Tipuri de tunsori

25 de tipuri de tunsori și coafuri buzz pentru femei

Bzzzzz, aruncă o privire peste aceste minunate tipuri de tunsori pentru femei. Sunt potrivite pentru toate vârstele și formele feței. De-a dreptul captivant. De fapt, foarte multe dintre ele arată chiar grozav. Dacă gândești la o astfel de coafură sunt tunsoare mai îndrăzneață, de tip buzz, sigur te vor încânta exemplele din lista noastră.

Deși nu sunt extrem de populare în rândul femeilor, tunsorile foarte scurte, cu linii foarte îndrăznețe și stilate au început să fie tot mai des observate în alegerile doamnelor. Aruncă o privire peste galeria de mai jos pentru a vedea o mulțime de exemple referitoare la aceste tunsori și coafuri purtate de femei, indiferent de vârstă.

Unele sunt bogate și îndrăznețe pe lateral, iar altele au aceeași linie excentrică peste tot. Cred că poate arăta destul de grozav.

20 de tipuri de tunsori buzz pentru femei – clasificare

După cum poți observa, există un număr impresionant de diferite tipuri de tunsori pentru femei. Iată o listă cât se poate de cuprinzătoare.

Tunsoare pixie cu păr vopsit în diferite culori

Parul scurt pixie arată bine fără îndoială, însă uneori poate fi dificil să găsești noi coafuri când părul tău este atât de scurt. Când îți vopsești părul cu culori complementare, degradându-le dinspre față înspre spate, dinspre deschis spre întunecat, poți obține un aspect unic fără, însă a elimina efectul ‘’wow’’ al tunsorii.

Un bob „agitat”

În timp ce un bob simplu, până la nivelul bărbiei poate fi destul de elegant, poate fi totodată și ușor anost, mai ales atunci când arată plat, așa cum se întâmpla în cazul unui păr fin. O modalitate excelentă de a adăuga volum tunsorii tale bob este realizarea unor straturi agitate.

Tunsoare stratificată

O tunsoare scurtă, stratificată, este perfectă pentru un aspect mai rebel. Încearcă și varianta elegantă a acestui aspect, încorporând o accentuare pe partea laterală și nuanțe luminoase, compensate de o bază întunecată. Această tunsoare cu un o notă ușor unghiulară este perfectă pentru slăbirea feței.

Fauxhawk

Uneori este puțin deranjat să te angajezi într-o transformare completă a părului scurt. Poate că munca sau codurile vestimentare școlare te împiedică să faci asta. Această coafură ar putea fi așadar perfectă în astfel de situații.

Poate fi realizată într-un stil excentric pentru a arăta ca un faimos  mohawk atunci când se dorește acest lucru sau chiar în versiunea de periat pentru a oferi un aspect mai modest.

Bob cu o parte laterală rasă

Nu ezita să te afirmi prin transformarea bobului tău clasic. În loc de margini drepte, încercă să optezi pentru bobul într-un unghi și eventual optează pentru o parte a capului rasă. Fă din această coafură un adevărat stil care să eclipseze complet, vopsindu-ți vârfurile într-o culoare contrastantă, dar vibrantă.

Părțile scurte zumzăite cu un vârf creț

Dacă ai în plan o tunsoare foarte îndrăzneață, atunci acesta ar putea fi stilul tău. Din orice unghi ai admira-o are o notă dură. Partea inferioară este rasă, cu un model simplu gravat în ea, iar bucle scurte sunt strânse în partea de sus. Cu o astfel de tunsoare este imposibil să nu atragi atenția.

Tunsoare sub tunsoare sau Undercut

Această coafură scurtă este perfectă pentru femeile cu părul fin. Aspectul părului gros și voluminos poate fi redat cu un truc simplu, printr-o tunsoare adecvată texturii părului tău. Vopsind părul mai scurt mai închis decât cel din partea de sus, poți crea iluzia că părul este mai dens decât în  realitatea.

Partea mai lungă a tunsoare va oferi o ușoară săritură, împiedicând astfel părul să se lipească de scalp.

Tunsoarea Pixie cu o breton într-o parte

Excelentul avantaj al coafurilor mai scurte îl reprezintă ușurința cu care le poți aranja sau le poți face o ușoară modificare. O tunsoare pixie cu o secțiune mai lungă în față, pentru a crea impresia unui breton, schimbă în totalitate aspectul coafurii.

Tunsoare băiețească sau Choppy boy cut

O tunsoare foarte scurtă, cu straturi agitate, poate arăta ca și cum ai fi venit direct de pe pistă. Păstrează straturile din față mai lungi decât cele din spate și încearcă să le îndrepți spre frunte pentru a face aspectul și mai uimitor.

Dacă dorești să-i dai un aspect mai formal pentru serviciu sau alte împrejurări formale, poți aranja secțiunea de păr din față elegant, spre spatele urechilor.

Mullet

În timp ce acest stil ne amintește de acele groaznice coafuri cu partea superioară scurtă și cu partea dinspre ceafă lungă, care erau la modă cu ani în urmă, noua abordare a acestui stil nu seamănă mai deloc cu versiunea anterioară.

Noua versiune păstrează părțile laterale și partea superioară doar puțin mai scurte decât partea inferioară, a cărei lungime trebuie să ajungă doar la mijlocul gâtului.

Bob foarte scurt, cu straturi dezordonate

Oferă-i tunsorii tale bob un nou aspect, păstrând straturile frontale numai la lungimea bărbiei. Păstrează-ți culoarea părului luminoasă și menține-ți straturile ușor dezordonat pentru a încadra fața. Adăugă bucle ușoare pentru a face tunsoarea să pară mai voluminoasă.

Tunsoare scurtă cu breton scurt și secțiuni laterale

Fețelor în formă ovală li se potrivesc într-adevăr tunsorilor scurte cu breton scurt. Menținerea părților laterale scurte va sublinia cu adevărat trăsăturile feței, în timp ce straturile ușoare din partea de sus vor adăuga textură părului și îți vor permite să fii creativă.

Tunsoare stacked wedge

Astfel de tunsori amintesc de anii șaizeci. Seamănă mult cu un bol tăiat, cu breton moale și straturi pentru a moderniza stilul. Această tunsoare este potrivită pentru tipurile de păr mai drepte, însă poate arăta bine și cu onduleuri delocate sau bucle, făcând acest aspect foarte versatil.

Straturile mai scurte din spate și cele mai lungi din față ajută, de asemenea, la adâncirea tunsorii.

Tunsoarea pixie în versiune asimetrică

Revoluționează-ți tunsoarea prin tăierea asimetrică a bretonului. Păstrează o parte a bretonului mai scurtă decât cealaltă si joacă-te cu coafurile tale adăugând culori pastelate curcubeu, pe o bază de gri deschis.

Buzzcut

Să îți razi complet tot părul este o decizie care necesită mult curaj. Ia un aparat de ras și mizează pe trăsăturile feței, care cu o astfel de tunsoare vor fi mult puse în evidență. Adăugă mai multă personalitate tunsorii prin decolorarea părților laterale. Această tunsoare este ideal mai ales dacă ai nevoie de un stil zero.

Șuvițe scurtate

Această tunsoare pornește de la o tunsoare bob, adăugând câteva straturi cu contur greu și siluetă ascuțită pentru a oferi părului o coafură complet nouă. Păstrează bretonul lung și elegant, cu textură și straturi ușor dezordonate la bază pentru a adăuga un echilibru aspectului general.

Creased pixie

Menținerea tunsorii tale pixie la un nivel scurt adaugă adâncime și densitate. Este esențial să menții volumul scăzut al acestei coafuri pentru a o împiedica să arate ca o tunsoare toupee. Adăugă evidențieri apropiate culorii de bază și astfel vei obține o coafură șic care va necesita un minimum de aranjare.

Pixie cu breton deconectant

Încercă să păstrezi tunsoarea pixie cu secțiunile din preajma tâmplelor tăiate ușor și cu o șuviță lungă lăsată pe spate. Acest lucru permite tunsorii obișnuite, de regulă o tunsoare mai severă și mai ascuțită, să arate mai mătăsos, mai moale.

Lived in pixie

Această tunsoare se obține prin utilizarea unui aparat de ras. Modul în care este tăiat părul oferă multă flexibilitate, precum și textură părului. Dacă optezi pentru această tunsoare, asigură-te că lași o lungime mai mare decât ai face în mod normal pentru o tunsoare tradițională în stil pixie.

Graduated Bob

Adăugă rafinament aspectului tău optând pentru un bob simplu, în stil A.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *