Tânără cu vopsea de păr pe față

Cum să eliminați vopseaua de păr de pe piele atunci când faceți o greșeală în timpul vopsirii

Părul vopsit poate că este minunat, însă urechile și fruntea vopsite nu prea sunt.

Când încercăm să stăpânim arta de a ne vopsi părul acasă, cel mai probabil, cu toții facem măcar o dată greșeala de a ne vopsi accidental gâtul, urechile, fruntea sau orice altă parte a corpului în afară de păr.

Așadar, dacă din rațiuni de timp sau bani, alegeți vopseaua la cutie în detrimentul programărilor la salon, cu siguranță vă doriți să știți cum puteți să ștergeți vopseaua de păr de pe piele în caz de urgență.

Înainte de a intra în modul panică și de a începe să vă frecați pielea până vă înroșiți și iritați, citiți, în continuare, cum puteți preveni petele de vopsea de păr de pe piele, dar și cum puteți să le eliminați, fără să fie nevoie de frecare și piele iritată.

Care sunt sfaturile experților în materie de păr privind eliminarea petelor de vopsea de pe piele

Atunci când vă vopsiți acasă, în mod normal, doriți să evitați pătarea părților de piele care sunt în proximitatea părului, având în vedere că sunt mai dificil de îndepărtat petele de vopsea, decât sunt de prevenit.

Așadar, în primul rând, există soluția vaselinei. Puteți aplica vaselina înainte de vopsirea părului, pe zonele cele mai predispuse spre pătare, care va forma o barieră protectoare și nu va lăsa vopseaua să intre în piele.

De asemenea, este important ca atunci când ați dat accidental cu vopsea pe piele, să nu lăsați vopseaua să stea prea mult timp pe piele. În schimb, umeziți un disc demachiant și ștergeți cu atenție pata de vopsea, în așa fel încât să nu ștergeți și vopseaua din păr, în cazul în care pata de vopsea este foarte aproape de rădăcina părului.

Dacă, totuși, v-ați pătat pielea cu vopsea de păr, nu vă faceți griji, există produse special destinate în acest sens, pe care le puteți achiziționa, înainte de vopsire, de la supermarket. Doar pulverizați puțin produs pe un disc demachiant și stergeți zonele de piele pătate cu vopsea, după ce ați terminat de aplicat vopseaua.

Așadar, este mai ușor să preveniți petele de vopsea de păr de pe piele, însă nici să le îndepărtați nu este chiar atât de complicat. Dumneavoastră obișnuiți să vă vopsiți acasă? Vi se întâmplă adesea să vă pătați pielea cu vopsea sau ați deprins tehnica ideală de evitare a petelor?

Verifică preț Vopsea de Păr Profesională aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *