Diverse ustensile pentru machiaj

14 trucuri pentru mascara pentru a vă ajuta genele să-și atingă potențialul maxim

Mascara este un produs care nu ar trebui să lipsească din nici o trusă de machiaj – este singurul produs pe care vă puteți baza întotdeauna și care vă poate transforma instant privirea și aspectul în general.

Dar găsirea rimelului potrivit poate fi o misiune destul de dificilă uneori. Iar și atunci când îl găsim pe cel mai bun, tot mai există soluții pentru a îi potența și mai mult efectele. De aceea, am compus, pentru dumneavoastră, o listă, cu 14 trucuri, pe care le puteți încerca în procesul de evidențiere suplimentară a produselor de tip mascara.

Astfel, veți profita la maxim de rezultatele pe care mascara le poate oferi și veți avea o privire de invidiat.

Truc #1: Reîmprospătarea produselor

Produsele de tip mascara au, de obicei, o durată de valabilitate de două până la trei luni, odată ce au fost deschise, însă, știm cu toții acele momente în care avem nevoie să le mărim această durată.

Pentru a reîmprospăta formula din interiorul recipientului de mascara, puteți apela la soluție pentru lentilele de contact, care are efectul de a subția produsul, ceea ce înseamnă că le veți mai putea folosi încă ceva timp.

Adăugați câteva picături și verificați consistența produsului. Dacă nu considerați că este suficient, mai adăugați încă câteva picături. Nu adăugați prea multă soluție o dată, deoarece e posibil să puneți prea mult și să obțineți o consistență prea lichidă.

Truc #2: Eyeliner

Cu ajutorul unui eyeliner cu vârf fin și subțire, puteți trasa linii sau puncte pe linia genelor. Astfel, genele dumneavoastră vor avea un aspect mai dens și gros, fără să fie nevoie de gene false.

Truc #3: Ondulator de gene

Încălziți-vă ondulatorul de gene, cu ajutorul unui uscător de păr, înainte de a vă ondula genele. Acest lucru va oferi genelor o ondulare mai bună și vă va ajuta să obțineți volum maxim. Dar nu uitați, asigurați-vă că verificați întotdeauna temperatura ondulatorului de gene înainte de a îl folosi pe față.

Truc #4: Ondulator de gene

În loc să strângeți de câteva ori ondulatorul și să aplicați mascara, încercați, în schimb, această metodă în trei pași: începeți cu ondulatorul într-un unghi de 30 de grade și prindeți-l la rădăcini timp de 15 secunde. Repetați acest lucru la mijlocul genelor și, în final, la vârfuri. Faceți acest lucru o dată sau de două ori până când obțineți aspectul dorit.

Truc #5: Folosiți primer

Primerul de gene reprezintă un pas esențial în obținerea celor mai lungi și mai complete gene posibile. Nu numai că vă va ajuta genele să-și mențină ondularea, dar mascara va avea, de asemenea, un aspect mult mai neted și va dura puțin mai mult, decât în mod normal.

Truc #6: Ignorați prețul

Regula numărul unu când cumpărați produse de tip mascara: nu judecați produsul după preț. Nu tot ce este scump, este și bun, la fel cum nu tot ce este ieftin, este și prost. Puteți găsi produse de tip mascara la prețuri accesibile, care să fie foarte eficiente.

Truc #7: Manevrați cu grijă produsele

Poate fi tentant să pompați viguros bagheta aplicatoare în tubul de mascara, probabil că cei mai mulți o facem deja. Însă, acest fapt scurtează durata de viață a rimelului dumneavoastră, forțând aerul în tub și uscând produsul.

Truc #8: Eliminați excesul

Îndepărtarea excesului de produs este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru genele dumneavoastră. Acest pas simplu reduce concentrarea produsului și ajută la distribuirea uniformă pe gene.

Truc #9: Stratificarea este cheia

Începeți prin a aplica straturi foarte subțiri de mascara și concentrați-vă mai ales pe vârfuri. Continuați să construiți straturi până obțineți grosimea și lungimea dorite.

Truc #10: Folosiți un uscător de păr

Folosiți setarea cu aer rece a uscătorului de păr și uscați ușor genele, între aplicarea straturilor, pentru a accelera timpul de uscare.

Truc #11: Zig-Zag

Atunci când aplicați straturi subțiri de mascara, folosiți o mișcare în zig-zag cu bagheta, în timp ce aplicați pe gene, pentru obținerea de volum maxim.

Truc #12: Produse rezistente la apă

Pentru genele de jos, folosiți produse mascara rezistente la apă, care au bagheta aplicatoare foarte subțire și aplicați vertical.

Truc #13: Retușuri finale

Folosiți o pensulă cu cap teșit curată, pentru a vă peria genele după ce mascara s-a uscat. Acest lucru va elimina aglomerările de produs și vă va asigura separarea genelor.

Truc #14: Bețișoare de bumbac

Înmuiați vârful unui bețișor de bumbac în puțin demachiant sau apă micelară, pentru a îndepărta orice exces de produs de pe pleoape sau de sub ochi. Căutați bețișoare de bumbac care să aibă un vârf ușor ascuțit, pentru a obține mai multă precizie.

Așadar, acum aveți 14 dintre cele mai bune trucuri, pe care le puteți utiliza pentru maximizarea potențialului produselor de tip mascara. Dumneavoastră cum obișnuiți să aplicați mascara și ce alte trucuri de evidențiere suplimentară mai cunoașteți?

Verifică preț Kit Mascara Profesional aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *