Tânără poartă un machiaj pe sub ochelari

Aveți probleme cu vederea? Vă ajutăm noi cu un truc de aplicare al eyelinerului

De cele mai multe ori, aplicarea dermatografului reprezintă o provocare în sine, de aceea, dacă aveți probleme cu vederea, provocarea va fi ceva mai grea. Însă, cum există mai mult de câteva persoane care au probleme cu vederea, dar vor să reușească să aplice cu succes eyelinerul, au fost explorate până în prezent mai multe modalități de aplicare.

Așadar, citiți în continuare pentru a afla și dumneavoastră ce tehnică puteți utiliza pentru aplicarea perfectă a dermatografului.

PASUL 1: Alegeți produsul

Înainte de a începe cu aplicarea machiajului, asigurați-vă că alegeți un produs care se simte confortabil pentru dumneavoastră. Optați pentru o formă de eyeliner care să fie ușor de aplicat pentru nivelul dumneavoastră de îndemânare, și care să vă ofere rezultate de calitate.

Dacă sunteți începători în ale dermatografului, optați pentru un creion, iar pe măsură ce avansați, puteți trece la eyelinere sub formă lichidă, care necesită mai multă îndemânare, însă oferă rezultate mai bune, liniile fiind mai precise și culoarea mai intensă.

PASUL 2: Configurați camera telefonului dumneavoastră

Acum lucrurile devin interesante. Porniți camera frontală a telefonului și poziționați-l în fața ochiului cu care aveți probleme. Apoi, măriți imaginea, astfel încât să puteți vedea pleoapa mai clar. Camera frontală, orientată spre ochiul pe care aplicați dermatograf, vă oferă o vedere mai clară asupra ochiului la care lucrați, cu ochiul cu care puteți vedea fără probleme.

Această tehnică este deosebit de utilă pentru persoanele care sunt văd parțial (adică doar cu un ochi) sau care nu se bucură de o vedere periferică bună (optați pentru modul video al camerei, pentru o calitate mai bună a imaginii).

PASUL 3: Trasați de-a lungul liniei genelor

După ce v-ați așezat confortabil, luați eyelinerul și țineți-l într-un unghi vertical în raport cu linia genelor. Acest lucru vă va ajuta să fiți mai preciși și să evitați orice eventuală greșeală. Dacă totuși greșiți puțin linia, nu vă îngrijorați, puteți să estompați puțin eyelinerul și să mergeți pe un aspect mai smokey.

Dacă nu vreți să vă luați un angajament complet cu dermatograful, puteți lua o pensulă de fard de ochi, pe care să o umeziți puțin și să aplicați cu ajutorul ei o nuanță închisă la culoare. Trebuie doar să trageți o linie, urmând linia genelor, cu pensula, creând astfel un aspect similar dermatografului.

PASUL 4: Nu uitați de codița eyelinerului

Dacă vreți să obțineți un efect și mai wow, puteți să desenați în continuarea liniei (după ce se termină linia genelor) o codiță. Trebuie să luați, în primul rând, un șervețel împăturit, pe care îl puteți folosi pe post de ghid pentru codița pe care urmează să o desenați.

Dacă încă sunteți începători în arta aplicării dermatografului și căutați să aveți mai mult control asupra rezultatelor finale, puteți folosi bucăți de bandă, pe care să le lipiți în colțul exterior al ochiului, unde vreți să desenați codița. Astfel, vă veți asigura că rezultatele sunt uniforme.

Apoi, ținând în continuare camera telefonului pornită, desenați încet codița, orientând-o spre sprânceană. Mergeți încet și nu desenați prea mult, mai puțin este cu siguranță o alegere mai înțeleaptă, decât să vă alegeți cu prea mult.

PASUL 5: Aveți răbdare

Nu vă descurajați dacă nu vă iese din prima, trebuie doar să tot exersați până găsiți metoda ideală care merge pentru dumneavoastră.

Probabil că veți avea momente în care vă veți dori să renunțați și să nu mai purtați niciodată machiaj. Însă, dacă aveți răbdare, în timp, cu practică și multă cercetare în acest sens, veți descoperi și învăța cea mai potrivită tehnică pentru dumneavoastră. Acordați-vă timp și încredere atunci când încercați să stăpâniți orice tehnică nouă.

Prin urmare, există întotdeauna soluții pentru orice problemă am avea. Mai ales atunci când vine vorba de soluții de beauty și make-up. Dacă aveți probleme cu vederea, aplicarea ideală a eyelinerului nu este imposibilă, ci doar prespune încercarea unei serii de metode, tehnici și trucuri de aplicare, până când ajungeți la cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Apoi, trebuie doar să exersați, exersați, exersați!

Citește și:

Verifică preț Eyeliner Profesional aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *