Tânără cu păr lung poartă pe brațul drept un ceas auriu

Tratarea părului cu aur lichid pentru un păr mai fortifiat și sănătos

Cel mai probabil ați mai auzit până acum de tratamente pentru păr cu keratină, însă acum ultima tendință de îmblânzire a părului implică aurul lichid.

Dacă aveți părul ondulat, creț sau cu firul gros, probabil că ați încercat o grămadă de tratamente care să vă ajute împotriva electrizării și a firelor rebele, însă nu toate au și funcționat. Aici intervin tratamentele cu aur lichid, care promit rezultate uimitoare.

Ce este tratamentul de păr cu aur lichid?

Acest nou tip de tratament pentru păr acționează prin netezirea firelor de păr, fiind pe bază de proteine, care combină ingrediente naturale (chiar și extract din copaci de cacao), cu keratină pură și aur de 24 de carate. În mod similar cu tratamentele cu keratină simplă, acest tratament nu numai că netezește firele de păr, ci și revitalizează și întinerește părul.

Practic, tratamentele cu aur lichid restructurează și reînnoiesc firele de păr, având keratina pe post de componentă principală, rezultatele fiind un păr mult mai puternic, cu aspect sănătos pe termen lung.

Ce implică tratamentul cu aur lichid?

În primul rând, părul este spălat și pieptănat, înainte ca aurul lichid să fie aplicat meticulos, secțiune cu secțiune pe firele de păr. După ce tratamentul este aplicat pe întreaga suprafață a părului, este lăsat să acționeze timp de 20 de minute. La final, părul este uscat și îndreptat, căldura aplicată fiind cea care fixează tratamentul în păr. Apoi ați terminat.

Trebuie doar să vă spălați părul două, trei zile mai târziu, iar părul va fi vizibil mai neted.

De asemenea, este important să rețineți că acest tratament necesită un test de piele efectuat cu 48 de ore înainte.

Cât durează tratamentul cu aur lichid?

Tratamentul cu aur lichid durează în medie o oră și jumătate. Aceasta este o îmbunătățire uriașă de la cele patru sau cinci ore, pe care le presupun tratamentele cu keratină.

Care sunt rezultatele?

Rezultatele sunt, în primul rând, instantanee, părul fiind vizibil neted și mai sănătos în urma tratamentului.

Rețineți faptul că nu este un tratament de îndreptare, așa că, după o spălare, părul este încă ondulat, însă cu mult mai puține fire rebele și un risc redus de electrizare, ceea ce îl face mult mai ușor de coafat și stilizat, iar, în plus, îi oferă o strălucire de invidiat. De asemenea, puteți descoperi că, în urma tratamentului, timpul necesar îndreptării părului va fi unul mult mai scurt.

Cum diferă tratamentul cu aur lichid de tratamentul cu keratină?

Tratamentul cu aur lichid este mai blând comparativ cu tratamentul cu keratină, părul nu rămâne gras după primele câteva spălări și are mai mult volum. În plus, așa cum am spus anterior, este nevoie de mult mai puțin timp pentru un tratament cu aur lichid – o oră și jumătate în comparație cu cele patru sau cinci ore necesare în cazul tratamentului cu keratină. Aurul lichid, spre deosebire de tratamentele cu keratină, nu necesită spălarea părului imediat după ce a fost îndreptat cu placa de păr, economisind, astfel, o etapă suplimentară de spălare și îndreptare finală.

Care sunt efectele secundare ale tratamentului cu aur lichid?

Este vorba despre un singur posibil efect secundar, care într-un fel face tratamentul să se simtă mult mai luxos, și anume apariția fulgilor de mătreață aurii în cele două, trei zile dintre aplicarea tratamentului și spălarea ulterioară.

Cât costă tratamentul cu aur lichid?

Tratamentul cu aur lichid pentru păr costă undeva între 200 și 500 de lei, în funcție de lungimea părului. Prețurile pot varia și în funcție de salonul pe care îl alegeți.

Prin urmare, acum aveți toate informațiile despre ce presupune tratamentul de păr cu aur lichid, așa că nu mai stați pe gânduri și faceți o programare la salon, pentru a vă bucura și dumneavoastră de rezultatele uimitoare ale aurului lichid pentru păr.

Citește și:

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *