Tânără folosește un creion de ochi

4 sfaturi pentru crearea unui machiaj cu eyeliner perfect

Probabil că machiajul cu eyeliner, în special dacă vreți să desenați și o codiță perfectă la capătul ochiului, vi se pare că necesită o tehnică foarte complicată sau un nivel mult prea mare de îndemânare și experiență. Însă, nu este chiar așa, în special dacă știți să vă folosiți de trucurile și sfaturile oferite de specialiștii în make-up.

Sfat #1: Plasați un punct – cu ochii deschiși

Cel mai bun mod de a porni cu desenul unei codițe – indiferent de forma ochilor pe care o aveți sau de stilul dorit al codiței – este să plasați un punct, în locul în care vă doriți să se termina codița, în colțurile exterioare ale ochilor.

Țineți ambii ochii deschiși atunci când faceți acest lucru, pentru a vă asigura că punctele sunt plasate exact acolo unde le doriți și că sunt uniforme. După cum vă puteți aștepta, prima parte este destul de simplă.

Sfat #2: Proptiți-vă mâna în bărbie și începeți să desenați

Odată ce ați marcat două puncte uniforme în colțurile exterioare ale ochilor, puteți începe cu desenarea liniei. Proptiți-vă mâna în bărbie pentru a obține mai multă stabilitate și, deci, mai multă precizie. Începând cu marginea liniei genelor superioare, trageți o linie cu eyelinerul fix spre punct. Apoi, umpleți codița pentru a o aduce la aceeași dimensiune cu linia de eyeliner.

Probabil că aici începe problema pentru cei mai mulți oameni. Ideea nu este să urmăriți întreaga linie a genelor superioare, ci să porniți cu eyelinerul de la jumătatea liniei genelor superioare. Astfel, eyelinerul va avea un aspect natural și subtil, mai degrabă decât dramatic.

Sfat #3: Curățați când este nevoie

Greșelile sunt absolut normale, deci nu vă îngrijorați dacă aveți un mic accident, puteți șterge orice greșeală cu un bețișor de bumbac și puțin demachiant sau apă micelară. Bețișorul vă poate oferi suficientă precizie cât să nu stricați restul liniei, ci doar să rectificați zonele cu probleme.

Sfat #4: Trebuie să știți și când să vă opriți

După ce ați desenat ambele codiție, asigurați-vă că sunt uniforme. Puteți rectifica și adăuga după bunul plac, în funcție de rezultatele dorite. Încercați, totuși, să nu exagerați cu grosimea liniilor. Pentru un aspect reușit, este foarte important să știți și când să vă opriți, în special dacă eyelinerul este parte a unui machiaj lejer, de zi.

Așadar, aveți acum pașii necesari și trucurile specialiștilor, pentru a obține un machiaj cu eyeliner perfect. Tehnica este mult mai simplă odată ce urmați aceste sfaturi, iar după câteva încercări probabil că o să stăpâniți destul de bine această metodă. Spor la desenat!

Citește și:

Verifică preț Eyeliner Profesional aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *