Acestei tinere i se conturează genele la salon

Cum să purtați machiaj fără să vă deteriorați extensiile de gene

Înțelegem, extensiile de gene au cu siguranță avantajele lor. Vă asigură că veți avea gene groase, lungi și dese, ca să puteți avea un look de invidiat chiar și atunci când nu purtați machiaj. Însă, chiar și când aveți extensii de gene, poate doriți să aveți un aspect și mai dramatic.

Deci, care sunt regulile de aplicare a machiajului atunci când aveți extensii de gene, pentru a nu le deteriora? Aveți în continuare o listă cu indicații și contraindicații în acest sens, menite să vă ajute.

Regula nr. 1: Evitați uleiul

Uleiul poate provoca dizolvarea lipiciului din extensii, motiv pentru care trebuie să căutați întotdeauna produse de machiaj fără ulei. Pe lângă faptul că trebuie să folosiți machiaj fără ulei, trebuie să vă asigurați și că demachiantul, plus toate celelalte produse de îngrijire facială pe care le folosiți nu au în compoziție uleiuri.

În caz contrar, este foarte posibil ca genele false să alunece, lipiciul fiind mai puțin rezistent. Așadar, optați pentru produse de bază de apă, cum este apa micelară, care nu conține ulei, sulfați, alcool, parabeni sau parfum.

Regula nr. 2: Evitați mascara

Chiar dacă este tentant să vă faceți genele să pară și mai pline, nu merită să vă pierdeți genele false, prin slăbirea lipiciului din gene, mai ales când deja aveți niște gene care par a fi date cu mascara. În schimb, aplicați mascara doar pe genele inferioare. Dacă sunteți hotărâtă să aplicați mascara în ciuda avertismentelor, căutați un produs care să nu conțină ulei.

Regula nr. 3: Nu purtați machiaj rezistent la apă

Machiajul rezistent la apă necesită un efort suplimentar pentru eliminarea din zona ochilor. Secretul pentru menținerea intactă a extensiilor de gene, constă în purtarea unui machiaj care poate fi îndepărtat cu ușurință, ceea ce exclude produsele rezistene la apă din arsenalul dumneavoastră de machiaj.

Regula nr. 4: Periați-vă zilnic genele cu un instrument de tip spoolie

Acest lucru trebuie făcut în fiecare dimineață, deoarece extensiile de gene au tendința să se încrucișeze și să se încurce. Pieptănați foarte ușor genele pentru a le îndrepta, dar aveți grijă să nu le trageți.

O altă modalitate de îngrijire zilnică a genelor este reprezentată de utilizarea unui balsam special destinat extensiilor de gene. Astfel, genele dumneavoastră vor fi întreținute corespunzător și vor fi impecabile pentru mai mult timp.

Regula nr. 5: Aveți grijă ce tip de fard de ochi folosiți

Fardurile de ochi cu o bază de sclipici pot provoca iritații la baza pleoapei. Asigurați-vă că pudra și sclipiciul nu vor rămâne prinse în extensiile dumneavoastră folosind o pensulă de ochi cu peri strânși și îndepărtând excesul de pudră din pensulă înainte de fiecare aplicare.

Regula nr. 6: Utilizați un eyeliner de tip pudră

Știți deja că trebuie să folosiți produse fără ulei, dar ce altceva ar trebui să căutați într-un produs? Eyelinerele lichide și cremă se pot acumula pe genele dumneavoastră și vă pot trage ochiul în timpul aplicării, astfel încât o opțiune mai bună este un eyeliner sub formă de pudră.

Așadar, acum știți ce trebuie să faceți pentru a vă menține extensiile de gene intacte. Dumneavoastră cum obișnuiți să vă îngrijiți extensiile de gene?

Verifică preț Accesorii Gene False aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *