Femeie folosește farduri și o pensulă pentru machiaj acasă

Bucurați-vă de cele mai bune rezultate acasă cu acest tutorial simplu de make-up natural

Cei mai mulți dintre noi, lucrăm de acasă de câteva luni deja. Cel mai probabil, în acest context, machiajul și aranjarea părului n-au mai fost necesare, însă când avem o ședință online, trebuie să arătăm totuși ceva mai bine.

De aceea, astăzi ne vom concentra pe un make-up simplu, cu rezultate naturale, care nu vă va răpi mai mult de cinci minute din timp, dar vă va pregăti cu succes pentru orice întrevedere digitală cu colegii sau șeful.

PASUL 1: Pregătiți-vă pielea

Ne-am concentrat cu adevărat asupra îngrijirii pielii noastre în ultimele săptămâni, așa că acest pas este absolut evident. Înainte de a vă apuca de machiaj, completați-vă rutina de îngrijire a pielii cu un strat subțire de cremă hidratantă.

Acest lucru este esențial pentru obținerea unei baze strălucitoare. Nu știți ce să folosiți? Puteți opta pentru un produs cu factor de protecție solară, care acționează și pe post de cremă hidratantă.

PASUL 2: Începeți prin aplicarea stratului de bază

Aplicați un fond de ten cu acoperire ușoară până la medie sau o cremă BB, cu ajutorul unui burete de make-up sau o pensulă plată. Dacă folosiți o pensulă și doriți un finisaj perfect amestecat, treceți peste față cu un burete de make-up umed, pentru a vă asigura că nu există linii vizibile.

În continuare, folosiți un concealer în zona de sub ochi. Alegeți o nuanță de culoare mai deschisă cu una până la două nuanțe decât fondul de ten, pentru a lumina zona de sub ochi, precum și pentru a acoperi orice decolorare a pielii și cearcănele, acolo unde este cazul.

Pentru un aspect mai luminos, aplicați concealer și pe frunte, pe puntea nasului și pe bărbie – după care amestecați bine.

PASUL 3: Adăugați puțină culoare și în obraji

Pentru a vă oferi un pic de culoare înainte de a intra în ședința virtuală, puteți folosi puțin fard de obraz. Pentru un finisaj natural, veți dori ca fardul să pară moale și difuz, așa că vă recomandăm o formulă ușor de amestecat.

Apoi, vă puteți încălzi tonul pielii cu un bronzer la alegere, pe care îl aplicați sub pomeți și de-a lungul linei tâmplelor, și liniei maxilarului.

PASUL 4: Nu uitați de sprâncene!

Utilizați o perie specială pentru a vă peria sprâncenele, apoi completați-le cu un produs destinat sprâncenelor. Cele de tip pudră conferă un aspect natural, difuz, în timp ce creioanele sunt mai precise.

PASUL 5: Adăugați o notă de fard de ochi

Deși acest pas este total opțional, ne place să adăugăm uneori câteva nuanțe neutre pleoapelor noastre. Apoi, aplicați un singur strat de rimel pe genele de sus și de jos, și asigurați-vă că folosiți aplicatorul în poziție verticală, pentru a aplica pe fiecare geană.

PASUL 6: Finalizați cu un balsam de buze nuanțat

Finalizați acest aspect ușor, natural, cu un luciu de buze roz sau nude, ori cu un balsam de buze care completează tonul pielii dumneavoastră. Optați pentru produse hrănitoare, care vă oferă nuanța subtilă perfectă.

Așadar, acesta este tutorialul simplu și cu efecte naturale, pe care îl puteți finaliza în mai puțin de cinci minute, înainte de orice ședință virtuală la care trebuie să participați. Nu pare greu deloc, nu?

Citește și:

Verifică preț Trusă Machiaj Profesională aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *