Tânără cu un ten luminat și strălucitor

Iată cum puteți obține o piele strălucitoare după spusele profesioniștilor

Pielea strălucitoare poate întoarce capetele celor din jur, indiferent de locul în care vă aflați. Probabil de aceea, cei mai mulți dintre noi cheltuim sute de lei pentru produse de îngrijire ale pielii, în încercarea de a avea un ten cât mai curat și strălucitor.

Dar adevărul este că, atunci când nu puteți obține o piele strălucitoare pe cont propriu, un machiaj foarte simplu și natural poate face diferența. De aceea, vă vom prezenta, în continuare, cum puteți să obțineți o piele strălucitoare în cinci pași simpli, cu ajutorul produselor de make-up.

De ce produse aveți nevoie pentru a avea o piele strălucitoare

Un highlighter este singurul produs la care trebuie să apelați pentru crearea acestui efect de machiaj. Trusa completă trebuie să includă următoarele:

  • concealer cremă
  • machiaj pentru contur
  • fond de ten
  • fard de obraz
  • highlighter
  • pudră translucidă

PASUL 1: Creare dimensiune

Pentru a crea un ten luminos și strălucitor, experții în materie de make-up subliniază importanța perfecționării artei conturului.

Dacă vreți să luminați centrul feței pentru a vă oferi o strălucire aparte, trebuie să începeți prin a crea o dimensiune aspectului, prin aplicarea unui concelear, sub formă de cremă, care este cu o nuanță mai deschis decât tonul dumneavoastră de piele, pentru a evidenția punctele înalte ale feței.

Optați pentru un produs care alunecă perfect pe piele și care rezistă până la 24 de ore. Apfonoi, luați o pensulă de concealer și așezați concealerul în mijlocul frunții, în centrul nasului, de-a lungul oaselor sprâncenelor, sub ochi și în centrul pielii.

Continuați să creați dimensiuni, folosind machiajul contur și o pensulă de contur pentru a crea un arc sub pomeții dumneavoastră, pentru a adăuga mai multă adâncime feței. Alte zone pe care le puteți contura, în mod obișnuit, includ părțile laterale ale nasului, de-a lungul liniei maxilarului și a părului.

Atunci când alegeți un machiaj contur, optați pentru un bronzer, pudră sau fond de ten lichid, care este cu o nuanță mai închis decât tonul natural al pielii dumneavoastră. Dacă mergeți mai departe de una sau două nuanțe, rezultatele vor putea fi dezastruoase.

PASUL 2: Aplicați fondul de ten

După îmbunătățirea dimensiunilor feței dumneavoastră, este timpul să treceți la aplicarea fondului de ten. Optați pentru produse de tip fond de ten, care să aibă o consistență ușoară și să vă lumineze tenul, pentru a adăuga un plus de strălucire pielii.

Pentru a aplica fondul de ten, miscați pensula cu care aplicați în mici cercuri. Vreți să vă asigurați că fondul de ten intră în piele, și nu rămâne așezat doar deasupra pielii. Acesta trebuie să se amestece cu uleiurile naturale de pe piele.

PASUL 3: Adăugați un strop de culoare în obraji

Nu faceți greșeala de a încerca să creați un contur cu fard de obraji. În schimb, selectați un fard care este aproape de culoarea dumneavoastră naturală de îmbujorare, pe care să-l aplicați pe pomeți, nu sub ei. Când blenduiți produsul, asigurați-vă că începeți de la pomeți și mergeți în sus, spre temple. Acest strop de culoare vă va ajuta pielea să strălucească.

PASUL 4: Adăugați puțin highlighter strălucitor

Highlighterul strălucitor ajută la crearea unei zone iluminate și la structura osoasă. Dar este important să știți când ați aplicat suficient. Indiferent dacă folosiți un highlighter sub formă de cremă sau pudră, mai puțin produs aplicat este secretul pentru rezultate de invidiat.

Aplicați highlighter în punctele înalte ale feței, care includ mijlocul frunții, în josul centrului nasului și de-a lungul vârfurilor pomeților.

PASUL 5: Fixați strălucirea

După toată stratificarea de produse, urmează retușul final – pudra translucidă – care este cea mai importantă, potrivit experților în make-up. Folosind o pensulă mare pufoasă, aplicați pudră translucidă pe toată fața, pentru un aspect care rămâne fixat în loc de-a lungul întregii zile.

Prin urmare, aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmați, pentru a obține o strălucire a tenului, care cu siguranță va întoarce toate privirile.

Verifică preț Iluminatoare/Highlighter aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *