Ceai de guava pentru păr

Ceai de guava pentru păr – 6 aspecte importante

Descoperă cum să faci și să folosești o clătire cu ceai de guava pentru păr. Vom discuta, de asemenea, despre beneficiile sale, dacă într-adevăr există unele. Află totul despre acest ceai aici și urmărește un videoclip fantastic care descrie procesul de clătire cu ceai.

Există destul de multe beneficii pentru cei care consumă ceai de guava, unele dintre acestea sunt chiar pentru părul tău.

Înainte să întrăm în detalii, știi ce este ceaiul de guava? Cum se fabrica?

Ceaiul de guava nu este tocmai răspândit, dar este destul de popular în rândul celor interesați de sănătate și stare de bine.

Ce este un ceai de guava pentru păr?

Ceaiul de guava se face din frunze de copac de guava.

Plantele fructifere, (Psidium guajava), cresc în climatul tropical, în Hawaii și Florida, în SUA și apoi în tropice, cum ar fi Mexic, America Centrală și Caraibe.

De unde poți obține astfel de frunze de ceai?

În timp fructele pot fi cumpărate cam din mai toate magazinele alimentare, frunzele de guava nu par să fie chiar atât de la îndemână.

Care ar fi soluția să dai repede de ele?

Le poți comanda direct de pe internet, apelând la Amazon. Uimitor, nu-i așa?  Și chiar destul de proaspete, la doar câteva click-uri de mouse.

Cum prepari un astfel de ceai?

Este destul de simplu. Ia frunzele și varsă-le într-o oală cu apă clocotită.

În regulă, voi oferi totuși mai multe detalii pentru prepararea ceaiului de guava pentru părul tău.

Pasul 1: Se pregătește o mână de frunze de guava.

Pasul 2: Se fierbe  un litru de apă (aproximativ 4 căni de apă).

Pasul 3: Se așază frunzele de guava în apă clocotită. Se fierb timp de 20 de minute.

Pasul 4: Se strecoară apa astfel încât să nu mai existe frunze și tot ce-ți va mai rămâne va fi lichidul.

Pasul 5: Se lăsă apa la răcit.

Verifică preț Ceai de Guava aici!

Mai jos avem și un material video:

Procedura de clătire a părului cu ceaiul din frunze de guava

Asigură-te că apa nu este fierbinte înainte de a începe procesul de clătire a părului.

Înainte de toate, spălă-ți părul cu șampon, astfel încât să fie curat și pregătit pentru specialul tratament. Majoritatea procedurilor de clătire a părului cu ceai presupun această primă etapă, de spălare a părului, inclusiv în cazul clătirilor cu ceai negru și ceai  de mentă.

Odată răcit, transferă lichidul din vas într-o sticlă astfel încât să poți vărsa ceaiul gradual pe păr. Apoi masează-ți delicat părul asigurându-te că beneficul ceai este răspândit pe toată suprafața scalpului, iar părul este bine impregnat cu proaspătul produs natural.

Lăsă apa de ceai în păr pentru câteva ore. Este probabil o idee bună să înfășori un prosop în jurul capului, astfel încât apa să nu picure peste tot în preajma ta.

Clătește cu apă caldă.

SFAT: pentru o aplicare mai ușoară, poți încerca să amesteci ceaiul de guava cu ulei de cocos sau alte uleiuri naturale, astfel încât să se lege mai bine de păr. Personal, prefer doar ceaiul, însă este totuși bine să știi că mai sunt și astfel de metode.

De asemenea, unii oameni care sunt cu adevărat impresionați de efectele miraculoase asupra sănătății părului ale acestui ceai, adesea amestecă ceaiul cu șamponul lor preferat, astfel încât să poată aplica ceaiul cât mai des. Deși efectul nu este la fel de puternic precum o clătire completă cu ceai, de câteva ore, este aproape evident că poate fi o opțiune, mai ales dacă obții rezultate pozitive.

Cam asta ar fi referitor la procedura de clătire cu ceai de guava.

Care sunt efectele în urma procedurii aplicate?

Oprește căderea părului? Îl regenerează ?

Internetul este plin de afirmații care susțin că nu doar oprește căderea părului, dar, mai mult, chiar contribuie la regenerarea lui. Iată unul dintre multele exemple despre care consider că nu sunt afirmații fondate.

Cred că sunt ușor exagerate, dar fie, dacă ai tot încercat tot felul de metode pentru a-ți opri căderea părului, zic eu că merită să încerci și soluția acesta. În plus, nu e ca și cum ar trebui să cumperi un sac întreg de frunze, nu te va costat atât de scump. Cu siguranță nu-ți vei răni părul … Deci, nu ai nimic de pierdut.

Dacă efectele sunt pozitive, mi-ar plăcea chiar să-mi dai de veste. Voi accepta să fiu contrazisă cu argumente tale (și apoi, probabil, voi afla că ai brevetat vreun amestec miraculos și că ai devenit primul miliardar care poate preveni procesul de pierdere a părului.)

Serios vorbind, dacă într-adevăr ar funcționa, nu crezi că marile lanțuri farmaceutice ar fi motivate să între în afacere? Vorbim despre o industrie specializată în prepararea unor medicamente / loturi de medicamente sau soluții, care odată brevetate le aduc încasări de miliarde.

Efect de îngroșarea a părului

Aici nu prea am dubii. Multe ingrediente naturale îți pot face părul mai sănătos, fie că adaugă strălucire, sau, în cazul ceaiului de guava, îl îngroașă. Nu vreau ca prin această afirmație să se înțeleagă că fire noi de păr vor crește în locurile în care firele de păr au căzut; ci pur și simplu că poate face firele existente mai groase și mai sănătoase.

Ar merita o încercare chiar și din perspectiva asta.

Protecție naturală împotriva soarelui

Aparent, licopenul din ceaiul de guava ar ajută să-ți protejezi părul de daunele provocate de soare.

Asta este tot referitor la beneficiile ceaiului de guava?

Ceaiul de guava este la modă datorită presupuselor sale efecte de prevenire a căderii părului și contribuirea sa la regenerarea acestuia.

Deși cred că ceaiurile de tot felul pot contribui la sănătatea părului, totuși sunt reticentă când vine vorba despre aceste beneficii miraculoase.

Pur și simplu nu par să fie afirmații fondate. Serios vorbind, dacă efectele sale ar fi într-adevăr atât de grozave, nu te-ai aștepta și tu ca mii de oameni cheli să-și îngrădească părul cu frunze guava, iar mass-media să aducă această descoperire în atenția tuturor?

Eu tind să cred că astfel de așteptări ar fi firești. Ar fi una dintre cele mai apreciate descoperiri ale secolului al XXI-lea.

Alte considerente

Cum sunt păstrate frunzele de guava odată  obținute?

Trebuie doar să le păstrezi în frigider.

Verifică preț Ceai de Guava aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *