Tânără poartă un fard roșu pentru ochi

Iată cum puteți purta fard roșu de ochi cu succes

Cele mai multe femei nu se tem să poarte un ruj roșu îndrăzneț, însă ce spuneți de fardul de ochi de culoare roșie? Această tendință sună ca unul dintre acele aspecte avangardiste, care s-ar putea să nu arate atât de bine în viața reală.

De fapt, fardul de ochi roșu este complet purtabil, este nevoie doar de o anumită măiestrie pentru a obține rezultate bune. Indiferent dacă alegeți să purtați doar o pată roșie de culoare sau să faceți un smokey eye cu nuanțe de roșu, există o serie de sfaturi și trucuri pe care le puteți urma, pentru a scoate în evidență un fard de ochi roșu.

Citiți mai departe pentru a afla cum puteți balansa umbrele roșii cu ușurință.

Sfatul nr. 1: Alegeți nuanța de roșu potrivită

La fel ca orice alt produs de machiaj colorat, tonul potrivit al fardului de ochi roșu face toată diferența. Pentru început, trebuie să luați în considerare tonul pielii. De exemplu, dacă aveți pielea închisă la culoare, un roșu deschis nu se va vedea, așadar, va trebui să optați pentru o nuanță de bordeaux, vișiniu sau culoare vânetei.

Pielea deschisă la culoare se potrivește cel mai bine cu nuanțe ruginii, iar tonurile medii ale pielii sunt complimentate de nuanțe primare de roșu.

Sfatul nr. 2: Uniformizarea nunaței de piele

După ce ați ales nuanța care vi se potrivește cel mai bine, nu începeți să aplicați încă fardul. Întâi, veți dori să vă unformizați nuanța de piele, motiv pentru care trebuie să aplicați concealer înainte de a aplica fardul de ochi.

Acordați o atenție sporită ochilor, care pot avea tonuri de roșu pe care veți dori să le mascați înainte de aplicare. Aplicați concealerul până la linia de jos a genelor și nu uitați de umbrele întunecate din colțurile interioare ale ochilor.

Deși nu sunt tot timpul roșii, cercurile de sub ochi pot avea o nuanță albăstruie, care poate fi exacerbată de fardul roșu de ochi, deci trebuie acoperită bine. În acest sens, puteți folosi concealer sau un primer nuanțat. Nu uitați de aplicarea fondului de ten, pentru a crea o bază uniformă.

Sfatul nr. 3: Bronzer

Dacă folosiți în mod normal un ton cald (bronz, cupru, aur), atunci când folosiți o culoare de contur a  fardului de ochi, schimbați-o pentru o nuanță de roșu cald. Deoarece cele două tonuri sunt foarte similare, este o schimbare foarte ușoară, care nu vă va scoate prea mult din zona de confort.

Dacă purtați un fard de ochi roșu pe toată pleoapa, combinați o culoare mai neutră (în acest caz, maro va funcționa bine) în cută pentru a da definiție pleoapei.

Sfatul nr. 4: Schimbați-vă tușul de ochi

Oferiți tușului dumneavoastră negru obișnuit o pauză și treceți la un tuș de culoare roșie, cu un subton de prună. Subtonurile închise ale tușului, vor oferi culorii deschise o anumită adâncime și vor adăuga un plus de definiție ochiului.

Dacă nu vă puteți despărți de tușul negru, puteți sublinia partea de sus doar cu tuș roșu. Dacă vă simțiți aventuroase, puteți chiar să creați două codițe (este mult mai simplu decât sună, de fapt). Direct deasupra liniei negre, trageți o linie roșie – efectul în două tonuri va arăta îndrăzneț și grafic.

Sfatul nr. 5: Încercați un smokey-eye în două tonuri

Dacă un fard roșu aprins nu este tocmai pe gustul dumneavoastră, puteți testa un smokey-eye cu nuanțe de roșu. Aplicați fard de ochi roșu pe jumătatea interioară a pleoapelor, amestecând culoarea strălucitoare cu o nuanță neagră pe jumătatea exterioară.

Stratificarea pe câteva nuanțe de roșu cu diferite finisaje oferă ochilor mai multă profunzime și definiție. Pentru a adăuga adâncime, luați în considerare și aplicarea unei nuanțe metalice pe centrul pleoapei.

Sfatul nr. 6: Mențineți restul aspectului simplu

Sperăm că v-am convins că această tendință este versatilă și ușor de purtat, însă trebuie să rețineți că fardul de ochi roșu nu este o nuanță neutră și, din această cauză, cel mai bine este să păstrați restul aspectului la minim.

Veți dori să stați departe de fardurile puternic pigmentate sau de o nuanță de ruj în plus îndrăzneață. Lăsați-vă ochii să fie vedeta spectacolului și terminați tenul cu un contur subtil.

Prin urmare, fardul roșu de ochi nu este tocmai imposibil de purtat, mai ales atâta timp cât urmați sfaturile și trucurile de mai sus. Și atâta timp cât exersați, evident. Repetiția este mama învățăturii, nu?

Verifică preț Loțiuni și Creme de Corp aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *