Tânără își poartă părul într-un coc dezordonat

Cum să vă strângeți părul într-un coc dezordonat – pas cu pas

Dacă tutorialele complicate pentru păr nu sunt pentru dumneavoastră, atunci cocul dezordonat este noul dumneavoastră stil preferat. Este un stil ușor de realizat și de purtat, pe care îl puteți încerca după un antrenament sau pe care un fotomodel l-ar purta în timpul liber.

Ba mai mult, a devenit un preferat al covorului roșu, pentru celebritățile care își doresc un aspect elegant și ușor de realizat.

Așadar, este un look pe care trebuie neapărat să învățați să îl realizați, mai ales pentru că este atât de simplu. Stilistul de păr celebru, Adir Abergel, ai cărui clienți includ celebrități precum Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon și Saoirse Ronan, ne împărtășește metoda sa simplă, care nu presupune prea mult efort.

Cum să vă prindeți părul într-un coc dezordonat

Periați-vă părul pentru a eliminat nodurile și încurcăturile

Oferiți părului un plus de aderență

Un coc dezordonat este și mai ușor de prins, atunci când părul nu este proaspăt spălat. Așadar, puteți privi acest stil ca pe un truc ușor, pentru a face părul nespălat de o zi să pară mai elegant. În caz contrar, utilizați un spray de textură sau o cremă de styling pentru a adăuga un plus de aderență firelor de păr.

Atunci când rădăcinile sunt mai aderente, agrafele se pot prinde mai bine. Prin urmare, pregătiți-vă părul cu o cremă ușoară de styling, pentru a evita aspectul de păr mat.

Prindeți-vă părul într-o coadă de cal nu foarte strânsă

Începeți cu o coadă de cal, pe care să o prindeți în locul în care vreți să fie cocul. Acest lucru oferă, de asemenea, o idee de structură și proporție. Coada de cal poate fi așezată în mijlocul capului, în partea superioară, pentru un coc care să stea prins sus și în partea inferioară, pentru un coc care să stea prins jos, deasupra cefei.

Răsuciți părul în jurul elasticului

Răsuciți până când întreaga coadă este înfășurată în jurul elasticului și asigurați apoi cu agrafe. Asigurați-vă că vârfurile sunt prinse bine, astfel încât cocul să nu pară prea dezordonat. Secretul constă în tragerea în afară a câtorva secțiuni mici de păr în jurul feței pentru a înmuia aspectul și a încadra fața.

De fapt, este un stil care complimentează foarte bine atât formele rotunde de față, cât și cele pătrate.

Asigurați cocul cu câteva agrafe

Notă: dacă cocul arată prea rigid și strâns, utilizați prea multe agrafe. Finalizați cu un spray texturizant sau cu un spray de păr cu formulă ușoară pentru o rezistență suplimentară.

Așadar, acum știți cum să vă prindeți cocul dezordonat perfect, pentru mai mult stil, chiar și în zilele în care părul nu este proaspăt spălat. Dumneavoastră cum obișnuiți să vă prindeți părul, pentru a ascunde faptul că nu este tocmai curat?

Citește și:

Verifică preț Cosmetice Styling Păr aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *