Tânără susține o ședință de masaj de tonifiere a tenului

Rolele din jad – care sunt avantajele și cum vă pot ajuta

În urmă cu zece ani, aproape nimeni nu auzise de rolele din jad sau la ce ajută. Însă, în prezent, se pare că există o adevărată frenezie când vine vorba de aceste instrumente de înfrumusețare, vânzările de role din jad fiind în continuă creștere.

Acestea fiind spuse, deși este foarte posibil să fi văzut până acum o rolă din jad sau chiar să fi folosit una, probabil că mai există câteva întrebări pentru care nu aveți încă un răspuns. De aceea, vă vom vorbi astăzi despre ce sunt rolele din jad, ce fac ele, cum se folosesc corect și ce beneficii au.

Ce avantaje prezintă rolele din jad?

Cristalele care vin sub formă de instrumente de frumusețe, folosesc greutatea rece și netedă a cristalului lustruit pentru a energiza și a reînnoi tenul, pentru a amplifica sănătatea și strălucirea pielii, și pentru a distribui uniform uleiurile pentru un efect de luminozitate.

Rolele din cristal sunt în mod natural mai reci decât temperatura ambientală, oferind beneficii de strângere a pielii, precum și de calmare a inflamațiilor. Rolele răcite sunt utile pentru persoanele cu alergii, deoarece ajută la reducerea umflăturilor din jurul ochilor.

Deci, chiar și dacă nu sunteți super pasionați de cristale și beneficiile lor, tot vă veți bucura de efectele imediate ale folosirii unui asemenea instrument de înfrumusețare.

Fanii rolelor din jad susțin că acestea stimulează circulația, detoxifiază pielea, reduc umflăturile, calmează inflamația și erupțiile cutanate, ajută la pătrunderea produselor în piele și încetinesc semnele îmbătrânirii, cum ar fi ridurile.

Conform medicilor dermatologi, în teorie, masajul poate ajuta la stimularea drenajului limfatic, iar compresele reci aplicate pe piele pot calma temporar inflamațiile.

Folosirea rolelor din jad poate face parte, de asemenea, dintr-un ritual liniștitor, care poate ajuta la reducerea stresului; nivelurile ridicate de stres având potențialul de a agrava diferitele afecțiuni de piele, cum ar fi acneea, eczema sau psoriazisul. Astfel, utilizarea rolelor din jad poate furniza indirect beneficii bunăstării pielii.

Deși utilizatorii le consideră utile, doctorii dermatologi atenționează faptul că s-au efectuat puține cercetări științifice, care să demonstreze beneficiile pe termen lung ale rolelor din jad.

În general, medicii rămân reticenți la capacitatea rolelor din jad de a ajuta la o absorbție mai bună a produselor, comparativ cu aplicarea tradițională, cu ajutorul degetelor curate, precum și la faptul că acestea ar putea avea un impact asupra reducerii formării ridurilor.

Cu toate acestea, nu există nici un motiv pentru a nu utiliza o rolă din jad, mai ales dacă vă ajută să aveți mai multă grijă de rutina de îngrijire a pielii și să o respectați.

Concluzia este că folosirea unei role din jad poate fi benefică pentru pielea dumneavoastră, însă nu trebuie să vă stresați sau îngrijorați dacă rutina dumneavoastră de îngrijire a pielii nu presupune încă un asemenea instrument. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum se folosește o rolă din jad, vă invităm să citiți în continuare.

Cum se folosește o rolă din jad

Rolă jad pentru masajDacă astăzi ați văzut și auzit prima oare de rolele din jad, vă întrebați probabil cum se folosesc. Există o mulțime de tutoriale, disponibile pe internet, în care puteți vedea exact cum sunt utilizate corect rolele din jad. În orice caz, vă vom explica și noi acest aspect, în cele ce urmează:

În primul rând, alegeți uleiul dumneavoastră preferat, pe care obișnuiți să-l folosiți pe pielea feței, și aplicați câteva picături pe pielea curată pentru a crea o suprafață netedă. Pentru a începe, luați rola din jad în mână și porniți masajul începând cu obrajii interiori.

Folosiți partea mai mică a instrumentului în jurul ochilor și partea mai mare pe restul feței. Deplasați-vă spre direcția urechilor cu mișcări ușoare (fără a aplica prea multă presiune) și continuați pentru aproximativ un minut sau mai mult.

Apoi, mergeți în jos, până la bărbie și continuați să deplasați rola din jad spre urechi timp de un minut. Asigurați-vă că vă concentrați pe linia maxilarului, deoarece tindem să menținem multă tensiune în maxilar. De asemenea, asigurați-vă că atunci când treceți rola din jad dinspre bărbie, vă deplasați în jos sub ureche, pentru a încuraja drenajul limfatic, evitând punctul de puls.

În sfârșit, masați și zona frunții, folosind mișcări ușoare, de sus, de la sprâncene, la rădăcina firelor de păr, timp de un minut sau mai mult. Apoi, deplasați-vă deasupra sprâncenelor, din centru spre tâmplele dumneavoastră – aceasta este o altă zonă în care se poate acumula tensiunea.

Pentru restul frunții, masați ușor spre tâmple – acest lucru poate fi foarte liniștitor pentru durerile de cap.

După ce v-ați masat fața, este timpul să mutați circulația către limfe. Încrucișați-vă mâinile și localizați capătul liniei maxilarului pe fiecare parte, apoi folosiți mișcări ușoare, în jos. Masați gâtul de sub ureche, evitând punctul de puls și mergeți până la claviculă pentru un drenaj limfatic eficient. Terminați procedura atingând ușor toată fața ca și cum ați cânta la pian.

Pentru a beneficia de un efect suplimentar de strângere a pielii, introduceți rola în frigider pentru câteva minute înainte de utilizare.

Ați mai auzit de rolele din jad sau aceasta este prima oară? Ați mai încercat să utilizați role din jad sau v-ați dori să încercați pe viitor? Lăsați-ne un mesaj, în care să ne povestiți experiența dumneavoastră cu rolele din jad.

Verifică preț Rola Jad pentru Masaj aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *