Această tânără a folosit un fard pentru ochi

Cum să vă amestecați fardul de ochi conform formei ochiului

Când vine vorba de aplicarea fardului de ochi, amestecarea poate fi cea mai grea parte. Dacă nu o faceți corect, machiajul dumneavoastră poate prinde imediat un aspect neplăcut, greu și aspru. Dar, cu instrumentele și tehnica potrivite, vă puteți bucura de rezultate de invidiat. De aceea, vă invităm să citiți în continuare, pentru a descoperi trucurile necesare.

SFATUL #1: Amestecați, amestecați și mai amestecați încă puțin

Prima regulă de amestecare a fardului de ochi este de a face exact asta: amestec, amestec, amestec. O pensulă de fard de ochi contur este ideală în acest sens, deoarece puteți obține o amestecare mai bună prin rotirea vârfului pensulei într-o mișcare circulară în pliul pleoapei.

Pentru a evita amestecarea excesivă, însă, secretul este să amestecați suficient, astfel încât să nu existe linii dure între culori, dar nu atât de mult încât culorile să devină o nuanță nedorită.

SFATUL #2: Nuanțele de tranziție sunt esențiale

Atunci când aplicați umbre, este important să începeți prin a plasa o culoare de tranziție în pliul pleoapei, urmând să construiți de acolo. Acest lucru va crea acel efect perfect, amestecat, fără opriri bruște și linii aspre.

Nuanța de tranziție este, de asemenea, o oportunitate de definire a pliului pleoapei, care oferă formă ochilor și susține întregul aspect al machiujului ochilor. Când alegeți o culoare, alegeți un fard neutru și mat, care este cu câteva nuanțe mai închis la culoare decât tonul dumneavoastră de piele.

SFATUL #3: Tip și textură

Fardurile de ochi au multe tipuri de finisaje și texturi și există tehnici unice de amestecare pentru fiecare. Dacă umbra dumneavoastră are un finisaj înghețat, limitați aplicarea doar la pleoapă și amestecați cu o pensulă de ochi plată pentru un impact mai puternic.

Dacă folosiți culori strălucitoare, amestecați numai în pliul pleoapei. Pentru fardul de ochi de tip cremă, sunteți liberi să amestecați mai mult, în special dacă nuanța aleasă este una naturală. Amestecați cu degetul pornind de pe pleoapă și până sus, la sprâncene.

SFATUL #4: Determinați forma dumneavoastră de ochi

Diferite forme de ochi necesită diferite tehnici de amestecare, astfel încât nu trebuie să disperați atunci când nu vă iese un anumit tip de machiaj văzut într-un tutorial de pe internet.

De exemplu, ochii midgalați permit mai multă libertate de mișcare cu privire la fardul de ochi, în pliul pleoapei, în timp ce ochii înfundați în orbite necesită mai multă muncă, pentru a fi vizibil machiajul, atunci când ochii sunt deschiși.

Pleoape mari

Laura Lee vă arată exact în acest tutorial cum să combinați culorile fardului de ochi. Deși ea are mult spațiu pe pleoapă cu care să lucreze și un pliu bine definit, sfaturile ei pot fi aplicate aproape la toate formele de ochi, în special la ochii rotunzi sau migdalați.

Ochii înfundați în orbite

Pentru cei cu ochii înfundați în orbite, lucrurile devin puțin mai complicate. Ochii dumneavoastră tind să se plieze în pliul pleoapei, ceea ce poate face amestecarea mai dificilă. Din fericire, Nikkia Joy vă ajută să descoperiți ce trebuie să faceți în acest tutorial.

Ochii monolid

Dacă aveți ochi de tip monolid, amestecarea fardului poate necesita ceva mai multă finețe. Deși tehnica de bază este în continuare aceeași, nu aveți un pliu dublu ca și ghid. În acest videoclip de la Hana Lee, puteți vedea cinci exemple de machiaje pentru ochi special destinate ochiilor de tip monolid.

Așadar, cu puțină cercetare și exercițiu, puteți descoperi ce tipuri de instrumente și tehnici trebuie să utilizați, pentru a obține cele mai fabuloase modele de machiaj ale ochilor. Nu vă descurajați când nu vă iese un anume machiaj, poate doar nu este potrivit pentru forma dumneavoastră de ochi.

Citește și:

Verifică preț Palete Farduri Profesionale aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *