Tânără cu strâncene groase

Cum să obțineți sprâncene mai groase în câțiva pași simpli

Tendința sprâncenelor groase pare că nu va dispărea prea curând, așadar probabil că vă întrebați cum puteți să obțineți sprâncene mai groase rapid. Deci, ce trebuie să știți?

În primul rând, în mod evident, trebuie să renunțați la pensetă. Această recomandare nu înseamnă să nu le îngrijiți, ci doar să nu le pensați abuziv.

Indiferent dacă preferați să utilizați penseta sau ceara atunci când vă îngrijiți sprâncenele, veți dori să țineți cont de lumina în care faceți asta. Potrivit experților, cea mai bună lumină în acest sens este una mai puțin intensă, deoarece o lumină prea puternică vă încurajează să pensați mai mult decât este necesar.

Mai departe, există și alte soluții care vă pot ajuta să aveți sprâncene mai groase, pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Cum să obțineți sprâncene mai groase

Vaselină

Pentru ca părul să crească, trebuie să se afle într-un mediu care să promoveze creșterea părului. Aceasta înseamnă că pielea dumneavoastră trebuie să fie bine hidratată și hrănită.

Introduceți vaselina în context. Cunoscută pentru capacitatea sa de a crea o barieră de etanșare la nivelul pielii, aceasta menține umiditatea pentru a ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a pielii dumneavoastră.

De fapt, există zvonuri conform cărora Marilyn Monroe obișnuia să folosească vaselina ca o salvare pentru pielea sa și a sfârșit cu un păr facial destul de lung; dovadă că vaselina ajută părul să crească.

Pentru utilizare: pur și simplu curățați și uscați zona, apoi aplicați vaselina peste sprâncene de trei-patru ori pe zi.

Ulei

Uleiul promovează creșterea părului la fel ca și vaselina, prin crearea unei bariere care menține în interior umiditatea. Dar, de asemenea, crește circulația, stimulând metabolismul celular. Acest lucru, la rândul său, promovează creșterea părului.

Se poate folosi orice ulei, așa că puteți încerca uleiul de măsline, uleiul de nucă de cocos, cel de jojoba, și chiar uleiul de ricin. Pur și simplu aplicați pe sprâncene înainte de a vă culca și lăsați-l să acționeze pe perioada nopții.

Ser pentru creșterea părului

Dacă doriți să grăbiți procesul de creștere a părului, puteți încerca aplicarea zilnică a unor seruri special destinate în acest sens. Există o mulțime de astfel de produse pe piață, care conțin un complex de peptide, stimulat de vitaminele, și ingredientele botanice, plus balsamurile de păr, ce împreună sprijină ciclul natural de reînnoire și creștere a părului.

În câteva săptămâni, veți observa o diferență în ceea ce privește cantitatea și rezistența firelor de păr din sprâncenele dumneavoastră.

Cum se completează sprâncenele cu ajutorul machiajului

În primul rând, trasați cea mai bună formă a sprâncenelor pentru forma feței dumneavoastră. Apoi, conturați cu un creion de sprâncene, desenând o linie sub sprânceană. Folosind același creion, completați zonele rare cu linii mici trasate, asemănătoare firelor de păr.

Apoi, utilizați o pensulă unghiulară și o pudră compactă pentru a defini forma sprâncenelor. Încercați să nu completați prea mult colțurile interioare ale sprâncenelor sau să faceți capetele prea intense.

În cele din urmă, periați cu o perie specială pentru a elimina orice exces de pudră și pentru a amesteca bine liniile, ceea ce va asigura obținerea unui aspect natural. Pentru definirea părții de sub sprâncene, vă puteți ajuta de un concealer.

Cum cresc sprâncenele

Sprâncenele cresc într-un ciclu de trei-patru luni, deci renunțați la pensetă timp de cel puțin 12 săptămâni. S-ar putea să se simtă un pic ciudat la început, dar dacă reușiți să rezistați, veți avea parte de rezultate.

Așadar, dacă vă doriți și dumneavoastră sprâncene mai groase, aveți aici sfaturile de care aveți nevoie. Dumneavoastră ce alte modalități de creștere a sprâncenelor ați mai încercat sau ați mai întâlnit?

Verifică preț Produse Stilizare Sprâncene aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *