6 sfaturi pentru aplicarea perfectă a rujului mat

Tânără își aplică pe buze un ruj mat

Aplicarea perfectă a rujului mat este, ca orice altă tehnică de machiaj, o abilitate dobândită. Necesită răbdare, o mână stabilă și (până când vă obișnuiți cu tehnica) instrumente pentru a remedia micile accidente inevitabile.

Însă aplicarea perfectă a rujului nu este ceva imposibil și, după ce veți deprinde tehnica, veți adora pur și simplu modul în care o culoare de buze îndrăzneață vă poate schimba complet aspectul.

În acest sens, am adunat cele mai bune sfaturi pentru aplicarea rujului mat, cu ajutorul cărora vă veți putea bucura de rezultate profesioniste în cel mai scurt timp.

Sfat 1: Folosiți un scrub de buze bun

Secretul unor buze mate fără cusur constă în crearea unei pânze netede, motiv pentru care vă recomandăm să folosiți un scrub de buze, înainte de a aplica produsul de buze dorit. Pentru o opțiune accesibilă și eficientă, vă recomandăm un scrub de zahăr ultra-moale, care se exfoliază ușor.

De asemenea, căutați produse care conțin uleiuri hrănitoare, pentru o hidratare corespunzătoare a buzelor.

Sfat 2: Aplicați un balsam de buze hidratant

Dacă scrubul dumneavoastră de buze nu oferă o hidratare suplimentară, vă recomandăm să folosiți un balsam de buze hrănitor, pentru a ajuta la protejarea buzelor, în special în caz de temperaturi scăzute.

Sfat 3: Folosiți un produs pentru conturarea buzelor

Una dintre cele mai dificile părți ale aplicării rujului mat este să rămână în interiorul liniilor, motiv pentru care conturul de buze este partea cea mai importantă. Optați pentru un produs fin, care să nu sară  peste piele, pe care îl aplicați urmând forma naturală a buzelor.

Pentru buze puțin mai pline, puteți trece cu conturul ușor peste linia buzelor, înainte de a completa cu o nuanță complementară.

Sfat 4: Folosiți o pensulă de ruj pentru o precizie suplimentară

O pensulă de ruj este cea mai simplă modalitate de a vă asigura că obțineți buze mate perfecte. Optați pentru o opțiune ușor de transportat și cu vârf subțire, pentru o aplicare uniformă.

Sfat 5: Folosiți vârful

Dacă folosiți un ruj obișnuit proaspăt sau unul de tip lichid, utilizați marginea ascuțită a aplicatorului pentru a vă contura buzele, înainte de a le completa. Optați pentru rujuri rezistente, din game de culori vibrante, pentru un plus de efect.

Sfat 6: Ascundeți-vă greșelile

Dacă trebuie să mascați o aplicare neuniformă, folosiți o pensulă pentru buze și un concealer, pentru un aspect precis. Însă, nu vă temeți, în timp, cu cât veți exersa mai mult, cu atât vă veți bucura de rezultate mai bune și, deci, de mai puține greșeli minore.

Așadar, acestea sunt cele mai bune 6 sfaturi pe care le puteți folosi, atunci când aplicați ruj mat, pentru a obține un aspect de invidiat! Dumneavoastră ce tipuri de rujuri preferați de obicei?

Citește și:

Verifică preț Rujuri Mate Profesionale aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tipuri de coafuri de nuntă

12 tipuri de coafuri de nuntă

Niciodată nu este prea devreme să îți planifici coafurile pentru nunta ta. Inspiră-te din acest top 12 cel mai îndrăgite tipuri de coafuri de nuntă,

Tipuri de păr

14 tipuri de păr îndrăgite de femei

Descoperă cele 14 tipuri de păr diferite pentru femei, cu imagini care să te ajute să înțelegi rapid diferențele subtile dintre ele. Întocmai precum culoarea

Tipuri de mustață

25 de tipuri de mustață diferite

Nu trebuie să fii Tom Selleck pentru a-ți lăsa mustața să facă parte din stilul care te reprezintă. Află mai multe despre numeroasele tipuri de