Feon și perie de îndreptat părul

Cele mai bune 6 perii de îndreptat pentru păr creț, ondulat sau gros în 2023

Dacă doriți să vă îndreptați rapid părul fără a-l deteriora sau să vă păstrați noua coafură dreaptă pentru o perioadă mai lungă de timp, peria de îndreptare a părului este o soluție excelentă!

O perie electrică încălzită va îndrepta rapid părul, oferindu-vă un look natural, fără fire electrizate și fără a degrada părul, cum s-ar putea întâmpla în cazul utilizării plăcii pentru îndreptat.

Poate sună prea bine ca să fie adevărat, dar, în urma testelor, am descoperit care sunt cele mai bune 6 perii electrice pentru îndreptarea părului, realizând că această perie este una dintre cele mai importante accesorii pentru coafat.

De ce aveți încredere noi? Am petrecut peste 40 de ore cercetând, testând și trecând în revistă cele mai bune perii pentru îndreptarea părului de pe piață, oferind și sfaturi profesioniste din partea stilistului nostru intern. În rândurile ce urmează vă vom pune la dispoziție rezultatele și recenziile noastre pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună perie pentru îndreptarea părului.

Conținut:

Cele mai bune 6 perii electrice pentru îndreptarea părului

ProdusModelCalitateRatingPret
Perie îndreptat părul Remington Keratin Protect 2-in-1Remington Keratin Protect 2-in-1A+5/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul Liss Brush 3D BaByLissBaByLiss Liss 3DA+4.9/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul Amika Polished Perfection Straightening 1.0Amika Polished Perfection Straightening 1.0A+4.7/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul STR8, Golden CurlSTR8, Golden CurlA+4.7/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & StylerREVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & StylerA4.5/5

Verifică preț!

Perie de îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & VolumizerREVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & VolumizerA4.5/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul Remington Keratin Protect 2-in-1

Cea mai bună perie electrică în general: Perie de păr electrică Remington Keratin Protect 2-in-1

Șuvițele mătăsoase și perfect dreptate pot fi foarte elegante, dar poate uneori e nevoie de puțin mai multă naturalețe. Acum, folosind peria de păr electrică Remington Keratin Protect 2-in-1 veți oferi părului vostru un nivel natural de volum, iar șuvițele drepte vor străluci etalând perfecțiune!

Asigură strălucire părului cu fiecare utilizare, garantând un aspect sănătos, natural și drept întregii coafuri în doar câteva minute. În urma rezultatelor uimitoare, acest accesoriu s-a clasat pe prima poziție a clasamentului rezervat celor mai bune perii electrice pentru îndreptarea părului disponibile pe piață.

Acționând precum o perie și o placă pentru îndreptate simultan, Remington Keratin Protect 2-in-1 a fost creată special pentru ca voi să câștigați timp. Acum, în doar câteva minute, vă puteți bucura de un look impecabil, fără a vă face griji că peria ar putea deteriora prețioasele fire de păr.

Capul lat al periei dispune de peri ceramici ce se vor încălzi la temperaturi destul de ridicate pentru „a îmblânzi” orice tip de păr. Acești peri beneficiază de infuzii cu cheratină și ulei de migdale. Uleiurile se vor dispersa pe toată suprafața părului, de la rădăcină spre vârfuri, chiar pe parcursul utilizării periei, oferind atât protecție cât și strălucire firelor de păr.

Datorită capului lat de care peria electrică pentru îndreptare Remington Keratin Protect 2-in-1 beneficiază, perii acesteia pot ajunge foarte aproape de rădăcină, pentru o intindere mai delicată și mai eficientă.

Tehnologia ionică menită să elimine electricitatea statică din firele de păr eliberează ioni negativi ce vor menține firele hidratate și mătăsoase.

În plus, peria pentru îndreptare Remington Keratin Protect 2-in-1 beneficiază de trei trepte ale temparaturii, respectiv joasă (150°C), medie (190°C) și ridicată (230°C). Astfel veți putea folosi peria la temperatură adecvată tipului vostru de păr.

Peria atinge orice temperatură în 30 de secunde și beneficiază de un cablu rotativ cu o lungime de 3 m, menit să vă ofere libertate de mișcare pe parcursul procesului de îndreptare.

Avantajele oferite de peria pentru îndreptat părul Remington Keratin Protect 2-in-1

 • Îndreaptă și coafează simultan
 • Tehnologie ionică pentru eliminarea electricității statice din firele de păr
 • Infuzie cu cheratină și ulei migdale
 • Peri ceramici
 • 3 trepte de temperatura
 • Cablu rotativ de 3m lungime
 • Cap lat al periei ce poate ajunge aproape de rădăcina firelor
 • Încălzire totală în numai 30 de secunde

Dezavantaje

Niciunul

Verifică preț Remington Keratin Protect 2-in-1 aici!

Perie îndreptat părul Liss Brush 3D BaByLiss

Cea mai bună perie electrică pentru păr încâlcit: Perie de păr electrică BaByLiss Liss 3D

În urma testelor, peria de păr electrică BaByLiss Liss 3D s-a dovedit a fi o perie universală, ideală pentru toate tipurile de păr. Am considerat-o cea mai bună perie electrică pentru păr încâlcit deoarece aceasta a făcut pur și simplu minuni atunci când a fost folosită într-o astfel de situație.

Peria este rezistentă, ușor de manevrat, oferind un pieptănat delicat. BaByLiss Liss 3D conține, în total, 126 de peri, din trei categorii diferite: peri din silicon, peri de plastic și peri din înveliș ceramic.

Datorită acestor trei tipuri de peri, BaByLiss Liss 3D aduce firele de păr foarte aproape de perii ceramici încălziți, pentru ca părul să se bucure de o încălzire delicată, dar eficientă pe tot parcursul procesului de îndreptare.

Însă fiecare tip de peri are un rol bine stabilit de către înginerii BabyLiss. Perii de plastic îndreaptă cu ușurință suvițele de păr, cei ceramici încălzesc firele de păr și alunecă ușor printre aceștia fără a-i agăța, iar perii din silicon direcționează suvițele pentru a finisa un look minunat.

Acționând simultan, aceste trei tipuri de peri sunt principalul motor din spatele rezultatelor impresionante oferite de peria electrică BaByLiss Liss 3D pentru îndreptare.

BaByLiss Liss 3D dispune de trei niveluri de temperatură 160°, 180° și 200°C, încălzindu-se rapid și uniform. Peria dispune de un indicator LED pentru temperatură.

Tehnologia de care dispune peria pentru îndreptat părul BaByLiss Liss 3D beneficiază de doi generatori de ioni negativi ce vor elimina energia statică de la nivelul firelor de păr.

Pe parcursul utilizării, am constatat că, pentru un păr mediu, indiferent de tipul acestuia, nu a mai fost nevoie să-l împărțim în secțiuni și, în doar 4-5 minute, am obținut un rezultat complet, demn de un salon profesionist.

Datorită designului ergonomic și rafinat, peria electrică pentru îndreptat părul BaByLiss Liss 3D oferă utilizatorului o experiență plăcută pe parcursul îndreptării, realizând coafuri superbe pentru toate tipurile de păr.

Capul lat al acesteia și abundența perilor ne-a făcut să optăm pentru această perie atunci când ne confruntăm cu un păr încâlcit deoarece, într-un interval redus de timp, rezultatele au fost uluitoare.

Avantajele oferite de peria pentru îndreptat părul BaByLiss Liss 3D

 • Cap lat
 • Design ergonomic
 • 2 generatori ionici
 • Trei tipuri de temperatură
 • Indicator LED pentru temperatură

Dezavantaje

 • Atinge o temperatură maximă de 200°C

Verifică preț BaByLiss Liss 3D aici!

Perie îndreptat părul Amika Polished Perfection Straightening 1.0

Cea mai bună perie electrică pentru păr gros: Perie de păr electrică Amika Polished Perfection Straightening 1.0

Am ales peria de păr electrică pentru par Amika Polished Perfection Straightening 1.0 drept cea mai bună perie pentru păr gros datorită unui aspect tehnic descoperit pe parcursul utilizării.

Placa de păr electrică pentru par Amika Polished Perfection Straightening 1.0 utilizează peri ceramici protejați de un înveliș exterior de nailon menit să distribuie căldura din interiorul cuticulelor de păr către exteriorul acestora. Astfel, firele groase de păr devin mult mai ușor de îndreptat, fără a suferi deteriorări vizibile la exterior.

Amika Polished Perfection Straightening 1.0 atinge temperaturi de până la 232°C, îndeajuns de ridicate pentru a îndrepta fără prea mult efort fire groase de păr. Peria beneficiază de doi generatori ionici care vor transmite ioni negativi asupra firelor de păr, eliminând electricitatea statică creată.

Astfel, firele electrizate vor dispărea, iar rezultatul final va fi un look drept, elegant și, în același timp, incredibil de natural.

În plus, modul de ajustare al temperaturii este excelent. Peria dispune de două butoane „+” și „-” care vă vor ajuta să obțineți temperatura de îndreptare ideală pentru părul vostru, gradual. Din păcate, peria nu beneficiază de niciun fel de avertizare pentru utilizator atunci când instrumentul atinge temperatura stabilită.

Cablul este unul rotativ cu o lungime de 2,75 m, oferindu-vă îndeajuns de multă libertate pentru a putea folosi peria Amika Polished Perfection Straightening 1.0 oriunde doriți in intimitatea casei voastre!

Avantaje oferite de Amika Polished Perfection Straightening 1.0

 • Tehnologie de ionizare
 • Butoane „+” și „-” pentru ajustarea temperaturii
 • Cablu rotativ lung d3 2,75 m
 • Peri ceramici cu înveliș de nailon

Dezavantaje

 • Nu dispune de un sistem de avertizare atunci când atinge temperatura selectată
 • Nu se oprește automat

Verifică preț Amika Polished Perfection Straightening 1.0 aici!

Perie îndreptat părul STR8, Golden Curl

Cea mai bună perie electrică pentru păr creț: Perie de păr electrică STR8, Golden Curl

Peria de păr electrică STR8, Golden Curl este opțiunea noastră de top pentru cele dintre voi ce se bucură de un păr creț natural. Am fost de părere că peria de păr electrică STR8, Golden Curl poate îndrepta cel mai bine un astfel de păr luând în calcul două considerente importante: unul tehnic și unul statistic.

Peria pentru îndreptare STR8, Golden Curl dispune de 66 de peri ceramici pentru încălzire, însă un aspect diferit față de alte perii competitoare este acela că STR8 Golden Curl a optat pentru niște peri moi de contact cu firele de păr.

Astfel senzația de tragere/smulgere a firelor pe parcursul îndreptării devine egală cu zero. Din acest motiv tehnic, perii moi ai periei electrice pentru îndreptare STR8, Golden Curl o recomandă pentru persoanele ce dețin un păr creț și des.

Cel de-al doilea motiv l-am descoperit pe parcursul documentației. Citind recenzii internaționale, multe femei locuitoare ale Statelor Unite ale Americii ce se bucură de arhicunoscutul tip de păr „afro” au declarat rezultate uimitoare în urma folosirii periei electrice pentru îndreptare STR8, Golden Curl.

În concluzie, datorită firelor moi și al satisfacției oferită clientelor cu un păr creț, sârmos, greu de îndreptat, recomandăm STR8, Golden Curl oricăreia dintre voi care poartă cu sine această binecuvântare și acest blestem deopotrivă!

Avantajele oferite de peria pentru îndreptat părul STR8, Golden Curl

 • Peri moi
 • Încălzire ceramică
 • Design elegant
 • Cutie pentru transport
 • Afișaj digital
 • Încălzire rapidă și uniformă

Dezavantaje

 • Doar două trepte de căldură

Verifică preț STR8, Golden Curl aici!

Cea mai bună perie electrică raport preț/calitate: Perie de păr electrică REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler

Rezultate excelente pentru orice buzunar! Aceasta este cea mai elocventă descriere pentru peria electrică pentru îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler. La un preț accesibil, această perie dispune de majoritatea tehnologiilor (poate nu la standarde la fel de ridicate) de care dispun și celelalte perii prezentate anterior, însă la prețuri mai ridicate.

Precum predecesorii săi, REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler coafează și îndreaptă în același timp, reducând astfel timpul pe care trebuie să îl alocați unei proceduri de întindere a părului folosind placa. REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler beneficiază de doi generatori ionici, un cap lat, trei setări ale temperaturii și, de ce nu, de un cablu rotativ.

Cam acestea sunt caracteristicile la care ne așteptăm de la peria noastră pentru îndreptat părul? Însă prețul mai scăzut își are, din păcate, justificări logice. Tot ce știm despre cele trei trepte de temperatură sunt denumirile acestora „cool”, „low” și „high”, ceea ce este destul de vag.

Un alt mic impediment al periei REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler este mânerul acestuia destul de gros și brut, ce nu oferă o experiență atât de plăcută pe parcursul utilizării.

Odată cu trecerea timpului, perii de care REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler se vor îndoi și chiar rupe. Cablul rotativ va suferi, la rândul lui, deformări, iar plasticul se va mânca odată cu înaintarea în vârstă a plăcii.

Deși am dedus și aceste aspecte mai puțin îmbucurătoare, REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler este o placă de buget care oferă, totuși, rezultate excelente. O putem recomanda pentru cele dintre voi ce vor să experimenteze îndreptatul cu placa și nu-și permit achiziționarea unei plăci premium de la prima încercare!

Avantajele oferite de peria pentru îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler

 • Înveliș ceramic
 • 2 generatori ionici
 • 3 trepte de temperatură
 • Cap lat
 • Cablu rotativ
 • Încălzire rapidă

Dezavantaje

 • Perii se distrug în timp
 • Setări prea generale ale temperaturii
 • Cablul se uzează în timp
 • Design mai puțin ergonomic

Verifică preț REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler aici!

Perie de îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer

Cea mai bună perie electrică pentru volum: Perie de păr electrică REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer

La un preț aproape identic cu cel al periei REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler, vă prezentăm o altă perie interesantă produsă de REVLON și anume REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer.

Principiul de la baza periei REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer este aproximativ același cu cel utilizat de predecesoarea acesteia: aceleași trei trepte de temperatură, „cool”, „low” și „high”, aceiași doi generatori ionici și același mâner puțin incomod la utilizare.

Însă, după cum putem observa cu ochiul liber, principala diferență dintre peria REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Style și REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer este forma capului acesteia.

În urma utilizării, peria fixă REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer  (cu un design asemănător celor rotative), ne-a surprins incredibil de plăcut printr-un anumit aspect: volumul oferit părului în urma îndreptării.

Datorită modului de prindere al părului și alunecării ușoare printre firele de păr a perilor dispuși pe o formă cilindrică, peria pentru îndreptat REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer a realizat coafuri drepte, pline de volum și look-uri foarte naturale.

Peria REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer dispune de un sistem de auto-oprire care evită supraîncălzirea acesteia, înveliș ceramic și cablu rotativ.

Avantaje oferite de peria pentru îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer

 • Înveliș ceramic
 • 2 generatori ionici
 • 3 trepte de temperatură
 • Cap cilindric
 • Cablu rotativ
 • Încălzire rapidă
 • Sistem de auto-oprire
 • Oferă mult volum părului

Dezavantaje

 • Perii se distrug în timp
 • Setări prea generale ale temperaturii
 • Cablul se uzează în timp
 • Mâner grosier

Verifică preț REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer aici!

Ghidul cumpărătorului

Cum testăm periile electrice de păr

Inițial, ne-am orientat către cele mai populare și înalte tehnologii de care periile electrice de păr pot dispune. Am eliminat ca variante periile de păr special create pentru a îndrepta părul umed deoarece acestea pot produce o deteriorare iremediabilă a firelor de păr.

Pe parcursul testelor, am luat în considerate diferiți factori precum timpul de încălzire al periei, evitarea supraîncălzirii, designul, eliminarea energiei statice la nivelul firelor de păr, modul de utilizare și rezultatele obținute.

Rezultatele oferite de fiecare perie au fost destul de diferite, însă majoritatea au reușit să elimine în mare măsură energia statică din firele de păr. În special, am ales plăci ce dispun de un design asemănător cu cel al unei palete, excepție făcând peria de păr electrică REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler, al cărei design ne duce mai mult cu gândul către o perie rotativă.

Cum funcționează peria electrică pentru îndreptarea părului

Periile electrice pentru îndreptarea părului sunt niște invenții fantastice! Designul lor simplist le face rapid și ușor de folosit.

Periile electrice pentru îndreptarea părului funcționează pe baza unui principiu destul de similar cu cel al plăcilor pentru îndreptat. Diferența constă în faptul că părul vostru nu va mai fi prins între cele două plăci, ci perii încălziți ai periei vor pieptăna șuvițele, iar riscul deteriorării firelor de păr va fi diminuat.

Aici discutăm în mare măsură despre vârfurile despicate ce pot apărea pe parcursul procesului de îndreptare cu placa la temperaturi ridicate.

Perii încălziți ai periilor electrice pentru îndreptat relaxează firele de păr pentru a oferi coafurii un aspect cât mai natural. Pentru o explicație și mai detaliată, citiți acest articol al nostru în care am explicat detaliat modul de funcționare al periilor electrice pentru îndreptarea părului.

Cum să folosiți o perie pentru îndreptarea părului

Periile electrice pentru îndreptarea părului sunt extrem de simplu de folosit și se pretează pentru orice tip de păr (atât timp cât acesta nu este deja degradat). Ideal este să folosești o perie pentru îndreptare pe păr curat, uscat în totalitate.

În primul rând, aplică pe păr un spray pentru protecție termică pentru a preveni deteriorarea firelor de păr produsă de temperaturile ridicate. Apoi împarte părul în secțiuni și începe să piepteni șuvițele încâlcite.

Așteaptă până când peria atinge temperatura dorită și începe cu prima secțiune de păr, plimbând ușor peria de-a lungul firelor, oferind căldurii șansa de a acționa. Treptat, vei pieptăna fiecare secțiune în parte cu ajutorul periei tale pentru îndreptat, iar, la final, aplică niște fixativ.

Pentru și mai multe informații, citește articolul nostru referitor la modul de utilizare a unei perii pentru îndreptat părul.

De ce să alegi o perie electrică pentru îndreptarea părului?

Periile electrice pentru îndreptat părul sunt eficiente, ușor de folosit și niște instrumente de înfrumusețare relativ ieftine. Le puteți folosi rapid dimineața pentru a îndrepta părul să pentru a vă menține pe o perioadă mai îndelungată de timp lookul obținut cu ajutorul plăcii pentru păr.

Periile pentru îndreptare sunt delicate cu firele voastre de păr, funcționează la un voltaj universal și le puteți lua cu voi în diferite călătorii. Recomandăm cu încredere extinderea trusei voastre pentru înfrumusețare prin achiziționarea unei perii electrice pentru îndreptarea părului.

Întrebări adresate frecvent

Care este cel mai bun brand producător de perii pentru păr?

Am considerat că cea mai bună perie de păr disponibilă pe piața actuală este păr Remington Keratin Protect 2-in-1. De asemenea, și BabyLiss, celebrul producător de instrumente pentru înfrumusețarea părului a pătruns în topul nostru prin modelul de perie pentru îndreptare a părului Liss 3D Brush.

În plus, arhicunoscutul brand REVLON a ocupat nu mai puțin de două poziții în topul nostru datorită modelelor de perii electrice REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Styler, respectiv REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & Volumizer.

Aceste două perii electrice pentru îndreptarea părului sunt foarte accesibile, oferind rezultate impresionante, mai ales prin prisma prețului scăzut al acestora. De asemenea, Amika Polished Perfection Straightening 1.0 și STR8, Golden Curl sunt alte două perii de calitate superioară, recunoscută la nivel internațional.

Deși toate cele 6 perii prezentate pe parcursul acestui articol sunt foarte populare datorită rezultatelor oferite, rămânem de părere că Remington Keratin Protect 2-in-1 este cea mai bună perie de îndreptat părul pentru oricare dintre voi.

O perie electrică pentru îndreptare deteriorează mai puțin firele de păr?

O perie electrică pentru îndreptare deteriorează mai puțin firele de păr față de o placă de păr deoarece folosește peri încălziți, în loc de a prinde șuvițele de păr între cele două lamele încălzite, procesul de îndreptare devenind mai delicat.

Care este mai bună? Placa sau peria pentru îndreptat părul?

Atât plăcile de păr cât și periile electrice sunt variante excelente prin care puteți obține un păr drept! Periile electrice relaxează firele de păr, oferind un aspect general mai natural în timp ce plăcile de păr vor realiza o îndreptare de-a dreptul perfectă. În orice caz, periile electrice pentru îndreptate sunt o variantă mai delicată pentru firele de păr.

Periile electrice pentru îndreptarea părului oferă siguranță?

Da, Periile electrice pentru îndreptarea părului se pot utiliza zilnic în regim de maximă siguranță, dar nu este tocmai bine pentru sănătatea părului să realizați zilnic acest proces. Cu toate acestea, există și niște alternative ieftine, de proastă calitate, deci aveți grijă către ce fel de perie electrică vă îndreptați atenția.

Menționăm că niciuna dintre periile prezentate de noi nu face parte din această categorie.

Concluzie

În general, suntem de părere că Remington Keratin Protect 2-in-1 este cea mai bună perie pentru păr, urmată de alte perii de calitate superioară precum BaByLiss Liss 3D sau Amika Polished Perfection Straightening 1.0.

Ne-a făcut mare plăcere să testăm toate aceste produse și sperăm că v-am ajutat să alegeți cea mai potrivită perie electrică pentru părul dumneavoastră! Ne puteți spune alegerea și părerea voastră despre noua perie electrică pentru îndreptarea părului în secțiunea de comentarii!

ProdusModelCalitateRatingPret
Perie îndreptat părul Remington Keratin Protect 2-in-1Remington Keratin Protect 2-in-1A+5/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul Liss Brush 3D BaByLissBaByLiss Liss 3DA+4.9/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul Amika Polished Perfection Straightening 1.0Amika Polished Perfection Straightening 1.0A+4.7/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul STR8, Golden CurlSTR8, Golden CurlA+4.7/5

Verifică preț!

Perie îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & StylerREVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & StylerA4.5/5

Verifică preț!

Perie de îndreptat părul REVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & VolumizerREVLON Pro Collection One-Step Hair Dryer & VolumizerA4.5/5

Verifică preț!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *