Intervenție cu botox sau filler

Cum să vă asigurați că botoxul și fillerul dumneavoastră arată natural

Pentru că cine vrea să fie vizibil faptul că a apelat la botox sau fillere (substanțe de umplere) pentru corectarea sau mărirea anumitor trăsături sau zone.

Într-un articol anterior am vorbit despre care sunt efectele adverse ale botoxului și ce se poate întâmpla atunci când utilizați prea mult botox (sau aveți neplăcerea de a da peste un doctor estetician nepriceput).

Astăzi vorbim despre același subiect, botoxul (plus fillere), doar că dintr-o perspectivă diferită, și anume ce trebuie să știți înainte de a apela la astfel de tratamente de înfrumusețare, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Pentru un pic de contextualizare, nu mă declar anti-injecții, ci doar am o problemă cu injecțiile efectuate într-o manieră necorespunzătoare, ceea ce atrage după sine rezultate nesatisfăcătoare sau chiar ușor tragice în cele mai nefericite cazuri.

Știi cu siguranță la ce mă refer – cred că am văzut cu toții poze cu cazuri de tipul așa nu, femei ale căror fețe nu mai puteau reda nici un fel de expresie, ale căror trăsături erau înghețate în timp și spațiu.

Poate că aici și este de fapt mare parte din problemă, cazurile de tratamente cu botox nereușite sunt cele care dau injectabilelor o reputație proastă. Multe celebrități au recurs la botox și fillere, iar rezultatele sunt atât de reușite, încât nici nu se observă.

Așadar, cel mai probabil ar trebui să adoptați filosofia următoare – dacă considerați că aceste tratamente sunt potrivite pentru dumneavoastră, iar rezultatele vă vor aduce mai multă încredere în sine și fericire, atunci puteți măcar încerca.

Însă, cu o condiție foarte importantă, este imperios necesar să găsiți un medic estetician pregătit și experimentat (și sper că observați că am spus medic, și nu asistentă medicală).

Căutați doctori din cadrul unor clinici specializate și cunoscute. Va fi ceva mai costisitor, evident, dar rezultatele vor fi pe măsură. Cereți să vedeți un portofoliu cu poze de tipul înainte și după cu diferite proceduri, pentru a vedea evoluția rezultatelor și calitatea acestora.

De asemenea, luați în calcul faptul că este posibil să mai aveți nevoie de ședințe ulterioare de corectare sau retușare, precum și de vizite de control ulterior pentru verificarea calității rezultatelor. Prin urmare, este posibil să vă așteptați la un cost total mai mare decât ați calculat inițial.

Nu uitați: injecțiile cu botox și fillere, precum și tratamentele estetice în general nu sunt un domeniu în care economisirea de bani ar trebui să primeze. Axați-vă pe rezultate bune și de calitate. Dacă nu dispuneți de suma necesară, mai bine amânați procedura până reușiți să strângeți toți banii.

Lăsați-ne, mai jos, în secțiunea de comentarii, un mesaj în care să ne povestiți experiențele dumneavoastră cu botox sau fillere, în cazul în care ați încercat aceste proceduri. Iar dacă nu ați încercat, v-ar interesa pe viitor să le dați o șansă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *