Tânără cu spatele bronzat

Cum să obțineți cel mai bun bronz artificial pentru pielea deschisă la culoare

Până nu de mult bronzul artificial aplicat cu succes era o misiune aproape imposibilă – ori existau șanse să iasă o culoare total nenaturală, în nuanțe de portocaliu, ori rămâneau zone neuniforme de culoare pe piele. Din fericire, vremurile s-au schimbat și lucrurile au evoluat, ceea ce înseamnă că acum există o mulțime de produse autobronzante pentru pielea deschisă la culoare, ce sunt ușor de găsit și de utilizat.

Prin urmare, nu trebuie să vă speriați de bronzul artificial dacă aveți pielea deschisă la culoare, deoarece cu siguranță puteți găsi un produs care să se potrivească perfect cu tonul și cu tipul dumneavoastră de piele. Optați pentru o formulă ușoară, hidratantă, cu care să vă bronzați gradual.

Bun, deci sunteți gata pentru o scurtă introducere în arta obținerii celui mai bun bronz artificial pentru pielea deschisă la culoare? Dacă răspunsul este da, evident, atunci vă invităm să citiți mai departe pentru a afla care sunt secretele unui bronz artificial perfect și cu aspect natural, fără zone neuniforme de culoare și fără nuanțe de portocaliu.

Cum să evitați dungile de bronz artificial

Cel mai bun truc pentru a obține un bronz absolut fantastic este să vă pregătiți pielea corespunzător. Folosiți lama de ras sau apelați la epilarea cu ceară cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicarea bronzului artificial și asigurați-vă că vă exfoliați pielea cu o perie uscată sau un scrub de corp. Astfel, vă veți asigura că pielea dumneavoastră va avea o suprafață uniformă, deci rezultatele vor fi reprezentate de o nuanță uniformă. Și, în plus, când bronzul artificial va începe să se estompeze, o va face, de asemenea, într-o manieră uniformă, ca în cazul unui bronz natural.

Îndepărtați orice urmă de machiaj și deodorant înainte de aplicarea produsului de bronz artificial, dar aveți grijă să nu folosiți un ulei de curățare, deoarece acesta va acționa ca o barieră între piele și bronz, rezultatele fiind compromise.

Folosiți un fel de primer pe piele, înainte de aplicarea autobronzantului – acest lucru va reduce pH-ul epidermei și va ajuta bronzul să pătrundă mai adânc în piele. Nu ați aplica machiaj pe față fără un primer, așa că de ce să aplicați autobronzant fără?

Pulverizați primerul ușor pe piele și așteptați până la absorbția sa completă, în timp ce aplicați o cremă hidratantă pe bază de aloe vera, pe mâini, coate, genunchi și picioare, inclusiv și pe călcâie. Dacă aveți părul deschis la culoare, aplicați crema și pe sprâncene și de-a lungul liniei părului.

Acum că ați terminat cu pregătirea corespunzătoare a pielii, este momentul să deprindeți tehnica de aplicare a autobronzantului, care vă promite rezultate de excepție.

Este foarte important să aplicați produsul autobronzant întotdeauna cu mișcări circulare. Astfel, vă asigurați că produsul este distribuit în mod uniform pentru cele mai naturale rezultate. Când vine vorba de aplicarea produsului pe zona spatelui, trebuie să știți că se poate și fără ajutor. Pur și simplu întoarceți mânușa cu care aplicați produsul și încercați să ajungeți la toate zonele spatelui, lucrând dintr-o parte în alta a spatelui.

Cu în cazul tuturor produselor autobronzante, aplicați două straturi pe corp și doar unul pe față. Dacă începeți aplicarea de jos, de la glezne și mergeți în sus, atunci primul strat de bronz va fi suficient de uscat, pentru a aplica un al doilea strat după câteva minute. Începeți din nou de la glezne pentru al doilea strat.

Folosiți ceea ce a rămas pe mânușă pentru a aplica produsul pe mâini și picioare și nu uitați să vă ștergeți între degete și pe unghiile degetelor, cu o cârpă umedă sau un șervețel demachiant după ce ați terminat.

La final (acum urmează trucul preferat al tuturor amatorilor de bronz artificial), agățați un prosop de ușă și frecați-vă încheieturile de el, pentru a vă asigura că eliminați liniile de bronz, care v-ar putea da de gol.

Cum să vă mențineți bronzul artificial, evitând zonele neuniforme de culoare

Deci, ați reușit să obțineți un bronz artificial perfect. Însă, tot efortul dumneavoastră poate fi în van, dacă rezultate nu se vor menține, iar după câteva zile de la aplicare încep să apară pete neuniforme de culoare pe piele. Așadar, ce puteți face pentru ca asta să nu se întâmple.

Mențineți un nivel adecvat de hidratare în organism. Beți multă apă, deoarece pielea care este hidratată nu se descuamează, iar, în consecință, culoarea durează mai mult. Încercați să evitați alcoolul, pentru că vă poate deshidrata, ceea ce va face bronzul să se estompeze.

Pentru a obține un bronz artificial care să dureze mai mult timp, hidratați-vă pielea cu o cremă puternic hidratantă, două zile la rând după aplicarea bronzului. De asemenea, există produse special destinate fixării culorii în piele pentru mai mult timp, pe care le puteți încerca. După două zile, puteți exfolia ușor pielea, după care aplicați un nou strat de bronz.

Cum să vă cumpărați un bronz artificial pentru piele deschisă la culoare

Încercați produse de bronzare ușoară/medie, mai degrabă decât să mergeți direct pentru nuanțe mai închise. Produsele care nu sunt atât de puternice ca și nuanță se pot potrivi mai bine cu tonul dumneavoastră de piele, rezultatele având un aspect mai natural. Însă, în mod evident, dacă vreți să optați direct pentru o culoare închisă, nu vă oprește nimeni și nimic.

Spumele autobronzate reprezintă produsul perfect pentru începători. Sunt foarte ușor de aplicat și se usucă rapid, lăsându-vă pielea bronzată și strălucitoare în doar câteva minute. Folosind o mânușă de bronzare, aplicați spuma cu mișcări circulare, începând cu partea de jos și mergând în sus, respectând ghidul de culoare pentru a vă asigura că nu lăsați nici o zonă albă.

Apele autobronzate sunt super hidratante și sunt foarte ușor de aplicat. Trucul este să aplicați liber produsul. Pielea trebuie să fie udată după aplicare și apoi produsul este amestecat pe piele cu ajutorul unei mânuși. Tonurile de piersică sunt perfecte pentru o nuanță mai deschisă a pielii, rezultatele fiind absolut fantastice.

Așadar, după cum puteți vedea, aplicarea produselor autobronzante poate fi foarte simplă, dacă doar respectați câteva reguli de aplicare, plus alte câteva reguli de pregătire a pielii. Astfel, vă puteți bucura de o piele bronzată, cu aspect natural, în orice perioadă a anului doriți. Dumneavoastră obișnuiți să folosiți produse autobronzante? Care a fost cea mai neplăcută experiență cu bronzul artificial?

Verifică preț Spray-uri Autobronzante aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *