Profilul unei tinere cu sprâncenele groase

Cum să dați impresia unor sprâncene groase cu ajutorul unui săpun

Dacă aveți sprâncenele groase, superbe și pline în mod natural, vă puteți considera norocoși, nu toată lumea are parte de această binecuvântare. Prin urmare, acest articol este destinat persoanelor care nu au parte de la natură de sprâncene groase.

Mai exact, vom vorbi despre cum puteți să dați impresia de sprâncene mai groase, iar cea mai bună veste este că probabil aveți deja toate produsele necesare depozitate în geanta de machiaj.

Aveți nevoie doar de o periuță de sprâncene cu cap teșit (sau spoolie), o pensulă unghiulară și un săpun solid (nu vă faceți griji, vă vom explica imediat), pe care să le folosiți conform tutorialului de mai jos, rezultatele fiind niște sprâncene cu aspect mai plin și mai groase.

Pasul #1: Faceți-le dense

Indiferent dacă obișnuiați să vă pensați prea mult în perioada adolescenței sau aveți în mod natural sprâncenele subțiri, puteți să obțineți totuși sprâncene cu aspect mai gros. Aveți nevoie de produsul preferat de sprâncene și o pensulă subțire unghiulară pentru a începe.

Luați niște produs pe pensulă și începeți să completați zonele rare, aplicând o presiune ușoară. Nu uitați, este mai ușor să adăugați mai mult produs decât să îl eliminați. Urmați-vă modelul arcuirii naturale și folosiți mai multe mișcări, pentru un efect mai natural de sprâncene groase și îmbunătățite.

Avertisment: nu extindeți capătul sprâncenelor, altfel veți avea un aspect de privire tristă (și sfat profesional: începeți să aplicați produsul în mijlocul sprâncenelor, astfel încât partea din față să nu pară prea încărcată).

Pasul #2: Pregătiți-vă săpunul

Acum începe partea distractivă. Poate să vină ca o surpriză, dar utilizarea săpunului solid în locul gelului pentru sprâncene este de fapt un truc grozav. Doar asigurați-vă că optați pentru un săpun solid destinat pielii sensibile, pentru a evita potențialele iritații.

După ce aveți produsul la îndemână, stropiți un pic de apă deasupra săpunului, astfel încât să vă fie mai ușor să îl folosiți. Apoi luați periuța de sprâncene cu cap teșit și frecați-o puțin de suprafața săpunului, astfel încât periuța să aibă un strat subțire de săpun în jurul ei.

Pasul #3: Periați și fixați

Cu ajutorul periuței de sprâncene cu cap teșit, începeți să vă periați sprâncenele, direcționând firele de păr în partea de sus. După ce ați ajuns la arcada sprâncenelor, începeți să periați pe o înclinare orientată spre exterior, mai degrabă decât în sus.

Periuța de sprâncene vă va ajuta, de asemenea, să amestecați orice aglomerare de produse și vă va oferi o estompare naturală. După perfecționarea formei dumneavoastră, mergeți mai departe și apăsați ușor pe sprâncene cu degetele pentru a seta totul în loc.

Pasul #4: Iluminați-vă sprâncenele

Pentru acest pas, alegeți-ți produsul preferat de iluminare sau concealerul, pentru a curăța eventualele urme sau greșeli, și pentru a defini forma frunții. Dacă optați pentru un concealer, vă recomandăm să folosiți o pensulă subțire și plată, pentru a aplica de-a lungul bazei sprâncenei, ceea ce vă va ajuta să evidențiați oasele frunții.

Dacă doriți un finisaj care să ofere un pic de efect wow suplimentar, aplicații puțin iluminator sub arcadă.

Așadar, acum știți cum puteți să dați sprâncenelor dumneavoastră un aspect mai plin și dens, și toate astea cu doar câteva produse pe care cu siguranță le dețineți deja. Așa că ce mai așteptați? Puneți-vă pe exersat!

Verifică preț Kit Definire Sprâncene aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *