Genele acestei tinere sunt conturate cu ajutorul unui creion de contur

Cum să vă conturați genele 

Un nou trend, care cu siguranță va fi pe placul tuturor iubitorilor de make-up, este reprezentat de conturarea genelor. Așa este, în același mod în care vă puteți defini pomeții și vă puteți sculpta nasul, puteți să vă evidențiați și ochii, prin strângerea genelor și prin adăugarea de dimensiune, cu ajutorul eyelinerului.

Vreți să știți cum vă puteți bucura de un look care vă scoate ochii în evidență, acasă? Aveți nevoie de mascara și eyelinerul preferat și să citiți în continuare, pentru a descoperi cum vă puteți evidenția genele, pentru o privire de invidiat.

PASUL 1: Alegeți-vă produsele

Pentru a obține acest look, veți avea nevoie de un eyeliner și de o mascara. Puteți opta pentru un produs de tip mascara, cremos, care să vă permită să îl stratificați, creând, astfel, gene cu un aspect mai plin și dens.

Evitați orice baghetă de aplicare care este prea mare și îngustă în vârf. Când vine vorba de alegerea unui dermatograf, o formulă lichidă cu uscare rapidă este cea mai indicată alegere.

PASUL 2: Aplicați mascara pe genele superioare

Cu toate că, cel mai probabil, obișnuiți să vă aplicați eyelinerul înainte de mascara, în cazul conturului de gene lucrurile nu stau la fel. Aplicați unul sau două straturi de mascara, de la bază până la vârf.

Acest lucru vă va ajuta să vă ghidați, atunci când veți aplica eyelinerul și veți completa linia genelor. Vă va ajuta, de asemenea, și să înțelegeți forma ochilor și să vă vedeți potențialul maxim al genelor.

PASUL 3: Aplicați mascara pe genele inferioare

Când vine vorba de genele inferioare, veți dori să focalizați produsul în centrul liniei genelor, pentru a da aspectul unor ochi mai depărtați. În acest sens, nu trebuie să aplicați mascara direct cu bagheta de aplicare, ci cu o pensulă plată și strânsă sau cu o pensulă de gene.

Cu pensula, luați o cantitate generoasă de mascara de pe bagheta aplicatoare și aplicați pe partea centrală a genelor inferioare. Astfel, veți da impresia unor gene mai dense, fără ca acestea să fie lipite una de cealaltă. De asemenea, veți adăuga și un volum instantaneu.

PASUL 4: Ștergeți eventualele accidente nedorite

Aveți niște pete de mascara nedorite? Cu ajutorul unui bețișor de bumbac și un demachiant, puteți rezolva cu ușurință orice problemă de genul.

Optați pentru un demachiant care să nu fie pe bază de ulei, pentru a nu compromite restul machiajului. Trebuie doar să aplicați puțin demachiant pe vârful bețișorului de bumbac și să îndepărtați ușor petele cu el.

PASUL 5: Aplicați eyelinerul punctat

Acum că ați terminat cu aplicarea mascarei, iar genele dumneavoastră inferioare sunt evidențiate, este timpul să creați dimensiune cu ajutorul eyelinerului. În loc să desenați o linie fluidă, veți aplica un punct de eyeliner între fiecare geană.

Secretul este să lăsăți puțin spațiu între gene, pentru a lăsa lumina să intre, creându-se, astfel, un contur de gene. Face ochii să pară mai mari și deschide spațiul într-un mod foarte natural.

PASUL 6: Păstrați-vă sprâncenele naturale

Acum, când genele dumneavoastră sunt conturate, este timpul să finalizați look-ul. Deoarece genele sunt în centrul atenției, sprâncenele le puteți lăsa să aibă un aspect natural. Evitați să aplicați pe sprâncene, produse prea închise la culoare, solide sau dense.

Așadar, acum știți cum vă puteți contura genele, pentru a obține o privire evidențiată, care va atrage, cu siguranță, toată atenția. Spor la conturat!

Verifică preț Rimel Mascara Profesional aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *