Tânără cu părul vopsit albastru

Cum să vă transformați culoarea părului acasă! Rezultate uimitoare!

Indiferent de preferințele obișnuite, în acest moment nici unul dintre noi nu este capabil să ajungă la un salon de coafură pentru o culoare nouă și proaspătă. Din fericire, este posibil să obțineți rezultate demne de salon în confortul propriei case.

Dar dacă vreți să vă colorați părul acasă, cu siguranță vă doriți să fiți siguri că luați măsurile necesare pentru a urma pașii corecți, evitând, astfel, un posibil dezastru. Din fericire, dacă urmați acești pași simpli din partea specialiștilor în materie de păr, veți obține cele mai bune rezultate.

Așadar, aveți în continuare recomandările și contraindicațiile pentru vopsirea părului acasă, dar cu rezultate ca la salon.

Alegeți un produs profesionist pentru nivel de salon

Părul dumneavoastră merita cele mai bune produse, așa că vă recomandăm să optați pentru produse profesioniste, care vă pot asigura rezultate deosebite. Partea bună este că aceste produse sunt destul de accesibile ca preț și promit colorarea permanentă a părului, în timp ce îl și îngrijesc și hrănesc, pentru a contracara efectele vopsirii.

Căutați produse care conțin tehnologii de anti-rupere a firelor de păr, pentru a preveni deterioarea acestora, și acid hialuronic, pentru a hidrata părul, acesta având un aspect sănătos și strălucitor.

Aceste tipuri de formule profesioniste acoperă complet firele albe și nu compromit calitatea culorii, în ciuda faptului că îngrijesc părul și sunt mai blânde cu el. Sfat: Dacă aveți părul lung, des sau cu firul de păr gros, cumpărați două cutii de vopsea, pentru a vă asigura că veți avea suficient produs cât să acoperiți întreaga suprafață a părului.

Faceți un test de alergie

Chiar dacă obișnuiți să vă vopsiți părul acasă sau la salon des, cea mai importantă regulă este să faceți un test de alergie cu 48 de ore înainte de a vă colora părul. Acest lucru este deosebit de important, mai ales dacă utilizați un produs nou.

Aplicați o cantitate mică de vopsea pe interiorul cotului sau în spatele urechii cu un bețișor de bumbac. Dacă nu aveți nici o reacție alergică, este sigur să folosiți vopseaua.

Faceți un test de culoare

Pentru a vă asigura că o să vă iasă culoarea dorită, trebuie să efectuați anterior vospirii propriu-zise, un test de culoare pe o șuviță de păr. Aplicați puțină vopsea pe o șuviță, lăsați să acționeze, apoi clătiți și uscați. În acest fel, veți vedea cum reacționează părul dumneavoastră la formulă și veți avea o idee despre rezultatul final, înainte de a vă colora întregul păr.

Aplicați o cremă cu rol de barieră protectivă

Pentru a preveni pătarea pielii cu vopsea, aplicați o cremă cu rol de barieră protectivă în jurul liniei părului înainte de vopsire. Dacă vopseaua de păr nu vine la pachet cu o asemenea cremă, puteți folosi vaselină, care funcționează foarte bine.

Secționați-vă părul

Înainte de a începe, periați-vă părul pentru a vă asigura că este complet lipsit de noduri și descurcat. Apoi împărțiți părul în secțiuni pentru a aplica culoarea – începeți din față atunci când aplicați culoarea, deoarece aceste secțiuni sunt cele mai vizibile.

Folosiți o pensulă pentru a aplica vopseaua

Când aplicați culoarea, amestecați într-un bol produsul și aplicați-l pe păr cu ajutorul unei pensule – stoarcerea produsului direct din sticlă pe păr, nu va avea aceleași rezultate ca cele de la salon.

Folosiți un produs care conține acid hialuronic

Folosind o formulă care conține acid hialuronic după ce v-ați colorat părul, vă va asigura un păr moale, cu aspect sănătos și o strălucire de invidiat. Acest ingredient hidratant este un element esențial în îngrijirea de piele, însă și părul poate profita din plin de beneficiile sale hidratante.

Prin urmare, aveți aici pașii esențiali ce trebuie urmăriți, atunci când vă vopsiți părul acasă, pentru rezultate ca la salon. Dumneavoastră obișnuiți să vă vopsiți părul acasă?

Verifică preț Vopsea Păr aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *