Tânără stând cu spatele ăși arată părul blond deschis

Cum să vă deschideți nuanța de păr, atunci când aceasta s-a închis prea mult

Ați avut niște rezultate neplăcute în urma unei vizite la salon sau culoarea de pe cutie nu a ieșit exact cum ar fi trebuit? Nu este absolut nici o problemă, suntem aici să vă ajutăm.

Poate ați avut un experiment nereușit cu vopsirea părului acasă, poate nu ați obținut rezultatele dorite la salon. Oricare ar fi motivul, dacă culoarea părului a devenit prea închisă pentru preferințele dumneavoastră, există întotdeauna o soluție pentru a o face să fie mai deschisă ca nuanță.

Nu vă temeți, deoarece există câteva modalități diferite, care vă permit să vă deschideți părul la culoare, atunci când v-ați ales cu o culoare greșită. Citiți, în continuare, instrucțiunile date de experții în îngrijirea părului, care vă vor ajuta să remediați accidentul cromatic produs.

Ce ar trebui să faceți dacă v-ați vopsit părul cu o nuanță prea închisă?

Probabil că acesta este cel mai comun eveniment atunci când vine vorba de vopsirea părului. Să ne uităm, în primul rând, la motivul pentru care nuanța a ajuns să fie prea închisă:

  • S-a folosit o culoare prea închisă
  • Vopseaua a fost lăsată să acționeze mai mult decât era necesar
  • S-a folosit culoarea potrivită, dar s-a prins pe șuvițele și vârfurile poroase

După ce ați răspuns la aceste întrebări, veți avea siguranța că măcar nu veți mai greși pe viitor. Dacă culoarea rădăcinii este bună, dar vârfurile sunt prea întunecate la culoare, data viitoare aplicați culoarea numai la rădăcină, iar pe lungime aplicați doar dacă culoarea este prea decolorată, deoarece părul natural este întotdeauna puțin mai deschis ca nuanță spre vârfuri.

În funcție de cât este de închisă culoarea, uneori este mai indicat să mergeți direct la un salon de coafură, unde vă puteți vopsi în stil balayage, pentru a deschide puțin partea de jos a părului, ceea ce va da un aspect final mai natural.

De asemenea, tot la salon sunt disponibile produse profesionale, care îndepărtează pigmentul artificial din firele de păr, fără a compromite în vreun fel starea părului.

Ingredientul cheie care poate face minuni pentru deschiderea nuanței de păr, este complexul de vitamina C, care este în mod natural acid. În conformitate cu descrierea tratamentului, acest complex pătrunde în cuticulele firelor de păr și identifică orice nu face parte din structura naturală, îndepărtând delicat elementele străine, în timp ce închide simultan cuticulele de păr.

Puteți repara culoarea acasă?

Desigur, este posibil să nu fiți în situația de a vizita salonul de coafură. Deci, ce se poate face acasă?

Dacă aveți mai mult timp la dispoziție (cum avem mulți dintre noi în acest moment), încercați să utilizați un șampon detoxifiant de curățare. Acesta vă poate ajuta la eliminarea creșterii intensității culorii și, în mod ideal, în timp, la deschiderea nuanței părului.

Nu vă așteptați la schimbări drastice, întrucât este posibil să fie un caz care trebuie reparat doar de către profesioniștii în îngrijirea părului.

Vă amintiți de vitamina C de care am menționat mai devreme? Dacă culoarea nu este prea închisă, puteți folosi o pulbere organică de vitamina C, amestecată cu apă caldă până când se formează o pastă. Aplicați pe jumătatea de jos a părului și masați în păr timp de 5-10 minute.

Cu toate acestea, poate transforma culoarea cu tonuri mai calde, de vreme ce începe să iasă la suprafață culoarea naturală a părului.

Cum să evitați posibilele dezastre atunci când vă vopsiți părul

Aveți în prealabil o consultație cu stilistul dumneavoastră de păr.

Consultarea, în prealabil, cu un specialist este întotdeauna esențială, în primul rând pentru a vă asigura că dumneavoastră și stilistul dumneavoastră vă aflați pe aceeași lungime de undă, atunci când vine vorba de rezultatul final. Dar și pentru a avea o conversație cu adevărat transparentă despre procesul, posibil îndelungat, pe care va trebui să-l parcurgeți pentru a obține rezultatele dorite. Pozele folosite ca sursă de inspirație ajută întotdeauna.

Stabiliți un regim de îngrijire

Corecția culorilor părului este atât de specifică pentru individ, motiv pentru care îngrijirea la domiciliu ar trebui să fie, de asemenea, personalizată. Stabilirea unui regim cu stilistul dumneavoastră și asigurarea unei rezervări pentru diferite tratamente, sunt foarte importante pentru a ajuta la menținerea sănătății și culorii părului.

Comunicarea este esențială

Dacă vă îngrijorează că nuanța părului dumneavoastră nu este nuanța pe care ați sperat să o obțineți, este extrem de important să vorbiți cu stilistul dumneavoastră. Comunicarea este vitală pentru a asigura o relație excelentă, și, în cele din urmă, să urmăriți împreună același rezultat final.

Aveți întotdeauna o consultare minuțioasă înainte de fiecare vopsire la salon, pentru a discuta despre starea părului și evoluția culorii.

Dumneavoastră ați avut accidente de culoare, ca să le numim așa, când ați încercat vopsitul acasă? Cum ați remediat situația?

Verifică preț Accesorii pentru Vopsirea Părului Acasă aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *