Tânără cu părul lung

Cum să vă tundeți părul acasă – un mic ghid pentru rezultate minunate

Și nu, nu implică un bol drept instrument care să ajute la stabilirea formei tunsorii.

Nu vă sfătuim să învățați să vă tundeți propriul păr și să renunțați la vizitele la salon, deoarece nu există o comparație, nu aveți cum să învățați și să știți la fel de multe precum stiliștii de păr, ceea ce va limita posibilele stiluri și tunsori pe care le puteți aborda.

Dar poate să vină un moment în care nu puteți ajunge la un salon, însă aveți neapărată nevoie de o tunsoare. Dacă aveți breton, timpul necesar tunderii lui este unul minim, iar la salon aveți întotdeauna siguranța că va ieși bine.

Însă, dacă nici în acest caz nu aveți timp sau posibilități și sunteți nevoiți să vă tăiați bretonul, asigurați-vă că părul este curat și uscat în textura sa naturală, iar apoi, folosind niște foarfece de coafură de bună calitate, tăiați cu capetele foarfecei, menținând-o la un unghi paralel cu direcția fluxului părului.

Având în vedere aceste sfaturi, urmați instrucțiunile pas cu pas de mai jos, oferite de cei mai buni stiliști de păr, pentru a tunde părul corect și frumos.

Cum să vă tundeți părul mai scurt

Având în vedere faptul că este o tunsoare efectuată pe părul uscat, nu trebuie să vă spălați părul înainte de a începe. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că părul dumneavoastră este într-adevăr neted, mai ales dacă are tendința să se electrizeze ușor, deoarece în caz contrar tunsoarea poate ieși neuniformă.

Pasul 1: Periați-vă părul cu capul în jos și strângeți-l într-o coadă de cal strânsă și netedă, care se așează pe linia părului în centrul frunții.

Pasul 2: Cu ajutorul unui pieptene, măsurați-vă de la linia părului și până unde doriți să stea primul strat de păr – acesta ar putea fi chiar sub pomeți sau în partea de jos a bărbiei, depinde de preferințele dumneavoastră.

Pasul 3: Țineți ferm coada de cal cu o mână, în timp ce cu cealaltă luați foarfeca de coafură și tăiați părul în linie dreaptă, la lungimea măsurată cu pieptenele.

Pasul 4: Acum că ați tăiat părul în exces, trebuie să vă înclinați ușor capul înainte și să puneți pieptenele în spatele părului.

Pasul 5: Țineți foarfecele îndreptate direct spre capătul cozii de de cal și tundeți vârfurile despicate sau tocite. Acest lucru va oferi părului un aspect mai moale și revitalizat. Când nu mai vedeți vârfuri despicate, este timpul să vă opriți.

Pasul 6: Înlăturați elasticul de păr și scuturați-vă părul, astfel încât să se așeze la loc și să-l puteți modela după cum doriți.

Cum să vă tundeți părul într-un bob sau bob lung

Pasul 1: Începeți prin a vă prinde părul într-o coadă de cal, părul fiind curat și îngrijit, în partea din spate a capului. Părul trebuie să fie cât de strâns puteți, în partea de jos a liniei părului, chiar în centru.

Pasul 2: Luați foarfecele de coafură și tăiați drept prin coada de cal, sub elasticul cu care e prinsă. Astfel lungimea părului va fi chiar deasupra umerilor. Dacă aveți nevoie, puteți să vă uitați într-o oglindă și să vedeți până unde se va așeza părul dumneavoastră înainte de a-l tăia.

Pasul 3: În acest moment, părul dumneavoastră se va aranja într-un bob ceva mai răvășit și drept sau într-un bob mai lung, însă stilul acesta poate să nu fie pe gustul tuturor.

Pasul 4: Dacă preferați ceva ușor mai moale, atunci înclinați-vă capul în jos, astfel încât să priviți podeaua. Tundeți ușor vârfurile părului, ținând foarfecele la un unghi de 90 de grade. Acest lucru va crea o linie mai moale, difuză.

Pasul 5: Dați-vă capul înapoi, pe spate, scuturați-l puțin și gata, asta a fost. Puteți să îl coafați într-un stil drept sau să îi adăugați niște bucle în valuri pentru mai multă textură și volum.

Cum să vă tundeți bretonul

Pasul 1: În primul rând, secționați-vă părul (astfel încât să nu includeți niciun fir de păr pe care nu-l doriți în breton) și îndepărtați-l de pe față.

Pasul 2: Apoi, folosind niște foarfece de coafură – acest aspect este cu adevărat important, deoarece nu veți putea obține același aspect cu foarfecele normale, de papetărie – mențineți-le într-un unghi de 90 de grade și tundeți ușor viitorul dumneavoastră breton. Astfel, veți obține un breton cu aspect natural și plăcut.

Pasul 3: Evitați să tăiați direct de-a lungul feței, deoarece veți crea un breton foarte drept și ascuțit, care poate fi dificil de corectat ulterior.

Așadar, dacă în lipsă de timp sau posibilități financiare nu puteți ajunge la salon pentru o tunsoare, acum aveți soluția la îndemână pentru a vă tunde părul corect. Dumneavoastră ați încercat să vă tundeți părul acasă? Ce rezultate ați avut?

Verifică preț Foarfece Profesionale de Tuns Păr aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *