Tânără cu ochi albaștri poartă un machiaj smokey-eye

Cum puteți crea un machiaj de zi de tip smokey eye perfect

Smokey eye poate părea un tip de machiaj relativ intens, atunci când este purtat pe timp de zi, nu? De fapt, nu este chiar așa, trebuie doar ca machiajul să fie executat corect, rezultatele pot arăta absolut minunat în acest caz, atenția fiind atrasă asupra ochilor, subliniind culoarea și forma lor.

Obțineți acest tip de machiaj smokey eye subtil, ce poate fi purtat cu ușurință în timpul zilei, alegând culorile potrivite ale umbrelor, precum maro, gri și culoarea prunei, și nu negru (cum ar fi în cazul unui smokey eye clasic), deoarece poate fi puțin cam prea dramatic și exagerat pentru un look de zi.

PASUL 1: Creați o pânză fără cusur

Acoperiți petele și orice decolorare a feței cu fond de ten și concealer. Și asigurați-vă să luminați zonele de sub ochi, pentru a masca cearcănele. Apoi aplicați o bază cremoasă pe întreaga pleoapă, de culoarea pielii. Acum sunteți gata să adăugați culoare.

PASUL 2: Culorile de bază

Aplicați o nuanță neutră pe toată pleoapa, de la linia genelor și până la sprâncene. Astfel, veți putea amesteca cu ușurință ulterior celelalte culori. Apoi, aplicați un strat de culoare purpuriu deschis pe pleoapa interioară și amestecați în centrul pleoapei. Lăsați colțul exterior al pleoapei goale.

PASUL 3: Umbre

Cu o pensulă pufoasă, aplicați o umbră de culoare brun mediu în pliul ochiului, pentru a adăuga adâncime ochiului. Pe colțul exterior al pleoapei, aplicați un maro mai închis și amestecați cu maroul mai deschis pentru a obține acest efect de fum, care a făcut atât de popular stilul smokey eye. De asemenea, aplicați fardul maro închis sub linia inferioară a genelor.

PASUL 4: Retușurile finale

Definiți linia superioară a genelor prin aplicarea unui eyeliner negru de tip cremă, cu o perie unghiulară și finalizați aspectul ochilor cu aplicarea câtorva straturi de mascara pe gene. Optați pentru un ruj în nuanțe nude sau un luciu de buze, pentru a le permite ochilor dumneavoastră să fie vedeta spectacolului.

Ce spuneți de acest machiaj de tip smokey-eye, destinat purtării pe timp de zi? Nu-i așa că este foarte simplu de făcut, iar rezultatele sunt absolut fantastice? Dacă nu l-ați încercat încă, vă provocăm să o faceți. Cu siguranță nu veți regreta!

Verifică preț Farduri Speciale pentru Machiaj Smokey-Eye aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *