Cum vă puteți crește rezistența rujului (chiar și atunci când nu este lichid sau mat)

Tânără blondă poartă un ruj roșu solid

Purtarea unui ruj de culoare roșu aprins (sau orice altă nuanță vibrantă) este o modalitate ideală și ușoară de creștere rapidă a încrederii de sine. Indiferent dacă alegeți să vă machiați întreaga față sau doar să aplicați ruj, vă veți simți mai încrezătoare și frumoase. Însă, nu este nimic mai enervant decât momentul în care rujul se întinde sau se transferă pe haine.

De aceea, astăzi vom vorbi despre cum puteți crește rezistența rujului dumneavoastră, în așa fel încât să nu mai aveți accidente nefericite. Așadar, continuați să citiți pentru a afla cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a crește rezistența rujului.

PASUL 1: Asigurați-vă că buzele dumneavoastră sunt hidratate corespunzător

În primul rând, asigurați-vă că buzele dumneavoastră sunt bine hidratate și nu aveți pete sau zone de piele uscată. Aplicați un balsam de buze hrănitor pentru a vă asigura că buzele sunt hidratate. Lăsați balsamul de buze să fie absorbit complet, înainte de a aplica orice alt produs peste.

PASUL 2: Conturați-vă buzele

După ce buzele sunt bine hidratate, este recomandat să folosiți un creion de buze rezistent la apă, pentru a vă completa buzele. Astfel, veți crea o bază perfectă pe care culoarea se va lipi, iar marginile vor fi perfect conturate. Când vă conturați buzele, încercați să nu le exagerați conturul, ci doar să le îmbunătățiți aspectul natural.

PASUL 3: Alegeți-vă un ruj și aplicați pe buze

Puteți opta pentru un ruj mat, deoarece acestea promit rezultate de lungă durată și se întind mai puțin, dată fiind textura opacă cu conținut mic de uleiuri și umectanți. Dacă aveți în mod natural buzele uscate, este recomandat să vă exfoliați buzele înainte de aplicare, pentru a evita orice porțiuni de piele uscată care ar putea strica aspectul final al rujului.

Dacă nu vreți un ruj mat, puteți alege unul cu finisaj din satin sau unul cremos și să împiedicați întinderea și transferul rujului prin aplicarea rujului cu tamponări ușoare pe buze, și nu prin glisare. Astfel, veți obține o aplicare pigmentată și precisă. Dacă doriți să purtați un luciu de buze, aplicați-l în centrul buzelor, deoarece veți oferi cantitatea potrivită de strălucire a buzelor.

PASUL 4: Eliminați excesul de ruj

După ce ați aplicat rujul, luați un șervețel și tamponați buzele cu el, pentru a elimina culoarea în exces, fără a o strica. De asemenea, culoarea va dura și mai mult.

PASUL 5: Mai aplicați un strat subțire de ruj

În continuare, după ce ați eliminat excesul de ruj, puteți să mai aplicați încă un strat subțire de ruj. Astfel, veți avea mai multe straturi de ruj, deci, rujul va fi mai rezistent, iar finisajul perfect.

PASUL 6: Fixați rujul

Ultimul pas în procesul de creștere a rezistenței rujului este să îl fixați. Puteți lua un strat de șervețel, pe care să îl presați ușor pe buze și să aplicați apoi, puțină pudră de fixare cu ajutorul unei pensule pufoase.

De asemenea, puteți adăuga puțină pudră translucidă în jurul marginii buzelor cu ajutorul unui burete aplicator, pe care să o îndepărtați după aplicare. Acesta este un truc excelent care vă va ajuta să fixați rujul și să nu depășiți marginile buzelor.

Așadar, acum știți cum puteți crește rezistența rujului dumneavoastră. Ce alte trucuri de acest fel mai cunoașteți?

Citește și:

Verifică preț Creioane de Buze/Rujuri Solide aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de coafuri de nuntă

12 tipuri de coafuri de nuntă

Niciodată nu este prea devreme să îți planifici coafurile pentru nunta ta. Inspiră-te din acest top 12 cel mai îndrăgite tipuri de coafuri de nuntă,

Tipuri de păr

14 tipuri de păr îndrăgite de femei

Descoperă cele 14 tipuri de păr diferite pentru femei, cu imagini care să te ajute să înțelegi rapid diferențele subtile dintre ele. Întocmai precum culoarea

Tipuri de mustață

25 de tipuri de mustață diferite

Nu trebuie să fii Tom Selleck pentru a-ți lăsa mustața să facă parte din stilul care te reprezintă. Află mai multe despre numeroasele tipuri de