Tipuri de coafuri de nuntă

12 tipuri de coafuri de nuntă

Niciodată nu este prea devreme să îți planifici coafurile pentru nunta ta. Inspiră-te din acest top 12 cel mai îndrăgite tipuri de coafuri de nuntă, însoțite de o galeria cu multe exemple de fotografii astfel încât tu să faci asocierile corecte.

Coafura de nuntă nu este unul dintre lucrurile la care ar trebui să te zgârcești. La urma urmei, fotografiile de nuntă vor rămâne, cel mai probabil, pentru tot restul vieții și vor fi probabil adesea expuse, iar părul tău va ieși în evidență la fel de mult precum va ieși și rochia. Coafurile de nuntă merită analizate cu mult timp înainte de ziua nunții.

Cum precizam mai sus, nu este niciodată prea devreme să îți planifici coafura pentru nuntă. Începe prin a colecta idei care se potrivesc tipului tău de păr, formei și culorii feței tale. Discută despre cele mai bune opțiuni cu un profesionist. Între timp, consultă uimitoarea noastră galeria de coafuri de nuntă de mai jos, cu informații frecvent actualizate.

Cele mai populare 12 tipuri de coafuri de nuntă

Iată o listă cu cele mai îndrăgite opțiuni.

Cum am alcătuit lista și de unde știm ce este în trend? În calitate de editor de site-uri web, plătim pentru instrumente de cercetare extinse, pentru a afla ce postează cel mai mult oamenii pe rețelele de socializare și ce cuvinte de căutare sunt utilizate cel mai des.

Așadar, cu ajutorul acestor instrumente am reușit să creăm această listă …Sunt efectiv date colectate din realitatea înconjurătoare, ceea ce face ca articolul să merite atenția și timpul tău .

Lista este organizată în funcție de popularitate, prima coafură prezentată este cea mai îndrăgită și cea mai căutată.

Half-Up, Half-Down sau jumătate prins și jumătate lăsat pe spate

Aceasta este o coafură de nuntă elegantă, clasică pentru femei. Necesită păr mai lung pentru realizarea ei și pune în evidență lungimea părului adăugând totodată o notă deosebită de eleganță.

Coafura de nunta scurtă

O nuntă planificată cu mult timp în avans, îți poate oferi timp să lași părul să crească. Cu toate acestea, nu este întotdeauna fezabil și nici de dorit să faci acest lucru. Dacă ai părul scurt, există o mulțime de stiluri pentru care poți opta. Iată un exemplu de tunsoare bob.

Flori

Coafurile care implică utilizarea florilor se potrivesc excelent oricărei persoane, indiferent de lungimea părului și asta este partea cea mai grozavă a unei astfel de coafuri. Arată uimitor și este un accesoriu perfect pentru păr în cazul evenimentelor elegante.

Desigur, a purta flori în păr în activitățile de zi cu zi nu este ceva ce-am recomanda, ele fiind o notă foarte șic pentru evenimentele speciale și nu pentru purtarea de zi cu zi. Mai sus ai un exemplu al acestei coafuri.

Coc de mireasă

Dacă preferi o versiune extrem de elegantă, cocul este o opțiune excelentă. Este un aspect clasic, deosebit de îndrăgit. Există multe stiluri pe care ai putea să le iei în calcul și poate fi cu siguranță o coafură pe care să o ai în vedere.

Stil Down sau păr lăsat pe spate

Un stil mai simplu este acela în care optezi ca părul să fie lăsat pe spate. Da, are nevoie de puțină creativitate și aranjare, dar nu este la fel de delicat precum ar fi stilul jumătate prins și jumătate lăsat pe spate. Exemplul de mai sus este un exemplu minunat al unei astfel de coafuri.

Cu voal

Dacă preferi varianta tradițională, o coafură cu voal încorporat este exact ceea ce cauți. Este o variantă deosebit de frumoasă prin care poți face legătura dintre rochia de mireasă și felul în care îți aranjezi părul.

Bun sau cocul de nuntă

Cocul de nuntă vine sub multe forme, însă reprezintă practic o versiune mai simplă a cocului clasic de mireasă. O versiune mai simplă în cazul de față înseamnă că are un aspect mai puțin sofisticat și nu neapărat că ar fi simplu de realizat.

Mai sus ai un exemplu de coc de nuntă simplu, dar elegant, însoțit de o serie de instrucțiuni, care îți vor dezvălui pas cu pas etapele realizării acestei coafuri.

Lateral sau într-o parte

În majoritatea stilurilor de până, nucleul coafurii era concentrat pe partea din spate. În contrast, într-o parte sau lateral este un stil care pune în evidență coafura pe partea din față.

Termenul popular de căutare este “wedding hairstyles to the side” sau ‘’coafuri de nuntă într-o parte’’ care ar putea include o varietate de stiluri de coafuri realizate pe oricare dintre cele două părți laterale ale părului.

Exemplul de mai sus este mai degrabă un stil de side sweep, însă poți opta și pentru o coafură într-o parte ceva mai proeminentă (a se vedea mai jos).

Lateral proeminent sau side part

Iată un stil mai proeminent. Piesa centrală este puternic evidențiată, iar părul are un stil lateral mai voluminos.

Împletituri

Înainte de a apela la instrumentele noastre de cercetare, am crezut că împletiturile vor fi în topul căutărilor online, însă realitatea ne contrazice. Acestea fiind spuse, mulți oameni care caută coafuri pentru păr jumătate prins, jumătate lăsat pe spate caută implicit stiluri care includ și împletituri.

Cu toate acestea, stilurile împletite nu sunt căutate direct atât de mult.

Ondulat

Stilul ondulat se încadrează în „stilul lăsat pe spate”, însă asta nu înseamnă că întotdeauna acest stil va fi ondulat. Fără îndoială, este un aspect natural frumos pentru care multe femei optează.

Bucle

Buclele pot fi încorporate în cam toate stilurile sus, jumătate prins, jumătate pe spate sau pur și simplu complet lăsat pe spate. Cele de mai sus sunt un exemplu de bucle uimitoare pentru un up-style.

Acestea sunt cele mai populare stiluri descoperite de noi. Acoperă cam majoritatea opțiunilor. Cu toate acestea, în cadrul multora dintre opțiunile enumerate mai sus există multe sub-stiluri. De exemplu, există multe tipuri diferite de împletituri.

Coafuri de nuntă exemplificate în imagini

Iată selecția noastră de imagini referitoare la coafurile de mireasă alei lumii mondene.

Coafura de nuntă sofisticată a vedetei Taylor Swift este rapidă și ușor de reprodus, deoarece tot ce necesită este o încrețire excesivă a părului înainte de a învârti onduleurile într-un coc lejer, fixat într-o parte. Lăsă-ți o șuviță atârnată pe cealaltă parte pentru a echilibra imaginea de ansamblu.

Eva Longoria aduce în atenția noastră un stil minunat pentru petrecerile de nuntă care se potrivește excelent atât mireselor cât și domnișoarelor de onoare. După realizarea unei împletitură olandeze, pentru a-i oferi mai multă textură și volum, capătul a fost foarte elegant ascuns sub împletitură. Vopsirea unor șuvițe în nuanțe deschise adaugă și mai mult farmec coafurii.

Împletiturile Milkmaid nu sunt o noutate. Sunt coafuri clasice care par să nu se demodeze și care sunt adesea încorporate în tendințele coafurilor de nuntă, pentru un finisaj fin și elegant. Actrița Rachel McAdams dovedește atemporalitatea acestui stil purtând nu una, ci două astfel de împletituri în părul ei de nuanță caramel. Florile proaspete din părul ei evidențiază împletitura.

Femeile care se inspiră din stilul actriței Angelina Jolie ar putea avea în vedere această coafură de nuntă îngrijită, care arată într-adevăr deosebit de elegant, în ciuda abordării simpliste. Purtarea părului într-un stil pe jumătate prins și pe jumătate lăsat pe spate este, de obicei, o alegere pentru mirese cu păr gros și lung.

Cocul mic al actriței Kristen Bell ar putea părea ușor dezordonat și ar putea fi considerat chiar o coafura de zi, deși, în mod cert fiecare detaliu a fost bine gândit. După ce și-a adunat părul blond strălucitor la ceafă, fermecătoarea actriță a optat pentru o împletitură subțire cu trei fire pe lateral, pe care a înfășurat-o apoi în jurul cocului.

Rezultatul este combinația perfectă dintre casual și elegant.

Această fotografie prezintă aceeași coafură, dintr-un unghi diferit, din față. Câteva șuvițe au fost fixate liber în lateral pentru a crea un breton fals și a acoperi ușor fruntea, pentru o imagine de ansamblu ceva mai echilibrată.

Indiferent daca preferi simplitatea sau pur și simplu te trezești în situația în care programarea la coafor ți-a fot anulată cu doar câteva ore înainte de eveniment, ia în considerare coafura actriței Emily Blunt, care atrage atenția prin aspectul său organizat. O împletitură destul de densă a fost formată într-un coc lateral jos care o face să arate elegant, am zice fără efort.

Reține că împletitura acoperă inclusiv spatele capului, într-un stil diagonal.

Updo-ul elegant al actriței Anna Faris include șuvițe de breton în formă de perdea, susținute de un chignon înalt, cu niște șuvițe ondulate în lateral. Această coafură cu temă de nuntă se potrivește foarte bine și în cazul altor evenimente formale.

Bobul scurt al actriței Cate Blanchett, cu vârfuri lungi, răsucite delicat spre exterior este ideal pentru femeile care poartă rochii extravagante, deoarece evidențiază mai mult ținuta, oferindu-ți în același timp un aspect rafinat.

Coafurile cu păr creț sunt extrem de iubite, deoarece sunt simple și amplifică efectul oricărei coafuri. De exemplu, șuvițele ondulate ale actriței Anna Kendrick vor arăta bine, indiferent dacă ai o tunsoare bob sau îți prinzi părul lung într-un coc.

Un chignon ușor împodobit cu o bandă metalică fină este potrivit pentru cele care au o rochie de mireasă dantelată, completând astfel foarte bine delicatețea și fragilitatea rochiei. Nu uita să obții bijuteriile potrivite pentru completarea ținutei.

Arată foarte bine cu ținuta în nuanțe de maro și negru a actriței Kate Beckinsale, care poartă un coc înalt cu șuvițe ușor ondulate și câteva bucle rebele. Această coafură este extrem de convenabilă și foarte elegantă.

Indiferent de ce s-ar spune, coafurile jumătate prins și jumătate lăsat pe spate vor fi mereu la modă. Ia notițe din coafura impresionantă a actriței Rooney Mara, potrivită și pentru nunți. Împletitura conferă mai multe dimensiuni coafurii, iar o bandă elegantă, de tip bijuterie, va crește exponențial aspectul uimitor al acestui stil.

Când vorbim despre accesoriile părului în cadrul unei nunți, ne referim în principal la 3 opțiuni – flori, mărgele sau folosirea câtorva șuvițe rebele pentru o înfrumusețare naturală. Inutil să spun că a treia opțiune este de obicei cea mai bună.

Nu crezi? Aruncă o privire la Nikki Reed și la a ei împletitură discretă, folosită pe post de bandă delicată. Nu-i așa că este o coafură peste cuvinte de atractivă?

Indiferent că vorbim despre o nuntă organizată într-o grădină de vară sau pe plaja, această coafură confortabilă este clar cea mai bună opțiune. Buclele extra voluminoase, lăsate pe spate și floarea mare, fixată în lateral îți vor oferi un aspect tânăr și plin de voie bună.

Dacă ai o culoare a părului la fel de atrăgătoare ca cea a actriței Deborah Ann, înseamnă că o astfel de coafură, cu părul lăsat pe spate, ți se va potrivi de minune pentru că va permite culorii părului să strălucească natural. Dacă vrei să faci furori, alege bucle bine definite și poartă-le pe toate într-o parte.

Cocul voluminos și rotund al cântăreței Carrie Underwood se realizează prinzând părul într-o coadă înaltă, pe care ulterior o vei răsuci în cercuri largi și fixa cu agrafe de păr. Este extrem de ușor de realizat și foarte la modă.

Dacă ești adepta stilului minimalist, ia considerare un coc în stil franțuzesc, așa cum portă actrița Kristen Stewart, rotunjit în partea inferioară. Pe lângă aspectul șic pe care îl oferă această coafură vei obține și o evidențiere a machiajului ales.

Coafura de nuntă a actriței Winona Ryder deși nu este foarte elegantă este totuși ușor de purtat și poate fi o alegere bună mai ales dacă ai accesorii sofisticate pe care vrei să le scoți în evidență.

Când vine vorba despre ziua nunții, fiecare femeie tinde să facă orice îi stă în putință să arate cât mai bine. Totuși, dacă ești una dintre rarele mirese a cărei atenție se concentrează mai mult pe următoarele etape ale vieții de familie decât pe micile detalii ale nunții, cum ar fi aranjarea părului, atunci poate că Ashley Green ar avea stilul perfect pentru tine.

Un coc ordonat, prins la spate, împreună cu câteva șuvițe frontal înclinate, te pot face să arăți de revistă cât ai clipi.

Îți place să porți părul desprins? O foarte bună alegere, mai ales dacă ai un păr bogat ca al actriței Penelope Cruz. Vei realiza un contrast frumos cu rochia ta de mireasă de un alb imaculat. Încercă să obții un breton unghiular sau lateral, oferind astfel părului o perspectivă structurată.

Fiecare fată își dorește să fie ocazional tratată în stil regal și ce altă zi ar fi mai potrivită ca tu să te simți ca o prințesă dacă nu cea a propriei nunți? Ia notițe de la Paris Hilton despre cum să porți o diademă.

Pentru a susține delicatul accesoriu și pentru a adăuga mai mult volum este necesar să creezi puțin suport prin taparea părului în partea de sus, în timp ce purtarea părului pe spate îți va oferi o senzație relativ mai impunătoare.

Dacă ești invitată la o nuntă și ai petrecut deja prea mult timp făcându-ți machiajul și riști să întârzii la petrecere, încercă această coafură simplă, inspirată din stilul fermecătoarei Paris Hilton. Adună-ți părul într-o parte, ondulează-l ușor, prinde onduleurile într-o grămadă și ești gata de plecare!

Coafura de nuntă a actriței Anna Kendrick radiază în eleganță și farmec, cu un păr frumos aranjat și ordonat. Șuvițele segmentate, accentuate și mai mult de nuanțele de caramel, o fac să strălucească cu splendoare și eleganță.

Îți place atât de mult părul prins în coadă încât nu vrei să te desparți de această coafură nici măcar în ziua nunții? Nici o problemă. Poți încerca această coafură de nuntă minimalistă a actriței Anna Kendrick, în care părul prins astfel și eventual răsucit peste umăr, arată grozav indiferent de comentariile celor din jur.

Pentru un finisaj mai elegant poți chiar adăuga câteva ornamente în păr.

Sofisticata coafură pe jumătate prins și jumătate pe spate a actriței Kristen Stewart este realizată dintr-o mulțime de șuvițe fixate aparent la întâmplare, cu încrucișări, pentru a crea inele proeminente și atrăgătoare în partea de sus.

Fie că este vorba despre o seară de bal sau o petrecere de nuntă, cocul suspendat al actriței Mila Kunis, combinat cu un breton adânc, ușor îndepărtat în preajma ochilor și ușor înclinat într-o parte, s-ar potrivi perfect ambelor evenimente.

În cazul în care îți place moda egipteană, este obligatoriu să optezi pentru o coafură strălucitoare, precum cea purtată de Paris Hilton, în imaginea de mai sus. Chiar dacă nu ești o fană a stilurilor de altădată, acest stil poate fi opțiunea perfectă dacă ești în căutarea unei coafuri rapide (având în vedere că ai la îndemână câteva accesorii de lux).

Deși voalul poate fi considerat demodat, nu poate fi negat faptul că unele mirese încă preferă să-l poarte. Un coc sofisticat care ajută la menținerea voalului îți poate oferi un aspect încântător și-ar fi cea mai bună alegere pentru un astfel de stil cu voal.

Împletiturile libere, îmbinate într-o coadă ondulată, decorate cu câteva mărgele, sunt un aspect clasic, îndrăgit de multe dintre viitoarele mirese.

Operă a unui stilist experimentat, această coafură de nuntă, plină de farmec și detalii sofisticate este cu adevărat excepțională. Este la bază o împletitură de tip fishtail, care,  înainte de a fi rotunjită într-un coc voluminos, în spate, este combinată cu împletituri clasice, dar voluminoase.

Această coafură mătăsoasă este ideală pentru miresele care au părul roșu sau brunet întunecat. Ondulează-ți părul puternic înainte de a fixa două șuvițe laterale, spre spate, cu ajutorul unui pieptene argintiu. Cu certitudine ceastă coafură minunată va uimi toți invitații!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *