8 tipuri de nuanțe de culori metalice pentru păr

Descoperă cele mai noi tehnici de culoare metalică a părului cu aceste incredibile coafuri pentru femei, în diverse nuanțe de culori metalice, pentru toate vârstele. Prezentăm mai multe tipuri și nuanțe.

Părul argintiu, cu luciu metalic este la modă astăzi. De fapt, există multe culori metalice diferite pentru păr care sunt astăzi în trend.

Dacă te gândești să optezi pentru o astfel de culoare metalică, galeria noastră cuprinzătoare de mai jos, care oferă o mulțime de exemple, sigur te va încânta.

Exemple de celebrități care au optat pentru culori de păr metalice

Părul lung și drept al actriței Tyra Banks, cu o ușoară nuanță metalică, s-a potrivit excelent cu rochia ei neagră la Rodeo Drive Walk Of Style Award , eveniment organizat în cinstea lui Gianni și Donatella Versace, care a avut loc la Primăria Beverly Hills din California, pe 8 februarie 2007.

O fotografie a frumoasei Kelly Osbourne, cu coafura și ținuta ei uimitoare. Fotografia a fost făcută în timpul celebrării colaborării actriței Zoe Kravitz cu ​​Yves Saint Laurent Beauty, 18 mai 2016, eveniment desfășurat în SUA.

O Kelly Osbourne elegantă, cu o coafură șic, o rochie neagră superbă, acoperită de un fermecător blazer decupat, reperată în timpul premiilor Guys Choice Awards 2010, desfășurate la studiourile Sony Pictures. Fotografia a fost făcută pe 5 iunie.

Lady Gaga a adus un pic din spiritul Broadway cu ea la cea de-a 57-a ediția a Annual GRAMMY Awards, de la Staples Center din 8 februarie 2015. A purtat o rochie argintie minunată care s-a potrivit chiar bine cu coafura ei lungă, gri-argintie, prinsă într-o parte.

În timpul LACMA Art + Film Gala 2017, din 04 noiembrie 2017, în Los Angeles, Kim Kardashian și-a contrastat costumul negru, cu onduleuri libere, de culoare argintie.

Jennifer Lawrence, când a participat la X-Men: Apocalypse – Marea Britanie, BFI IMAX, pe 9 mai 2016, în Londra și-a asortat rochia de culoare alb-perlat, cu o coafură de bob ondulat, într-o parte, într-o  nuanță platinată.

Cara Delevingne a purtat o rochie roșie fermecătoare care s-a potrivit excelent cu coafura ei pusă în evidență de un blond platinat, cu un finisaj flippy și breton pieptănat într-o parte în cadrul evenimentului CinemaCon 2017-STX Films, care a avut loc pe 28 martie , 2017, în Las Vegas, NV.

Pe 2 noiembrie 2013, la Gala LACMA Art&Film din 2013, la The Los Angeles County Museum of Art, Kate Hudson a îmbrăcat o rochie argintie cu multe detalii pe care a asortat-o cu o coafura de tip coc, despărțită lateral, cu evidențieri metalice.

Tipuri și nuanțe de culori metalice ale părului

Deși argintiul metalic ar fi prima culoare metalică care îmi vine în minte, te asigur că nu este singura existentă. Consultă lista noastră cu exemple pentru a descoperi mai multe astfel de culori metalice.

Cupru metalic

Seamănă cu culoarea unui bănuț și arată splendid când este aplicată pe păr cu o combinație de tonuri, deschise și întunecate. Nuanța de cupru metalic pentru păr este una dintre cele mai populare nuanțe metalice de vopsea pentru femei în acest moment, dovadă fiind chiar alegerile multor vedete de la Hollywood.

Pentru a face acest aspect și mai atrăgător, îți sugerăm să lași neatinse câteva dintre firele tale naturale de păr, dintre cele mai închise la culoare, pentru a crea un contrast între culoarea ta naturală și tonurile arămii ale acestei nuanțe.

Aur roz

Dacă părul tău este blond în mod natural, maro sau chiar roșu, nuanța de aur roz este o nuanță metalică excelentă pe care ai putea să o iei în considerare. Această nuanță neobișnuită prezintă o combinație reușită de tonuri de blond argintiu, blond mai deschis cu tonuri roșiatice-roz.

Utilizarea unei astfel de nuanțe de păr metalice este o modalitate excelentă de a adăuga un pic de excentricitate nuanțelor uneori monotone de blond, roșu sau maro. Este o culoare deosebit de populară mai ales în sezonul de toamnă, datorită asemănării sale cu frunzele tomnatice.

Argintiu metalic

Apariția părului cenușiu sau argintiu în procesul firesc al vieții, a fost, din punct de vedere istoric, un semn temut de îmbătrânire. De asemenea, părul cărunt era un aspect pe care oamenii încercau rapid să-l mascheze sau să îl ascundă complet.

Totuși, astăzi, a avea părul argintiu este o nouă tendință, datorită apariției pe piață a nuanțelor de păr argintii metalice. Este, de asemenea, o culoare care vine bine tuturor persoanelor, de mai toate vârstele și nu doar adulților cu vârsta de peste 50 de ani.

Deși nuanțele metalice argintii reprezintă aceeași categorie de culoare, există totuși în această gamă o varietate impresionantă de culori dintre care poți să alegi. O nuanță mai deschisă și mai aerisită de argintiu metalic conferă părului o strălucire eterică, angelică și romantică.

O nuanță mai închisă adaugă un pic de atitudine aspectului tău. În plus față de argintiul standard, unele nuanțe de argintiu metalic au și alte influențe de culoare, cum ar fi nuanțe de roz sau chiar alb.

Blond platinat

Dacă ar exista un concurs de popularitate pentru culorile părului, câștigătorul ar fi probabil blondul. Și liderul acestei categoriei este, fără îndoială, blondul platinat, care este cea mai deschisă nuanță de blond pe care o poți obține.

O nuanță metalică de blond platinat este excelentă pentru a adăuga un pic de strălucire culorii standard de păr. Dacă ai în mod natural părul blond, o nuanță metalică blond platinat îți poate face părul să pară mai elegant și mai sănătos.

Unele nuanțe de blond platinat au și nuanțe argintii, ceea ce înseamnă că poate fi o culoare excelentă pe care să o adaugi părului tău dacă începe să devină gri, în urma procesului firesc de îmbătrânire. La fel ca nuanțele deschise de argintiu, blondul platinat îi poate oferi părului tău un aspect mai tineresc, de-a dreptul încântător.

Ronze

O altă culoare populară a părului și destul de versatilă se numește „ronze”. Această nuanță este o combinație de roșu și arămiu, ceea ce înseamnă că este ideală pentru brunete. Culorile găsite într-o nuanță metalică roșie sunt similare cu nuanța de aur roz, cu excepția faptului că roșul joacă un rol mai proeminent.

În timp ce părul metalic auriu roz are nuanțe de roz, ronze are nuanțe mai închise de roșu.

Acest lucru înseamnă că ronze este potrivit pentru persoanele cu păr mai închis, în timp ce varianta de auriu roz ar fi o opțiune mai bună dacă părul tău ar avea o culoare mai deschisă în mod natural, cum ar fi un brun deschis sau chiar blond.

Ronze vine, de asemenea, într-o mare varietate de nuanțe, ceea ce înseamnă că este ușor să găsești un ton și o culoare care să fie compatibile cu culoarea ta existentă și care să-i oferă totuși un aspect nou și proaspăt.

Castaniu

Este o nuanță roșie de vopsea metalică, care variază în culori de la o combinație medie până la una închisă de roșu și maro. Este o culoare destul de versatilă, care se potrivește multor persoane, evidențiind în anumite circumstanțe culoarea ochilor și a tonului pielii.

Dacă părul tău tinde să fie mai deschis la culoare, cel mai bine ar fi să alegi pentru vopsea o nuanță mai deschisă de castaniu. În schimb, dacă părul tău este maro sau negru mai închis, atunci o nuanță mai închisă de castaniu ar fi alegerea bună.

Castaniul nu include alte culori, nucleul său fiind roșu iar acest nucleu de roșu pare să fie suficient pentru a adăuga părului tău farmecul la care probabil visezi. Tonurile sale roșii adaugă, de asemenea, o notă jovială părului și  contribuie la un aspect general luminos și cuceritor.

Ombre

O culoare ombre este o culoare în două tonuri care adaugă și mai multă personalitate alegerii tale. Cea mai comună nuanță de ombre este o combinație de roșu și argintiu. Cu toate acestea, sunt disponibile și alte tonuri, cum ar fi roșu, albastru, argintiu sau violet.

Ombre este o alegere excelentă dacă părul tău are în mod natural mai multe nuanțe și tonuri, cum ar fi cazul blondului murdar. Este, de asemenea, o opțiune bună dacă părul tău începe să devină gri.

O nuanță metalică pentru un ombre este, de asemenea, o alegere practică dacă nu te poți decide ce culoare să alegi. Prin urmare, cu o vopsea ombre, ai șansa de vedea cum se așeză ambele culori preferate pe părul tău.

Negru metalic

O altă opțiune frumoasă pentru culoarea părului este negru metalic. O nuanță metalică neagră adaugă bogăție și strălucire părului întunecat, care, la rândul său, îi conferă un aspect strălucitor. Nuanțele metalice negre sunt ambalate individual, ca o culoare neagră standard sau în combinație cu o altă nuanță, cum ar fi argintiu, albastru, roșu sau chiar violet.

Culoarea părului negru metalic îți poate face părul să pară mai sănătos și mai strălucitor, tocmai de aceea este una dintre cele mai strălucitoare nuanțe de culoare metalică a părului pe care le puteți obține. Una dintre cele mai populare combinații de culori pentru părul negru metalic este negru și argintiu.

Este o combinație frumoasă de negru strălucitor la bază, care trece treptat, spre vârful părului, la fire de argintiu închis.

Pasteluri

O altă variantă interesantă pentru vopsirea cu nuanțe metalice a părului este pastelul. Culorile pastelate precum rozul pudră, verdele și albastrul pot oferi părului un aspect încântător. Sunt ideale pentru a da părului tău un aspect mai tineresc și mai atrăgător.

Pastelurile sunt o alegere versatilă care se potrivește cu orice culoare de păr. Ele pot completa frumos părul cărunt și pot oferi blondului deschis un aspect și mai eteric.

În cazul părului mai închis la culoare, opțiunile pastelate adaugă puțină strălucire și o notă ludică aspectului natural al părului, tocmai datorită nuanțelor lor mai deschise. Un alt avantaj al nuanțelor metalice pastelate este că poți experimenta mai multe culori simultan sau le poți schimba în funcție de sezon.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *