Tânără poartă gene false

Cum să îndepărtați extensiile de gene acasă (în siguranță)

Se întâmplă uneori să nu găsiți timpul sau resursele necesare pentru a ajunge la salon, însă să vă doriți să scăpați de extensiile de gene? Iată cum puteți îndepărta extensiile de gene, fără a vă deteriora în vreun fel genele dumneavoastră naturale.

În mod normal, extensiile de gene ar trebui desprinse de pe genele naturale doar de către un profesionist în acest sens. În caz contrar, riscați deteriorarea genelor naturale, acesta fiind probabil ultimul lucru pe care vi-l doriți, deoarece genele se desprind și cad atunci când sunt deteriorate.

Cu toate acestea, pentru momentele când efectiv nu aveți altă soluție, vă venim în ajutor cu sfaturi și recomandări date de experți, care vă vor ghida în siguranță și fără daune, spre o îndepărtare simplă a extensiilor de gene.

Continuați să citiți pentru a afla care sunt indicațiile, dar și contraindicațiile îndepărtării extensiilor de gene la domiciliu. Este foarte important de reținut faptul că după ce ați scăpat de extensiile de gene, trebuie să vă asigurați că utilizați un ser de creștere a genelor, pentru a vă ajuta genele naturale să revină la starea lor normală.

Cum să vă îndepărtați extensiile de gene acasă

În mod ideal, cel mai bine este să vă scoateți extensiile de gene la un profesionist, pentru a evita orice disconfort și pentru a preveni pierderea genelor naturale. Însă, atunci când nu este posibil, trebuie mai întâi să evitați să trageți de ele, oricât de tentant ar fi.

Necesită răbdare, știm, dar cea mai sigură opțiune este să permiteți genelor să cadă în mod natural. Prin urmare, acesta este cel mai bun mod de îndepărtare acasă a extensiilor de gene – aplicați mascara pe timp de zi și ulei de gene pe timp de noapte, așa cum ați face în mod normal. Pe măsură ce vă curățați genele, extensiile vor cădea în mod natural.

Dacă nu obișnuiți să purtați mascara, puteți folosi uleiul de gene și dimineața, și seara.

Ce ulei ar trebui să folosiți pentru a elimina extensiile de gene?

Puteți încerca uleiul de migdale, uleiul de ricin, cel de jojoba sau de miez de caise. În timp ce descompun în mod natural lipiciul extensiilor de gene, uleiurile vor condiționa, hidrata și consolida genele dumneavoastră naturale.

Uleiul de ricin este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și pentru capacitatea sa de a consolida și promova creșterea genelor, în timp ce uleiul de jojoba acționează prin hidratarea și hrănirea genelor fragile și subțiri, pentru a le oferi o strălucire de invidiat.

Poate fi utilizată vaselina pentru a îndepărta extensiile de gene?

În ceea ce privește îndepărtarea extensiilor de gene, vaselina este deloc eficientă și indicată spre utilizare. Aceasta nu va avea nici un efect, deoarece doar absoarbe uleiurile naturale și acționează ca o barieră.

Așadar, aceasta este cea mai ușoară modalitate de îndepărtare a extensiilor de gene, fără a deteriora în vreun fel genele naturale. Trebuie doar să aveți puțină rabdare și niște ulei la îndemână, iar extensiile vor cădea în cel mai scurt timp.

Verifică preț Soluții Îndepărtare Gene False aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *