Tânără își aplică gene false la un salon de înfrumusețare

6 motive pentru care genele dumneavoastră ar putea cădea – ce măsuri puteți lua

Chiar dacă genele sunt mici și asemănătoare cu niște pene, acestea au puterea de a ne transforma fețele și aspectul machiajului. Chiar dacă ne petrecem mult timp și cheltuim bani pentru a ne asigura că genele noastre sunt lungi, groase și voluminoase, totuși, într-un fel, acestea reușesc să cadă tot timpul.

Deci poate este ceva ce facem noi greșit fără să ne dăm seama, care duce la căderea genelor. Potrivit experților din domeniul de beauty, întotdeauna există cu siguranță posibilitatea ca obiceiurile noastre să fie de fapt motivul pentru care genele ni se răresc.

Citiți în continuare pentru a afla care sunt cele mai obișnuite cauze care determină căderea genelor și ce puteți face pentru a vă păstra genele perfecte.

Cauza #1: Gene false

În timp ce înțelegem cu totul nevoia de alungire ocazională a genelor, prin aplicarea genelor false cu lipici, trebuie să știți că procesul de îndepărtare a genelor false poate duce la pierderea genelor naturale.

Din dorința de a da jos rapid genele false, de multe ori, cele mai mai multe fete aplică prea multă presiune sau smulg direct genele, ceea ce duce și la smulgerea unor gene naturale.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să folosiți un produs de îndepărtare a machiajului pentru ochi sau o soluție special concepută pentru a îndepărta genele false. Aceste produse ajută la înmuierea și dizolvarea lipiciului și permit eliminarea mai ușoară a genelor.

Cauza #2: Dormiți fără să vă demachiați

Probabil că știți deja că nu este bine să nu vă demachiați înainte de somn, fiind conștiente de pericolele pe care le presupune acest lucru. Însă, există un motiv în plus pentru a vă elimina machiajul în fiecare seară, și anume starea generală de sănătate a genelor.

Când machiajul stă prea mult pe gene, particulele din mascara și fardul de ochi pot înfunda foliculii de păr. Astfel, foliculul nu mai poate respira și în cele din urmă poate opri creșterea părului cu totul.

Cauza #3: Nu utilizați un ser de condiționare a genelor

Probabil că folosiți la fiecare spălare a părului un balsam pentru condiționarea firelor de păr, așadar, de ce nu ați utiliza și un ser de condiționare a genelor? Pentru a le menține sănătoase și pentru a evita pierderea genelor din cauza procesului de demachiere, folosiți un ser de întreținere, genele fiind în timp mai groase și cu un aspect mai dens, la o utilizare zilnică.

Cauza #4: Obișnuiți să vă ondulați genele

Știți banda de cauciuc de pe ondulatorul de gene? Aceasta are rol de a vă proteja genele. Când aceasta nu mai este, ondularea genelor poate fi un proces ce rezultă în daune majore, putând chiar să vă taie genele de la bază. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că mențineți căptușeala de cauciuc pe loc și o înlocuiți des, pentru a evita acumularea de bacterii.

Cauza # 5: Vă spălați pe față mult prea agresiv

Spălarea sau frecarea feței poate cauza traume la nivelul genelor. Frecarea sau spălarea viguroasă a zonei ochilor poate determina căderea genelor. Părul este atât de fin și fragil, că poate fi cu ușurință rupt din folicul. Aveți grijă și atunci când aplicați creme sau mascara.

Cauza # 6: Poate fi ceva mai grav

Există anumite afecțiuni de sănătate care pot provoca căderea genelor, afecțiuni ce trebuie să le luați în serios. Dacă simțiți că pierderea genelor ar putea fi rezultatul a ceva mai grav decât frecarea agresivă a ochilor sau a lipsei demachierii corespunzătoare, consultați întotdeauna un dermatolog. Acesta vă poate examina și analiza situația, pentru a vă oferi o soluție de tratament.

Cât timp este necesar pentru ca genele să crească înapoi?

Genele cresc, de obicei, la fiecare șase până la opt săptămâni ca parte a ciclului natural de creștere a părului. Și în timp ce este posibil să nu puteți accelera procesul natural, respectând recomandările de mai sus, vă puteți ajuta genele să fie mai puternice, mai complete și mai lungi pe tot parcursul procesului.

Prin urmare, acum știți ce faceți greșit și cum puteți îndrepta asta, pentru a obține niște gene de invidiat, așa că nu intrați în panică, întotdeauna se va găsi o soluție pentru a îmbunătăți starea de sănătare a genelor dumneavoastră.

Verifică preț Accesorii Gene False aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *