Tânără poartă un machiaj nude

Uitați de look-ul fără machiaj! Tutorial de machiaj nude permanent

Chiar dacă în prezent se pare că toată lumea este obsedată de paletele de farduri strălucitoare și aspectul de machiaj îndrăzneț, există ceva legat de aspectul de make-up nude, care nu ne-a dezamăgit niciodată. O buză în nuanțe nude poate lega orice machiaj la un loc, iar un aspect neutru de fard de ochi vă poate face să păreți mai treji.

Ca să nu mai pomenim și de faptul că puteți realiza diferite variante ale unui aspect de machiaj nude pentru a-l face să pară mai maro sau roz, în funcție de preferințe.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru crearea unui aspect de machiaj neutru, care este perfect pentru dumneavoastră, suntem aici să vă oferim cele mai bune și utile sfaturi în acest sens. Citiți mai departe pentru a descoperi cele trei tutoriale ușoare, despre cum puteți obține cele mai bune machiaje nude.

Înainte de a începe, cheia oricărui machiaj este o bază fără cusur. Pentru a obține o aplicație perfectă a fondului de ten, este recomandată aplicarea unei creme hidratante ușoare pe față și pe gât. Apoi, folosiți un concelear care este apropiat de culoarea dumneavoastră de piele, pentru a acoperi toate imperfecțiunile, cum ar fi cicatricile post-acnee sau cearcănele.

După aceea, aplicați fondul de ten pe toată fața, folosind o pensulă de machiaj sau un burete. Nu uitați să amestecați fondul de ten bine, mai ales sub bărbie și de-a lungul liniei părului pentru a evita orice linii dure și vizibile.

În cele din urmă, asigurați-vă că vă fixați baza în loc folosind o pudră sau un spray pentru fixare, în funcție de tipul de piele pe care îl aveți. După ce ați terminat cu baza machiajului, este timpul pentru un nude perfect.

Cum să creați un machiaj stil „nude”

PASUL 1: Folosind o pensulă pentru fard de ochi, aplicați o umbră de culoare bej, pe toată suprafața pleoapei, începând de la colțurile interioare și până la colțurile exterioare și cută.

PASUL 2: Folosiți un creion dermatograf de ochi de culoare maro, pentru a crea o linie subțire de culoare pe linia superioară a pleoapei. Repetați acest lucru pe genele de jos, dar concentrați-vă pe colțurile exterioare și trageți-l în mijlocul liniei de jos a genelor.

PASUL 3: Ondulați genele cu un ondulator pentru gene, apoi aplicați două-trei straturi de mascara maro închis pe genele superioare și un strat pe genele de jos.

PASUL 4: Conturați buzele cu un liner nude, culoarea pielii și aplicați apoi un ruj lichid nude, pentru un finisaj de lungă durată.

Cum să creați un look de machiaj nude-maro

PASUL 1: Începeți cu aplicarea unui fard de culoarea șampaniei, pentru o culoare completă pe pleoapă. Folosiți aceeași nuanță pentru a aplica puțin sub genele inferioare, de la colțul interior și până la mijlocul liniei genelor.

PASUL 2: Apoi, aplicați o umbră de culoare espresso și concentrați-o în cută, din colțul exterior în mijlocul pleoapei. Trucul este aici îmbinarea perfectă, pentru a obține un aspect definit și fumos.

PASUL 3: Aplicați acea nuanță de maro închis pe colțul exterior al liniei inferioare a genelor, pentru a lega întregul machiaj al ochilor.

PASUL 4: Folosiți un dermatograf maroniu, pentru a alinia atât partea de jos, cât și partea de sus a liniei genelor, de la mijlocul ochiului și până la colțurile exterioare.

PASUL 5: Curbați genele și aplicați 1-2 straturi de mascara de culoare neagră pe genele superioare și inferioare.

PASUL 6: Adăugați un bronzer cald, pentru a se potrivi cu tonurile de maro ale ochilor. Vă recomandăm un bronzer cu formulă mătăsoasă și pigmentare bogată.

PASUL 7: Aplicați o pudră de obraz cu tonuri de piersică, de-a lungul pomeților și până la linia părului.

PASUL 8: Optați pentru o culoare maronie, bogată și mată, în cazul buzelor. Adăugați o culoare mai deschisă, neutră în centrul buzelor, pentru a crea un efect subtil, ombré, care va face ca aspectul să pară mai degrabă dintr-un aspect de machiaj inspirat de nude în loc de un maron absolut.

Cum să creați un look de machiaj nude-roz

PASUL 1: Aplicați pe întreaga pleoapă o umbră de pudră bronzată și ușoară.

PASUL 2: Treceți la fardul de ochi cafeniu, aplicându-l de la linia genelor la cute, cu o umbră strălucitoare roz-nude.

PASUL 3: Folosiți un creion dermatograf pentru ochi căprui, pentru a defini colțurile exterioare ale ochilor. Puteți întinde ușor creionul, pentru a-i oferi un efect mai moale.

PASUL 4: Ondulați-vă genele și aplicați 1-2 straturi de mascara de culoare neagră numai pe genele superioare.

PASUL 5: Pentru un aspect de machiaj nude roz, fardul de obraz este imperativ. Optați pentru un fard de culoare trandifirie cu nuanțe de roz, pe care să îl aplicați de-a lungul liniei pomeților.

PASUL 6: Aplicați un ruj roz moale, pe care îl puteți tampona la final ușor cu un șervețel, pentru o culoare mai puțin intensă. Pentru a-i oferi o senzație de inspirație mai nude, finalizați cu un strat de luciu de buze nude.

Acestea sunt, deci tutorialele pentru machiajul nude. Dumneavoastră pe care îl preferați?

Verifică preț Fond de Ten și Bază de Machiaj aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *