd Aura câștigă prin raportul său preț-calitate? Am ales aceste două uscătoare de păr de top pentru a afla răspunsul la întrebarea: „care este cel mai bun uscător de păr?”. În continuare vă vom prezenta recenziile noastre comparative asupra celor două uscătoare de păr.

Preț uscător de păr Dyson Supersonic: 1999 ron

Preț uscător de păr ghd Aura: 1.447 ron (redus la 1723 ron)

Dyson Supersonic vs ghd Aura: procesul de încălzire al aerului

Acesta este un aspect în care cele două uscătoare diferă semnificativ. Dyson Supersonic utilizează un sistem inteligent de control al căldurii care transmite repetate pe secundă către un microprocesor. Tehnologia este desemnată să echilibreze și să mențină temperatura aerului la un anumit nivel ce nu poate provoca deteriorarea firelor de păr.

Modul în care ghd Aura încălzește aerul este rezultatul a nu mai puțin de trei ani de cercetare. Acest proces de încălzire al aerului este destul de diferit față de cel folosit de Dyson Supersonic. Uscătorul de păr ghd utilizează un element ceramic de încălzire pentru a preveni supraîncălzirea fluxului de aer.

Deși acest sistem nu este la fel de sofisticat precum cel adoptat de Dyson Supersonic în ceea ce privește tehnologia și microcipurile, este la fel de eficient.

Atât Dyson Supersonic cât și ghd Aura dețin tehnologie ionică pentru o uscare mai rapidă. Explicația științifică ce stă la acestei tehnologii este aceea că ionii negativi au capacitatea de a descompune moleculele de apă. Tehnologia ionică produce milioane de ioni încărcați negativ adăugați în fluxul de aer cald pentru a oferi o uscare mult mai rapidă.

Învingător? Egalitate

Sistemul inteligent de control al căldurii utilizat de uscătorul de păr Dyson Supersonic este impresionant la nivel tehnologic. Cu toate acestea, este puțin „prea inteligent” pentru un uscător de păr. Reglarea temperaturii prin proprietățile materialului, așa cum ghd Aura folosește un element ceramic, este la fel de eficientă. Ambele uscătoare folosesc tehnologie ionică, fiind un aspect îmbucurător de ambele părți.

Dyson Supersonic vs ghd Aura: tehnologie

Dyson Supersonic nu se teme deloc de utilizarea tehnologiei. Sistemul de control al căldurii despre care am discutat mai sus, este o dovadă a acestei afirmații. Motorul uscătorului Dyson Supersonic este o creație unică. Motorul digital Dyson V atinge cifra uluitoare de 110,000 de rotații pe minut.

De asemenea, Dyson susțină că sunetul produs de acest motor este imperceptibil pentru auzul uman, dar acest lucru nu este adevărat în totalitate. Încă putem auzi rotațiile motorului, dar acesta este incredibil de silențios, producând un zgomot aproape mut. Am testat nivelul de silențiozitate al uscătorului Dyson Supersonic, iar acesta produce mai puțin de 75 decibeli.

Uscătorul de păr Ghd Aura introduce, de asemenea, noi tehnologii: Cool-Wall și Laminair.

Tehnologia Cool-Wall este o funcție nouă ce menține carcasa și duza uscătorului la o temperatură scăzută, folosind un „zid” de aer rece. Tehnologia este concepută pentru a permite utilizatorilor să se apropie cât mai mult de scalp pe parcursul proceselor de uscare și coafare, fără ca uscătorul să provoace arsuri.

Scopul tehnologiei Laminair ajută uscătorul de păr ghd Aura să producă cu 42% mai mult aer concentrat (în comparație cu modelele anterioare). Astfel veți beneficia de mai multă precizie pe parcursul uscării. Vă puteți concentra asupra unei anumite zone de păr, fără „a deranja” suprafețele deja uscate sau coafate.

Învingător? Egalitate

Ambele uscătoare de păr dezvoltă tehnologii noi și, în ambele cazuri, aceste tehnologii funcționează excelent. Precizia de uscare și coafare oferită de ghd Aura este impresionantă, iar motorul inovativ și silențios utilizat de Dyson Supersonic este pur și simplu admirabil.

Dyson Supersonic vs ghd Aura: design

Așa cum a reușit în domeniul aspiratoarelor, prin modelul Supersonic, Dyson a dorit să reinventeze conceptul de uscător de păr. Însă a triumfat și de data aceasta? Din punctul nostru de vedere, nu în totalitate.

Cu siguranță, Dyson Supersonic este un uscător de păr inedit. Etalează un aspect exterior superb, lucru la care ne așteptam de la James Dyson (absolvent al Colegiului Regal de Artă, Londra precum designer-ul principal al gigantului Apple, Jony Ive).

Ambele uscătoare de păr au fost proiectate pentru a distribui greutatea acestora în mod diferit față de uscătoarele tradiționale. Motorul uscătorului de păr Dyson Supersonic este amplasat în mânerul acestuia, acolo unde este distribuită și majoritatea masei totale a uscătorului de numai 700 de grame.

Astfel se creează un echilibru, fără ca brațul utilizatorului să susțină greutatea distribuită în mod obișnuit în capul uscătorului. Amplasarea motorului în mâner oferă mai mult confort, fără a fi necesare pauze de câteva minute pentru a vă odihni brațul pe parcursul procesului de uscare sau coafare.

De cealaltă parte, ghd Aura a ales un alt mod de distribuire a greutății, eliminând sura uscătorului din corpul acestuia. Acest element esențial de funcționare al uscătorului a fost mutat pe lungimea cablului, reducând semnificativ greutatea pe care utilizatorul este nevoit să o susțină cu brațul. Menționăm că masa totală a uscătorului ghd Aura este de 1.54kg.

Ambele uscătoare beneficiază de filtre detașabile ce necesită o curățare la un anumit interval de timp.

Învingător? Dyson Supersonic

Design-ul futurist al uscătorului de păr Dyson Supersonic este fascinant, iar masa totală a acestuia este de două ori mai mică față de cele 1,54kg cântărite de ghd Aura. Adăugând distribuirea echilibrată a greutății datorită de amplasarea motorului în mâner, Dyson Supersonic câștigă detașat la acest capitol.

Dyson Supersonic vs ghd Aura: opțiuni

Iată un aspect unde, poate, Dyson Supersonic a pășit puțin cam departe. Acest uscător vă pune la dispoziție trei trepte de viteză și nu mai puțin de patru temperaturi diferite ale fluxului de aer dedicate diferitelor funcționalități: uscare și coafare rapid la 100 ⁰ C, uscare normală la 80 ⁰ C, uscare delicată la  60⁰ C și și flux de aer rece la 27.7⁰ C pentru fixare.

Minunat, nu-i așa? Cu toate acestea, accesul la aceste opțiuni este puțin incomod deoarece atât butoanele pentru treptele de viteză cât și cele pentru temperatura fluxului de aer sunt poziționate pe spatele uscătorului, în zona ventilatorului.

Asta înseamnă că nu veți putea schimba opțiunile respective cu degetul mare, apăsând butoanele situate pe mânerul uscătorului precum se întâmplă în cazul uscătoarelor tradiționale. LED-urile ce indică opțiunea selectată sunt amplasate tot în capătul uscătorului. Așadar, veți fi nevoite să scoateți uscătorul din păr pentru a verifica sau modifica selecția, iar asta nu e tocmai ideal.

Ghd Aura folosește metoda clasică. Deține două trepte de viteză și trei pentru temperatură. Acestea se pot accesa folosind degetul mare, butoanele fiind distribuite pe mânerul uscătorului.

Ambele uscătoare beneficiază de opțiunea pentru aer rece, iar în ambele cazuri butonul pentru aer rece este poziționat acolo unde, în mod normal, stă degetul arătător.

Învingător? Dyson Supersonic

Poate opțiunile uscătorului de păr ghd Aura sunt mai ușor de accesat, însă Dyson Supersonic oferă o paletă mai largă și mai precisă de opțiuni, iar varietatea setărilor este una din principalele caracteristici pe care vi de doriți de la uscătorul vostru.

Dyson Supersonic vs ghd Aura: verdict

Ambele uscătoare de păr sunt de-a dreptul fantastice și ocupă poziții bine-meritate în topul performanțelor oferite de aceste accesorii pentru înfrumusețare. Uscătorul de păr Dyson Supersonic este proiectat pe baza unui design non-conformist, utilizând tehnologii revoluționare pentru întreaga piață producătoare de astfel de produse.

De cealaltă parte, ghd Aura a fost conceput pe baza unei alte mentalități: este creat pentru a pune la dispoziția cumpărătorului toate calitățile pe care le poate avea un uscător de păr tradițional.

Având în vedere că aceste două uscătoare au fost create pe principii opuse, rezultatele obținute sunt destul de apropiate. Atât Dyson Supersonic cât și ghd Aura sunt uscătoare de păr rapide, silențioase și îți vor garanta o uscare controlată ce va conduce către un look fascinant, strălucitor, elegant și plin de volum.

Iar aceste rezultate ne duc cu gândul la prețul celor două uscătoare de păr. Dacă vă permiteți această investiție, atunci Dyson Supersonic este uscătorul de păr pe care vi l-ați dorit dintotdeauna. Este mai puternic, mai ușor, mai silențios și, în concluzie, mai performant. În orice caz, prețul de acestui uscător fantastic este net superior față de cel al uscătorului ghd Aura.

Nu spunem că ghd Aura nu este o opțiune excelentă, însă, dacă vă permiteți o investiție, răspunsul este Dyson Supersonic.

Verifică preț Dyson Supersonic aici!

De ce merită să încercați un uscător de păr profesional?

Când vine vorba de îngrijirea părului, miza este una mare. La urma urmei, la prima vedere, aspectul părului este unul dintre principalele lucruri care ne atrag atenția asupra unei persoane: lungimea, forma, coafura, stilul și culoarea părului respectivei sau respectivului.

Deși se spune că ochii ar fi oglinda sufletului, părul tău este cu siguranță „fundalul” care îți evidențiază trăsăturile (și machiajul pentru care ai pierdut 25 de minute în plus, dar nu aceasta era ideea).

Acesta este motivul pentru care femeile din întreaga lume au dedicat atât de mult timp, energie și eforturi pentru a-și îngriji și coafa părul.

Indiferent dacă doriți să vă ondulați părul, oferindu-i totuși un aspect natural, dacă doriți să încercați coafuri complicate sau pur și simplu doriți o uscare rapidă și completă pentru a putea ieși din casă într-o zi friguroasă de iarnă, uscătorul este accesoriul ce va face diferența atunci când vă veți aranja părul.

La urma urmei, dacă tot vă dedicați atât de mult timp și răbdare pentru a obține un look de invidiat, veți dori să folosiți accesorii profesionale ce vă vor oferi o experiență plăcută pe toată durata procesului de înfrumusețare datorită performanțelor ridicate ale acestora!

Dacă ați parcurs acest ghid al cumpărătorului, există mari șanse să faceți parte din una dintre aceste categorii:

Căutați un uscător profesional ce va aduce experiența unei vizite la salon chiar în intimitatea casei voastre

Ați cheltuit deja anumite sume pe niște uscătoare așa-zise „profesionale” și nu v-ați bucurat de rezultatele așteptate

Cineva (poate hairstilist-ul, mama sau o prietenă bună) v-a sugerat să vă coafați acasă și nu știți care este uscătorul de păr potrivit

Indiferent de motivul pentru care ați aici, noi am colectat tot ceea ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un uscător de păr cu adevărat profesional!

Acestea fiind spuse, care dintre voi ar trebui să înceapă să folosească un uscător de păr profesional? Pur și simplu, toată lumea (da, inclusiv tu). Iată și de ce:

Motivul #1: O investiție mai bună

Probabil multe dintre voi gândiți în acest mod: „pentru ce motiv atât de important merită să investesc o sumă impresionantă atât timp cât există uscătoare de păr accesibile pe care le pot achiziționa din orice magazin cu produse electrocasnice?”.

Într-adevăr, nu judecăm această mentalitate. Există o mulțime de „feonuri” de duzină pe piața accesoriilor pentru înfrumusețarea părului pe care pe puteți cumpăra chiar și din chioșcurile ce vând astfel de aparate.

Din păcate, aceste „feonuri” sunt ieftine și la propriu și la figurat. Au o durată de viață mică și se pot supraîncălzi până la arderea completă a motorului sau,  de ce nu, a mâinii și scalpului tău. De asemenea, pe termen lung, achiziționarea repetată a unor astfel de uscătoare te va costa mult mai mult.

Cu suma investită în niște uscătoare de păr de proastă calitate, cu siguranță ca v-ați fi permis un uscător de păr profesional precum cel de la salonul la care mergeți, unul cu o durată de viață incomparabil mai mare și performanțe superioare.

Motivul #2 Rezultatele obținute

Există un motiv bine întemeiat pentru care salonul tău preferat nu folosește produse de styling precum cele pe care le găsești la orice magazin: acestea nu funcționează corespunzător standardelor. Accesoriile folositele de hair-stiliști sunt, prin natura lor, accesorii de calitate, proiectate să reziste la cât mai multe utilizări repetate, oferind performanțe ridicate.

La urma urmei, credeți că Geta Voinea sau orice alt hair-stlist respectabil folosește în saloanele sale uscătoare de păr care se strică după 2 săptămâni? Cu siguranță nu.

Când investiți într-un uscător de păr profesional, nu uitați că investiți în sănătatea și longevitatea părului vostru natural, acesta fiind probabil cel mai bun motiv pentru care merită să achiziționați un uscător de păr de înaltă calitate!

Din păcate, majoritatea uscătoarelor de păr neprofesionale pot cauza deteriorarea, arderea, despicarea și chiar pierdea definitivă a firelor de păr. Cu atât mai mult, nu vă doriți ca podoaba voastră capilară să „beneficieze” de un astfel de tratament.

Însă vă puteți salva atât lookul cât și sănătatea firelor de păr cumpărând un uscător profesional. Veți fi bucuroase pentru alegerea făcută.

Motivul #3 Economisiți timp

Vreți să aflați un alt beneficiu al unui uscătoarelor de păr profesionale? Acestea pot vă pot oferi o uscare sau o coafură de calitate în cel mai scurt timp! De fapt, toate uscătoarele prezentate de noi asigură un timp de uscare cu 30%-40% mai scurt față de alte modele de piață!

Poate o considerați doar o chestie de moment, dar gândiți-vă cât timp veți economisi pe parcursul vieții și cât de importantă este fiecare secundă a rutinei de dimineață.

Cine ar trebui să folosească un uscător de păr profesional?

Deci, cine ar trebui să înceapă să folosească unul dintre aceste uscătoare de păr de calitate superioară?

Oricare dintre voi care dorește să-și modeleze părul fără a-l deteriora. Oricare dintre voi care vrea să obțină o coafură demnă de un salon specializat chiar în intimitatea casei. Oricare dintre voi care dorește să-și usuce părul mai des, dar este speriată de durata procedurii.

Oricare dintre voi care este dispusă la o schimbare. Oricare dintre voi care iubește părul și are grijă de sănătatea acestuia pentru anii ce vor veni. Oricare dintre voi care s-a săturat să achite sume exorbitante în saloanele de înfrumusețare ori de câte ori se mai ivește cât un eveniment neașteptat. Te regăsești în vreuna din aceste situații? Dacă da, răspunsul universal este „TU!”.

Cel mai bun uscător pentru tipul tău de păr

La fel cum anumite produse pentru îngrijirea părului sunt concepute pentru anumite tipuri de păr, unele uscătoare de păr sunt mai potrivite pentru diferite tipuri de păr. Toate avantajele prezentate de producătorii de uscătoare de păr sunt tentate, dar totodată, vă pot copleși.

Din acest motiv am realizat acest ghid ușor care te va orienta către cel mai uscător pentru tipul tău unic de păr!

Păr fin sau subțire

Dacă părul tău natural este fin sau subțire, cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere înainte de a cumpăra un nou uscător de păr este controlul căldurii fluxului de aer. Deoarece părul tău este în mod natural fin și predispus la deteriorare sau rupere, vrei să reduci cât mai mult aceste riscuri.

Uscătoarele de păr ce dispun de control al temperaturii și pot menține un flux de aer cald la o temperatură constantă pentru o perioadă determinată de timp sunt cele mai indicate pentru acest tip de păr ceva mai sensibil.

De asemenea, uscătoarele de păr care folosesc ceramica pot crea un flux de aer cald și umed. Datorită umidității aerului, aceste uscătoare vor crea o barieră împotriva deteriorării firelor de păr din cauza temperaturii ridicate a fluxului de aer. De asemenea, tehnologia cu ioni negativi poate ajuta la eliminarea firelor rebele prin reducerea electricității statice a acestora!

Păr creț sau aspru

Dacă aveți părul creț sau firele de păr sunt mai groase, repetați după noi: mai puțină căldură, o viață mai lungă. Știm că sunteți tentate să vă coafați buclele la cele mai înalte temperaturi în fiecare zi.

Ne credeți sau nu, părul aspru și firele groase de păr sunt mai predispuse la deteriorare în urma fluxurilor de aer fierbinte. Firele se pot rupe sau arde (și orice fată știe cât de neplăcut este mirosul de păr ars).

Atunci când veți cumpăra un uscător profesional de păr, orientați-vă către modele și branduri care vă pun la dispoziție o multitudine de setări pentru temperatura și viteza fluxului de aer. Chiar dacă optați pentru o temperatură mai scăzută a aerului pe parcursul procesului de uscare, veți putea face o treabă foarte bună. Treptele de viteză vă vor ajuta să vă uscați părul în aceeași perioadă de timp sau chiar mai repede, folosind temperaturi mai scăzute.

Păr gros

Întrebați orice fată cu un păr gros care este procesul de înfrumusețare a părului pe care îl detestă cel mai mult, iar ea vă va spune că uscarea acestuia.

Desigur, acele cozi prinse formate din păr gros și drept sunt splendide (și cu toții avem acea prietenă pe care suntem invidioase pentru părul său), dar cu siguranță că și ea pierde o grămadă de timp atunci când își usucă podoaba capilară.

Pentru unele fete cu păr gros, uscarea durează chiar și două ore. DOUĂ ORE din viața lor, echivalente cu două episoade din serialul lor preferat de pe  Netflix! Două ore în care pot găti cina sau pot băga la cuptor o tavă cu prăjituri.

Dacă și tu faci parte din această categorie de fete blestemate sau binecuvântate, nu-ți face griji. Tehnologia folosită de uscătoarele de păr a evoluat enorm în ultima perioadă, iar o un astfel de uscător profesional poate oferi o uscare completă în mai puțin de 30 de minute.

Caută un uscător de păr cu capete atașabile ideale pentru părul gros (de obicei, un difuzor sub formă de perie) pentru a reduce și mai mult durata unei uscări.

Păr scurt

La capătul opus al duratei de uscare a părului, nu uităm să le amintim pe cele dintre voi care-și poartă părul scurt.

O tunsoare tip bob lung poate fi uscată în totalitate în doar 10 minute. Dacă și părul tău este unul scurt, un uscător profesional ce dispune de o duză cât mai îngustă ce va izola fluxul de aer pentru anumite zone ale părului fără a deranja celelalte șuvițe, poate fi cartea ta norocoasă.

Deoarece doriți ca uscarea părului să nu necesite prea mult timp, este bine să o faceți de la rădăcină (pentru a da volum coafurii) către vârfuri pentru a obține coafura dorită din prima!

Păr lung

Fetele cu părul lung se aseamănă cu cele cu ce se bucură de firele de păr groase raportându-ne la timpul alocat unei uscări. Dacă ai părul demn de cel al unei sirene și înnebunești ori de câte ori stilistul dorește să taie mai mult de câțiva centimetri din vârfuri, ai nevoie de un uscător de păr care reduce timpul de uscare și este cât se poate de ușor.

La urma urmei, nu dorești să ții o ganteră în mână realizând mișcări repetate în aer. Pentru asta există sala de forță.

Cu cât mai ușor cu atât mai bine: greutatea medie a unui uscător de păr profesional

Una dintre cele mai importante caracteristici care diferențiază uscătoarele de păr profesionale de celelalte de pe piață este greutatea. Deoarece aceste instrumente sunt concepute pentru a fi manevrate de stiliști profesioniști ore întregi în fiecare zi, majoritatea producătorilor de top au decis să reducă greutatea uscătoarelor de păr produse și să eficientizeze designul acestora.

Nu toate dintre noi suntem binecuvântate cu un păr precum cel al celebrităților înainte de filmarea unui videoclip, dar și noi avem nevoie de un uscător profesional de păr pentru a obține un look splendid. Așadar, ne putem face un favor achiziționând un astfel de uscător și, de preferat, unul cât mai ușor!

De ce contează atât de mult greutatea noului tău uscător de păr

Majoritatea femeilor acordă uscării părului aproximativ 20 de minute. Un calcul simplu ne indică faptul că pierdem 100 de ore pe an doar uscându-ne părul (incredibil, nu?). Deci, ne dorim să ne petrecem 100 de ore pe an folosind un uscător de păr cu greutatea unei cărămizi? Probabil că nu.

Greutatea ideală pentru un uscător de păr

Majoritatea uscătoarelor de păr profesionale de pe piață cântăresc între 0.6 și 1.2kg. Acestea sunt mult mai ușoare față de cele neprofesionale.

Sfaturile noastre pentru folosirea unui uscător de păr profesional

Indiferent dacă abia ați comandat un uscător de păr profesional nou sau așteptați nerăbdătoare sosirea coletului, noi vă oferim câteva sfaturi profesioniste pe care le puteți adăuga în rutina de folosire a noului vostru uscător de păr! Am ales aceste sfaturi pentru a susține sănătatea firelor de păr, obținând în același timp coafura dorită chiar în intimitatea casei voastre!

Folosiți întotdeauna un spray de protecție înainte de utilizarea uscătorului

Indiferent de tipul de uscător de păr pentru care ați optat, folosiți întotdeauna un spray de protecție împotriva temperaturilor înalte înainte de a utiliza accesoriul.

Chiar și cele mai performante uscătoare de păr au tendința de a deteriora puțin firele de păr, deci veți dori să protejați textura, culoarea și aspectul sănătos al părului pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Pulverizați spray protector pe suprafața părului înainte de folosi uscătorul. Astfel părul va beneficia de protecție pe toată durata uscării chiar și la temperaturi ridicate.

Mergi într-o vacanță la plajă? Razele puternice de soare pot, de asemenea, deteriora firele de păr și pot provoca arsuri pielii scalpului. Pulverizează pe păr spray-ul de protecție atunci când te expui la soare puternic pentru a preveni arsurile și decolorarea firelor.

Noi vă punem la dispoziție cele mai bune spray-uri cu protecție termică pentru păr la prețuri promoționale!

Lasă-ți din când în când părul liber

În funcție de cariera ta și de stilul de viață pe care îl ai, poți fi tentată să-ți usuci părul în fiecare zi. În timp ce o ideea de o coafură superbă, demnă de un salon profesionist, vă poate surâde, biete tale șuvițe cer o pauză.

Încercuiește în calendar o zi pe săptămână în care părul tău nu va fi supus la coafare cu aer cald. Fie că îl strângi în coadă, în coc sau pur și simplu îl lași liber, oferă-i acestuia o gură de aer proaspăt, fără a-l coafa cu uscătorul și fără să aplici pe păr vreun produs. Dacă nu reușiți acest lucru o dată pe săptămână, atunci încercați asta măcar o dată pe lună. Nu uitați: sănătatea părului vostru este în joc.

Folosește accesoriile

Accesoriile pentru păr folosite de majoritatea femeile includ un uscător, un ondulator și o placă pentru îndreptat. Dar dacă vă spunem că un uscător de păr profesional poate înlocui celelalte două instrumente? Folosind capetele ajustabile potrivite, poți obține același look folosind doar un flux de aer cald:

Bucle și onduleuri: În funcție de lungimea și grosimea părului, veți dori să achiziționați o perie rotundă mică sau medie pentru a obține buclele la care ați visat. Pur și simplu rulați șuvița de păr în jurul periei rotunde și țineți uscătorul în dreptul buclei timp de 15-20 de secunde.

Eliberați ușor peria din păr și gata! Ați obținut numaidecât o buclă. Repetați procedura pe porțiuni mici de păr până când ați ajuns la numărul dorit de bucle sau onduleuri.

Mai mult volum: pentru acest număr de magie ai nevoie de o perie rotundă cât mai mare! Împarte părul la mijloc într-o cărare apoi, folosind peria, apropiați-vă de rădăcină. Odată ajunse acolo, coborâți peria către vârfuri în timp ce țineți uscătorul cu mâna cealaltă îndreptat spre perie.

Repetați operațiunea pe o altă suprafață de păr și veți observa cum părul vostru începe să capete volumul dorit! Pentru a imortaliza acest look, folosiți fixativul pulverizând spray tot pe firele de păr, aproape de rădăcina acestora.

Drept și mătăsos: Lasă placa pentru îndreptat părul și folosește uscătorul tău profesional. Rezultatul va fi același. Folosește o perie plată și duza îngustă a uscătorului. Periază și usucă simultan. Părul tău va căpăta un aspect drept și strălucitor fără ca placa de păr să mai fie o necesitate.

Bucură-te de funcția pentru aer rece

Cele mai multe uscătoare de păr profesionale actuale sunt beneficiază de un buton pentru aer rece. Această funcție a oferi scalpului un moment de respiro necesar după expunerea sa la temperaturile ridicate ale fluxului de aer produs de uscător.

Așa cum tu te bucuri de briză într-o zi călduroasă de vară, la fel se va simți și pielea scalpului tău atunci când folosești apeși butonul de aer rece al uscătorului.

Prosopul întâi de toate

Cu mult timp în urmă, trăiam într-o lume în care părul ars nu reprezenta o amenințare. Nu cunoaștem exact motivele și nici nu vom ști vreodată cum nu ne-am pierdut cu toții podoaba capilară. Însă acelea rămân vremuri demult uitate.

Pentru a evita arderea firelor de păr, ștergeți bine părul cu un prosop și nu folosiți niciodată uscătorul sau placa pe părul ud! Nu este loc de compromisuri. Dacă nu dispuneți de timpul necesar pe care ar trebui să-l alocați uscării părului, puteți alege o coafură în stil wet-look!

Curățarea și întreținerea noului tău uscător de păr profesional

După ce ai achiziționat noul tău uscător de păr profesional și ai început să te bucuri de toate lucrurile minunate pe care acesta le poate face, este timpul să te gândești la întreținerea acestuia!

La urma urmei, doriți ca această achiziție să fie una de durată, mai ales datorită faptului că veți folosi des uscătorul. Nu este genul de accesoriu care va zace în fundul dulapului sau pe blatul din baie.

Verificați firele de păr prinse în aparat

După ce ați utilizat uscătorul, verificați filtrul și duza. S-ar putea să descoperiți fire de păr prinse pe parcursul procesului de uscare sau coafare. Îndepărtați-le și aruncați-le la coșul de gunoi. În caz contrar, acestea pot fi arse la următoarea utilizare a uscătorului, provocând acel miros neplăcut, atât de cunoscut.

Curățați filtrul în mod regulat

La fel de important este să curățați filtrul uscătorului de păr. Știm cât de prețios este timpul nostru: toate dintre noi susținem un ritm de viață activ, ducem și luăm copiii la școală, gătim, dar, cu toate acestea trebuie să avem grijă constant de bunurile noastre, cum ar fi și uscătorul de păr.

După câteva săptămâni, se va aduna o cantitate mai mare de praf și impurități în urma utilizărilor și cu siguranță nu vă doriți că toată această mizerie să ajungă pe părul vostru! Gândiți-vă astfel: cum ar fi folosiți aerul condiționat timp de doi ani de zile fără să-i curățați filtrele? Îngrozitor. Aceeași regulă se aplică și în cazul unui uscător de păr profesional.

Depozitează-ți uscătorul de păr la locul potrivit

Precum oricare alt aparat electrocasnic din casa ta, noul tău uscător de păr se poate defecta dacă va sta prea mult într-un loc cald. Un loc umbros, răcoros, departe de razele soarelui este excelent pentru  depozitarea uscătorului vostru profesional de păr. De asemenea, recomandăm curățarea acestuia în baie.

Atenție la cablurile de alimentare

Uscătoarele de păr folosesc curentul electric. Evident, sursa acestuia este priza din perete. Firele tăiate, ciupite sau deteriorate pot provoca foc. Nu vrem să pătrundem prea adânc în explicații științifice, însă, anual, multe incendii sunt provocate de firele rupte ale aparatelor electrocasnice.

Consecințele pot fi unele foarte periculoase. La fiecare câteva luni este bine să verificați cablurile uscătorului de păr. Dacă acestea par deteriorate, luați contact cu producătorul pentru a afla dacă aparatul este încă în garanție. De asemenea, nu uitați uscătorul în priză după utilizare și nu-l lăsați niciodată uscătorul aproape de surse de apă.

Află atunci când ai nevoie de un nou uscător de păr

Tuturor ne este greu să ne despărțim de uscătorul nostru de păr vechi, dar, precum în cazul oricărui alt accesoriu, vine acel moment când trebuie înlocuit. Atunci când suntem tentate să oscilăm de la un brand la altul, de la un model la altul, căutând informații despre produs, sunt semne că uscătorul tău de păr vechi trebuie înlocuit din diverse motive. Iată cele mai comune motive pentru care trebuie să îți schimbi uscătorul de păr

Uscătorul de păr nu se mai încălzește la fel ca la început

Uscătorul de păr nu mai oferă presiune fluxului de aer cald ca la început

Uscătorul de păr se oprește subit din funcționare

Cablul de alimentare al uscătorului de păr este deteriorat

Uscătorul de păr degajă un miros de aer topit sau fier ruginit

Uscătorul de păr ruginește

Uscătorul de păr nu mai pornește din prima sau chiar deloc

Cele mai frecvente întrebări referitoare la uscătoarele de păr

Care uscător de păr este mai bun: ionic sau ceramic?

Uscătoarele de păr ce beneficiază de funcția de ionizare produc ioni negativi ce neutralizează electronii ce apar atunci când vă uscați părul. Așadar, uscătoarele cu tehnologie ionică reduc electricitatea statică a firelor de păr.

Ce uscătoare de păr folosesc stiliștii profesioniști?

Toate uscătoarele prezentate de noi sunt folosite și de stiliștii profesioniști. Așadar, indiferent de uscătorul de păr pe care îl veți cumpăra, acesta este îndeajuns de performant pentru a fi utilizat în cadrul unui salon de către un stilist profesionist.

Care este puterea maximă pentru un uscător de păr?

Majoritatea uscătoarelor de păr folosesc între 1800-1850W, însă unele ating chiar și 3600W.

O putere mai mare înseamnă un uscător de păr mai bun?

O putere mare indică, de fapt, că fluxul de aer al uscătorului de păr poate atinge temperaturi mai ridicate. Uscătoarele de păr cu putere mare sunt excelente pentru păr gros sa creț.

Cum aleg un uscător de păr?

Căutați un uscător cu un cablu lung de alimentare. De asemenea, varietatea funcțiilor este una dintre principalele caracteristici pe care trebuie să le aveți în vedere înainte de a alege uscătorul. Capetele atașabile precum duzele și difuzorul prezintă un avantaj, însă acestea se pot achiziționa și separat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *