Tânără poartă un machiaj al ochilor de tip „nori”

Machiajul cu model de nori este accesoriul ideal vara aceasta!

Vara a început oficial. Ceea ce înseamnă că natura ne inspiră încă o dată pentru a crea un nou model de machiaj, și anume cel inspirat de cerurile însorite ale verii. Deși realizarea acestui machiaj necesită ceva îndemânare, noi vă oferim pașii pe care îi puteți urma, pentru a obține un look de invidiat.

Așadar, luați paleta dumneavoastră preferată de farduri de ochi și un dermatograf alb, pentru că urmează să vă apucați de treabă.

PASUL 1: Creați o bază

Cea mai importantă parte a oricărui machiaj de ochi este crearea unei baze. Un primer de ochi vă va asigura menținerea fardului de ochi intact pe toată perioada zilei. Acoperiți cu primer pleoapa de la linia genelor și până la arcadă.

PASUL 2: Aplicați fard de ochi de culoare roșie

În timp ce puteți folosi orice culoare pe pleoapa dumneavoastră și sub linia genelor, vă recomandăm această combinație minunată de roșu și albastru.

Folosind o pensulă de ochi pufoasă, luați puțin fard de ochi roșu și aplicați pe întreaga pleoapă, de la linia genelor și până la arcadă. Estompați fardul în colțul exterior al ochiului, precum și în colțul interior – veți ca baza roșie să înconjoare modelul de nori.

PASUL 3: Aplicați fard de ochi de culoare albastră

Pentru a da dimensiune machiajului, folosiți o nuantă de albastru sclipitor. Înmuiați o pensulă mică, umezită în prealabil, în fardul de ochi și aplicați de-a lungul liniei inferioare a genelor. Asigurați-vă că nu aplicați fard și pe baza genelor inferioare, deoarece acolo veți aplica o nuanță diferiă.

PASUL 4: Aplicați prima parte a norului

Acum este timpul să conturăm vedeta acestui model de machiaj, norul. Pentru a desena norul pe pleoapă, aveți nevoie de un eyeliner de tip gel, de culoare albă, sau de o vopsea specială. Folosiți o pensulă care are o margine rotunjită și înmuiați pensula în eyeliner pe ambele părți – veți folosi marginea rotunjită ca ghid pentru forma norului.

Îndreptați privirea înainte și identificați locul unde pleoapa dumneavoastră se pliază. Mutați-vă în colțul interior al ochiului și țineți pensula într-un unghi de 45 de grade, mișcând-o înainte și înapoi, similar cu mișcările executate de ștergătorul unui parbriz.

Astfel, veți crea un semicerc. Odată conturat semicercul, mergeți înapoi și umpleți spațiul gol cu eyelinerul alb și conectați marginea semicercului cu conducta lacrimogenă.

PASUL 5: Completați norul

După ce primul semicerc este complet, repetați procesul pentru a doua porțiune a norului. În loc să mențineți pensula într-un unghi, țineți-o vertical.

Repetați mișcarea ștergătorului de parbriz până când al doilea semicerc se conectează cu primul. Pentru a termina marginea îndepărtată a norului, înclinați-vă capul înapoi și trageți partea de jos a norului, astfel încât norul să se plieze ușor în pliul pleoapei.

PASUL 6: Adăugați un efect suplimentar

Pentru ca acest aspect să devină cu adevărat uimitor, puteți adăuga niște sclipici pe baza genelor inferioare, de culoare aurie. Umeziți puțin pensula înainte, astfel încât fardul de ochi să nu se împrăștie peste tot.

De asemenea, puteți folosi un roz strălucitor pentru a amesteca fardul de ochi, între norul alb și pleoapa roșie. După ce ați finalizat machiajul de ochi (felicitări, ați reușit!), aplicați mascara pe gene și veți arăta absolut fabulos.

Nu a fost atât de greu, nu? Bineînțeles, prima oara este posibil să nu iasă la perfecție, însă cu cât veți exersa mai mult, cu atât vă veți bucura de rezultate mai minunate! Așadar, spor la exersat!

Verifică preț Truse Profesionale de Machiaj aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *