Tânără cu gene lungi se joacă în pat cu o pisică

Cum vă puteți evidenția și mai mult genele false

Dacă ne întrebați pe noi, genele lungi și voluminoase sunt aspectul de bază al oricărui machiaj reușit. Câteva straturi de mascar cu efect de volum sau un set de gene false dese au puterea de a vă oferi un look deosebit, imediat.

Dacă sunteți în căutarea de modalități noi pentru a vă evidenția și mai mult genele, puteți încerca să aplicați încă un strat de gene false. Știm că poate suna intimidant, dar aveți încredere în noi, atunci când spunem că această nouă tehnică de a purta genele false nu este la fel de complicată pe cât ați putea crede și se potrivește foarte bine cu toate tipurile de machiaj.

Da, asta include și look-urile cu aspect natural. Prin urmare, vă invităm să citiți în continuare, pentru a descoperi cum vă puteți evidenția și mai mult genele false.

Cum să vă evidențiați genele false?

Mai întâi, vă recomandăm să vă pregătiți genele folosind un primer special destinat în acest sens. Apoi, alegeți două stiluri de gene pe care vreți să le lipiți împreună. Optați pentru niște seturi de gene de calitate, care să fie flexibile și ușor de utilizat.

Începeți prin aplicarea primului strat de gene, cât mai aproape posibil de linia genelor, folosind o pensetă sau un aplicator de gene. Asigurați-vă că primul strat este complet uscat și bine fixat în loc, înainte de a trece la al doilea strat.

Apoi, luați cel de-al doilea strat de gene și aplicați-l pe colțul exterior al ochiului. Acest pas poate necesita tăierea genelor, pentru a fi puțin mai scurte, oferind, astfel, ochilor un aspect natural și deschis. Dacă aplicați cel de-al doilea strat de gene prea aproape de colțul interior al ochiului, rezultatul poate fi copleșitor, facând ochii să pară mai mici.

Partea cea mai importantă în procesul de aplicare a două straturi de gene false este reprezentată de dimensiunile diferite ale straturilor. Totul se reduce la preferințele și confortul aspectului pe care doriți să îl atingeți.

Este incredibil ce pot face genele false pentru evidențierea ochilor dumneavoastră, așa că vă puteți imagina ce se întâmplă atunci când aplicați două straturi de gene false. La final, puteți finisa cu un strat de mascara, astfel încât toate genele să se îmbine perfect.

Când puteți aplica această tehnică de evidențiere a genelor false?

Aplicarea a două straturi de gene false merge cu succes pentru orice tip de machiaj. Deși pot părea exagerate două straturi de gene, mai ales pentru un machiaj natural, această tehnică nu are, de fapt, rezultate chiar atât de dramatice.

Această tehnică vă permite să vă îmbunătățiți și să vă personalizați aspectul machiajului fără prea mult efort. După ce v-ați dat seama ce combinații de stiluri și dimensiuni vi se potrivesc cel mai bine, vă veți bucura de rezultate de invidiat.

Așadar, acum știți cum vă puteți evidenția și mai mult genele false, și asta fără bătăi de cap. Trebuie doar să mai adăugați un strat de gene false, având grijă doar să se potrivească cu dimensiunea și stilul primului strat. Ce ziceți? Vreți să încercați această nouă tehnică de înfrumusețare?

Citește și:

Verifică preț Accesorii Gene False aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *