Aplicare ojei pe unghii cu gel

Cum să îndepărtați unghiile cu gel acasă fără să vă stricați unghiile

Rezistați „tentației” de a le coji!

Puteți întreba oricare tehnician de unghii care este cel mai rău lucru pe care îl puteți face pentru unghiile puse cu gel și veți primi, de fiecare dată, același răspuns: decojirea unghiilor. Este de înțeles faptul că nu aveți timp mereu sau poate uneori posibilitățile financiare necesare, pentru a vă face o programare de înlăturare a gelului.

Prin urmare, ne-am hotărât să vă venim în ajutor în acest sens și să vă prezentăm metoda de îndepărtare a unghiilor cu gel acasă, deoarece dacă vă asigurați că îndepărtați gelul de pe unghii corect, înseamnă că vă ajutați unghiile dumneavoastră naturale să nu se despice sau decojească.

Așadar, dacă nu aveți timp să ajungeți la salon sau aveți o lună mai dificilă din punct de vedere financiar, citiți mai departe cum puteți să scăpați de gelul de pe unghii acasă.

Gelul pentru unghii este o invenție minunată – puteți obține un finisaj lucios și unghii fără ojă crăpată până la trei săptămâni, și toate astea fără să existe riscul de a întinde sau strica oja după ce v-ați făcut unghiile și fără să fie nevoie să luați în calcul anumiți timp de uscare a ojei. Însă, este foarte important ca gelul să fie îndepărtat cu atenție.

Este tentant să eliminați totul deoodată, când unghia începe să crească și marginile gelului încep să fie vizibile la baza unghiei, dar trebuie să vă abțineți, deoarece daunele pe care le puteți face pot dura luni întregi să se vindece.

Deci, nu trageți de el și nu îl roadeți cu dinții. În schimb, urmați pașii pe care îi vom prezenta în continuare, pentru a vă menține sănătatea unghiilor dumneavoastră.

Cum să eliminați unghiile cu gel acasă: pas cu pas

Pasul 1: Piliți ușor unghia pe partea superioară, pentru a sparge suprafața gelului, ceea ce va permite dizolvantului să pătrundă și să acționeze eficient.

Pasul 2: Tăiați o dischetă de bumbac în jumătate, astfel încât să aveți un semicerc, pe care îl saturați în dizolvantul special destinat eliminării gelului de pe unghii. Există o mulțime de astfel de produse, care au diferite beneficii pentru îngrijirea unghiilor, acestea fiind disponibile la prețuri accesibile.

Pasul 3: Așezați discheta deasupra unghiei și înfășurați puțină folie în jurul ei, astfel încât căldura să acționeze ca un catalizator și să ajute la accelerarea timpului de îndepărtare. Pentru a accelera procesul, puteți adăuga căldură suplimentară punând mâinile deasupra unei sticle de apă caldă sau pur și simplu învelindu-le într-un prosop.

Pasul 4: După 10 minute, desfaceți folia de la o unghie, pentru a vă asigura că gelul s-a ridicat de pe unghie. Mai departe, îndepărtați de pe unghie tot produsul rămas. După ce tot produsul a fost îndepărtat, puteți aplica pe unghii un ulei de cuticule, pentru o îngrijire suplimentară.

Cel mai bine este să îndepărtați foliile de pe unghii rând pe rând, când o terminați pe una, să treceți la următoarea. Altfel, folia după ce este îndepărtată și unghia cu gel este expusă, va începe să se întărească din nou.

Așadar, dacă până acum scuza dumneavoastră era că nu aveți timp să mergeți la salon, acum știți cum să vă îndepărtați gelul de pe unghii, fără să produceți daune unghiilor dumneavoastră naturale, așa că nu mai aveți nici o scuză. Puneți-vă pe încercat și exersat pentru a deprinde tehnica cât mai rapid.

Verifică preț Accesorii Unghii Gel aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *