Tânără folosește spray fixativ cu protecție termică

Spray-uri cu protecție termică pentru protejarea părului (și de ce sunt atât de vitale)

Întotdeauna atunci când vine vorba de coafarea și aranjarea părului, acesta este unul din cei mai importanți pași, dacă vreți să vă păstrați părul sănătos și protejat.

Oricând supuneți părul la un tip de tratament termic – indiferent dacă este vorba de folosirea uscătorului de păr pentru 10 minute sau de o întreagă oră petrecută cu placa de îndreptat părul, spray-ul pentru protecție termică este obligatoriu.

Omiterea aplicării de protecție termică este una dintre principalele mari cauze ale părului uscat, cu vârfuri despicate și care se rupe ușor, deoarece atunci când este aplicat un agent de protecție, părul este protejat de temperaturile ridicate emise de aparatele de îngrijire personală pe care le folosiți.

Așadar, în lipsa protecției termice, părul este vulnerabil la tratamentele termice și se distruge în timp, după astfel de tratamente repetate.

În mod interesant, cu toții suntem foarte preocupați de protejarea pielii cu produse cu factor de protecție solară și produse de îngrijire special destinate, însă de mult mai puține ori suntem atenți și la podoaba capilară, de aceea ajungem să ne întrebăm, invariabil, de ce părul nostru este atât de uscat și lipsit de viață, și de ce pare să nu mai crească în lungime orice i-am face.

Evident, tunsorile regulate mențin vârfurile firelor de păr în cele mai bune condiții, dar, în special, pentru lungimile de păr medii și mai lungi, supraexpunerea la căldură și la lumină UV poate determina părul să devină fragil, lipsit de strălucire și uscat – iar dacă părul este vopsit, de asemenea, pot provoca decolorarea vopselei.

În prezent, cele mai bune spray-uri de protecție termică nu oferă protecție doar împotriva căldurii directe, ci și împotriva căldurii și luminii UV cauzate de expunerea la soare, de aceea protecția termică pentru păr este esențială în vacanțele petrecute la plajă sau într-un loc cu soare puternic.

Protecțiile termice cu protecție UV adăugată, formează o barieră pentru a opri, în primul rând, eventualele daune și, în al doilea rând, vă permit să creați finisaje mai netede cu instrumentele de îngrijire personală, precum uscătoarele de păr, plăcile de îndreptat părul și ondulatoarele.

Părul trebuie tratat cu blândețe, așa că evitați expunerea prelungită la soare, nu folosiți uscătorul de păr prea aproape de scalp (pentru a nu vă arde pielea scalpului sau rădăcina firelor de păr) și, de asemenea, încercați să nu supuneți părul zilnic la tratamente termice.

Dacă vă luați toate aceste precauții și utilizați întotdeauna un produs de protecție termică, părul dumneavoastră ar trebui să arate fabulos tot timpul!

Așadar, sperăm că acum înțelegeți cât de importantă este protecția termică pentru protejarea părului și promovarea unui aspect sănătos și strălucitor. Dumneavoastră obișnuiți să folosiți protecție termică sau intenționați să folosiți pe viitor?

Verifică preț Spray Fixativ cu Protecție Termică aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *