Ochi machiat strident

Se potrivesc sprâncenele dumneavoastră cu forma feței?

Datorită unor celebrități precum Lily Collins și Cara Delevingne, sprâncenele mari și îndrăznețe au preluat controlul în lumea de beauty și make-up. Se pare că în ultima vreme toată lumea este preocupată de forma și îngrijirea sprâncenelor.

Cu toate acestea, ca și în cazul tunsorilor, nu există o formulă perfectă pentru sprâncene care să funcționeze pentru toată lumea (din păcate). Este esențial să optați pentru o formă naturală a sprâncenelor, care să se potrivească dimensiunilor și formei feței dumneavoastră.

Nu sunteți siguri ce model de sprâncene vă va complimenta forma feței și trăsăturile? Consultați ghidul nostru pentru a vă ajuta în căutarea modelului perfect de sprâncene.

Forma rotundă a feței

Pentru persoanele cu fețe rotunjite, este recomandată o abordare mai unghiulară a sprâncenelor, deoarece acest lucru vă va ajuta să adăugați anumite definiții. Fețele rotunde nu au o structură osoasă vizibilă și au nevoie de puțin ajutor prin contur, și – ați ghicit – prin sprâncene. Încercați să utilizați un creion dermatograf pentru a exagera ușor arcul natural al sprâncenelor.

Forma inimă a feței

Din păcate, aspectul la modă, cu sprâncene groase și ușor stufoase, probabil că nu vă va complimenta forma feței prea mult. Fețele în formă de inimă prezintă un maxilar unghiular și mic. Din moment ce jumătatea superioară a feței dumneavoastră este deja accentuată, sprâncenele super groase și îndrăznețe ar putea fi exagerate.

Păstrați-vă sprâncenele sub control, în formă și îngrijite (niciodată stufoase) pentru a echilibra bărbia mică. Încercați un instrument de îngrijire a sprâncenelor de tipul trei în unu, care vă va sculpta și modela sprâncenele fără probleme.

Forma ovală a feței

Fețele cu formă ovală au nevoie de sprâncene bine echilibrate. Asigurați-vă că optați pentru o arcuire naturală și moale. Le puteți lăsa să fie puțin mai groase.

Aspectul stufos și ușor nearanjat al sprâncenelor funcționează pentru această formă a feței, așa că puteți să le lăsați să crească. Secretul este să mergeți pe o abordare cu rezultate naturale, sprâncenele nu trebuie să fie prea definite sau îngrijite.

Forma pătrată a feței

Dat fiind faptul că fețele cu formă pătrată sunt unghiulare, trebuie atins un echilibru prin menținerea sprâncenelor cu o formă ușor rotundă. Urmați linia arcului natural, dar sub o formă îngrijită, astfel încât să fie rotundă și nu prea unghiulară. Aveți grijă doar să nu exagerați cu pensatul.

Forma alungită a feței

Cu o față alungită, este important să echilibrați lungimea cu caracteristicile orizontale. Sprâncenele sunt un instrument excelent, în acest context, pentru echilibrarea fețelor alungite. Extindeți cozile sprâncenelor peste colțurile ochilor. Nu le faceți prea lungi, totuși, deoarece acest lucru va trage ochii în jos – ceva ce, cu siguranță, nu vă doriți.

Dumneavoastră ați nimerit până acum forma perfectă a sprâncenelor, care să se potrivească cu forma feței pe care o aveți?

Citește și:

Verifică preț Kit Cosmetic pentru Sprâncene aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *