Tânără cu sprâncenele laminate

Laminarea sprâncenelor – ce presupune și cum funcționează?

Laminarea sprâncenelor este cel mai nou tratament de aranjare a sprâncenelor, care deja rivalizează cu popularitatea microblading-ului, toți entuziaștii și amatorii de îngrijire personală și beauty vorbind despre el. De ce este o procedură care ne obsedeză aproape pe toți, poate vă întrebați?

Rezultatele vorbesc de la sine, având în vedere faptul că laminarea sprâncenelor promite (și oferă) sprâncene cu un aspect mult mai complet, fără a fi nevoie de tatuarea lor sau de folosirea celor mai bune produse de machiaj pentru sprâncene.

Imaginile de dinainte și după efectuarea procedurii sunt destul de impresionante, lăsându-vă să vă întrebați cum este posibil ca poza de după să portretizeze aceleași sprâncene naturale din poza de dinainte.

Așadar, dacă vă doriți sprâncene mai complete și cu un aspect natural, citiți în continuare despre ce presupune, mai exact, procedura de laminare a sprâncenelor și cât de bune sunt rezultatele obținute.

Ce este laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor presupune îndreptarea și ridicarea firelor de păr folosind o soluție chimică, ceea ce permite părului să aibă mai multă flexibilitate, pentru a le poziționa în forma dorită, acoperind prin urmare orice goluri sau zone cu fire rebele. De aceea, această procedură este indicată, mai ales, pentru persoanele ale căror sprâncene pur și simplu refuză să stea la locul lor.

Se aplică apoi o soluție de fixare pentru a menține firele de păr în poziția corectă timp de aproximativ șase săptămâni, precum și o nuanță, dacă se dorește, pentru un efect de accentuare a sprâncenelor.

Înainte de tratament, este imperativ să faceți o mică cercetare, pentru a vă asigura că veți obține rezultatele de laminare a sprâncenelor pe care vi le doriți. Megeți la salonul ale căror poze înainte și după v-au convins de calitatea serviciilor oferite.

Cât costă laminarea sprâncenelor?

Laminarea sprâncenelor poate costa oriunde între 200 și 500 RON. Prețurile variază în funcție de salonul și esteticianul pe care le alegeți, iar anumite costuri suplimentare sunt posibile, de exemplu, pentru aplicarea unei nuanțe, pentru un plus de efect, la nivelul sprâncenelor.

Îngrijirile necesare după procedura de laminare

În primele 24 de ore după tratamentul dumneavoastră de laminare a sprâncenelor, este important să vă păstrați sprâncenele complet uscate și să evitați să le atingeți prea mult. După acest interval de timp, este indicat doar să păstrați zona hidratată, folosind un ulei sau o cremă în acest sens.

Prin urmare, laminarea sprâncenelor se adresează persoanelor care nu au sprâncenele complete sau au fire de păr rebele, și doresc un look mai aranjat și plin. Efectele durează câteva săptămâni, după care procedura poate fi repetată fără probleme.

Parcă devine evident motivul pentru care toată lumea vorbește acum despre această nouă tehnică de evidențiere și cumințire a sprâncenelor. Dumneavoastră ați încercat laminarea sprâncenelor până acum? Sau ați dori să încercați în viitor? Lăsați-ne un mesaj, mai jos, în secțiunea de comentarii, în care să ne relatați experiența dumneavoastră cu laminarea sprâncenelor.

Citește și:

Verifică preț Kit Laminare Sprâncene aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *