Proces de microblading în plină desfășurare

Microblading – ce este și de ce toată lumea este înnebunită după această procedură

Din fericire, perioada în care sprâncenele foarte subțiri erau la modă, a trecut. În prezent, tendințele dictează sprâncene groase, de fapt, cu cât sunt mai groase, cu atât este mai bine.

Așadar, dacă doriți să știți cum să obțineți sprâncene mai groase, vă invităm să citiți mai departe, deoarece, împreună cu cele mai bune produse pentru îngrijirea sprâncenelor și cu procedura de laminare a acestora, microbladingul este una dintre cele mai populare și eficiente metode de amplificare a aspectului sprâncenelor.

Dar dacă nu sunteți la curent cu cele mai noi tratamente de înfrumusețare, este posibil să nu știți exact cum funcționează procesul (sau, mai important, dacă această procedură este potrivită pentru dumneavoastră). Aici intervenim noi.

Pentru a ne asigura că vă furnizăm doar informații veridice și de calitate, am discutat cu mai mulți experți din domeniul îngrijirii sprâncenelor, care ne-au povestit cum stă treaba cu microbladingul.

Ce reprezintă mai exact procedura de microblading?

Microbladingul este o tehnică de perfecționare a sprâncenelor, fiind semipermanentă, nouă și actualizată, în cadrul căreia, prin procesul manual de introducere a pigmentului în straturile superioare ale pielii, este creată forma dorită a sprâncenelor, care va avea un aspect plin, complet.

Efectele pot ține până la 12-24 de luni, în funcție de tipul de piele, după care pigmentul se estompează, lăsând pielea și sprâncenele la formele și aspectul lor natural. Rezultatele sunt absolut minunate, oferind sprâncenelor un aspect natural, mai complet.

Cât costă o ședință de microblading?

Deși există o mulțime de saloane de cosmetică care furnizează servicii de microblading, cel mai probabil nu veți găsi nici un salon care să efectueze această procedură pentru mai puțin de 500 RON. În plus, prețul total al procedurii poate fi ceva mai ridicat, deoarece este nevoie și de o a doua ședință pentru eventualele retușuri. În mod evident, prețul mai suferă modificări în funcție de salonul și esteticianul pentru care optați.

Efecte secundare, procesul de vindecare și îngrijire ulterioară

Pentru următoarele 10 zile după procedură, trebuie să încercați să vă păstrați sprâncenele cât mai uscate. Nu trebuie să aplicați apă oriunde în jurul zonei sprâncenelor, deoarece acest lucru poate duce la spălarea cernelei de pe piele.

În primă fază, este foarte obișnuit ca organismul dumneavoastră să încerce să respingă cerneala, astfel încât este posibil să resimțiți respingerea de până la 60-80%. După primele 10 zile de vindecare, puteți exfolia zona de două ori pe săptămână, pentru a ajuta la reducerea pigmentului.

De asemenea, vă sugerăm să evitați căldura, deoarece vă va determina să transpirați excesiv și să eliminați cerneala din piele. Același lucru este valabil și pentru alte activități ce presupun efort fizic sau transpirație, precum antrenamentele fizice sau sauna.

Când ar trebui să efectuați o ședință de retușare microblading?

Ședințele de retușare a rezultatelor obținute în urma procedurii de microblading, depind în totalitate de preferințele personale ale fiecăruia.

Dacă ați efectuat o singură ședință, puteți cu încredere să reveniți după 6 până la 8 săptămâni, pentru o ședință de retușare, pentru a vă asigura că toate liniile și culoarea au prins bine, precum și pentru a avea șansa de a face eventuale modificări minore, sub forma unor noi linii care să accentueze și mai bine rezultatele.

După aceste două ședințe, puteți alege să vă programați la o nouă ședință după 3 luni sau chiar 2 ani. Deja în acest punct, totul se reduce la preferințele personale – cât de mulțimiți sunteți de rezultate și dacă vă preferați sprâncenele mai accentuate sau în forma lor naturală.

Așadar, acum știți ce presupune procedura de microblading și ce rezultate are. Dumneavoastră ați încercat până acum această metodă de accentuare a sprâncenelor? Sau ați dori să încercați? Lăsați-ne, mai jos, în secțiunea de comentarii, un mesaj în care să ne relatați experiența dumneavoastră cu microbladingul.

Citește și:

Verifică preț Stilou Microblading Contur aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *