Tânără ține un ruj roz în palmă

Învățați cum puteți face o artă din colorarea buzelor cu aceste trei tutoriale simple de machiaj

Arta colorării buzelor este poate una dintre cele mai jucăușe tendințe de machiaj: pur și simplu pentru că reprezintă un adevărat test pentru abilitățile dumneavoastră artistice, iar rezultatele vor fi minunate odată ce veți stăpâni tehnica.

În aproape toate cazurile, aprofundarea în lumea artei de a colora buzele, încurajează creativitatea, așa că v-am pregătit tutorialele noastre preferate în acest sens, pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. Vă provocăm să le încercați pe toate!

Look-ul Galaxy

PASUL 1: Umpleți buzele cu un ruj lichid mat de culoare neagră. Curățați marginile cu o pensulă subțire.

PASUL 2: Folosiți o umbră metalică argintie pentru a adăuga o anumită dimensiune liniei de sus și celei inferioare și tamponați ușor cu o pensulă pentru fard.

PASUL 3: Cu o pensulă mică și subțire de creion și un ruj alb lichid, aplicați mai multe puncte în partea de mijloc a buzelor, pentru a vă servi drept stele.

PASUL 4: Adăugați o cometă diagonală pe buza inferioară cu o umbră purpurie și terminați-o cu un highlighter alb. Apoi, desenați pe buze o formă de galaxie cu nuanțe de albastru și violet. Adăugați stele mai mici, cu rujul lichid alb și o pensulă subțire.

PASUL 5: Optați pentru pigmenți de albastru neon și purpuriu, și adăugați o dimensiune suplimentară galaxiilor cu sclipici.

Look de sirenă

PASUL 1: Începeți prin aplicarea unui ruj lichid de culoare neagră pe jumătatea inferioară a buzelor. În continuare, folosiți un ruj lichid, metalic, de culoare albastru-bleumarin pe buza superioară, acesta fiind punctul de plecare al look-ului.

PASUL 2: Prindeți un stencil în formă de sirenă și aplicați sclipici verde pe buza de jos.

PASUL 3: După ce buza de jos este completă, aplicați un sclipici verde-auriu pe porțiunea superioară bleumarin a buzei și aduceți-o ușor în jos peste solzi.

PASUL 4: Adăugați câteva cristale verzi mici la capetele fiecărui model de sirenă pentru a completa aspectul.

Look pictură în ulei

PASUL 1: Începeți să aplicați o bază generală cu ruj lichid, de culoare neagră.

PASUL 2: În continuare, cu ajutorul unui luciu de buze multicolorat, picurați peste buza de jos – și, apoi repetați acest pas și cu o nuanță holografică. Repetați ambii pași și pentru buza superioară și lăsați luciul să alunece la baza gurii.

Așadar, acum că aveți tutorialele la dispoziție, trebuie doar să vă puneți pe treabă. Poate nu o să vă iasă fiecare look din prima, însă cu cât veți exersa mai mult, cu atât va fi mai ușor. Spor la treabă!

Verifică preț Rujuri Lichide de Calitate aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *