Tânără cu firele groase de păr

Coafuri pentru părul cu fir gros

Probabil că toate persoanele consideră că părul cu fir gros este o adevărată binecuvântare, mai puțin persoanele care chiar au firul gros de păr. De ce? Pentru că de cele mai multe ori, găsirea unei tunsori și coafuri care să funcționeze este ceva mai dificilă.

Părul cu fir gros are nevoie, în general, de mai mult timp pentru coafare, nu este compatibil cu toate tipurile de tunsori, iar uneori este aproape imposibil să nu arate ca scos dintr-un film din anii `80.

Dacă doriți să creați iluzia unui păr mai subțire, trebuie să separați anumite secțiuni. Diane Kruger excelează în acest sens, dând mereu iluzia unui păr mai delicat, în timp ce Kate Middleton folosește adesea metoda părului prins sus pe jumătate, pentru a da impresia unui păr mai puțin gros.

Pentru o soluție rapidă, pur și simplu dați-vă părul în spatele urechilor pentru a crea un aspect de textură dublă. Astfel, în partea de sus, părul va fi mai lipit de cap, ceea ce va contrasta cu volumul din partea de jos. Același lucru este valabil și pentru părul dat pe o singură parte, în stil Gigi Hadid. Părul vopsit ombre funcționează, de asemenea, foarte bine, deoarece nuanța mai deschisă face ca vârfurile să pară mai puțin grele și dense.

Coafuri scurte pentru părul cu fir gros

Tunsorile de tip bob și bob lung se potrivesc foarte bine cu părul cu fir gros și cu volum. Optați pentru un bob tuns pe rotund dacă aveți o față rotundă, sau straturi conice pentru o față pătrată, pentru a  înmuia linia maxilarului. Dacă părul este texturat, folosiți-l în avantajul dumneavoastră pentru volum, cum face și Lupita  Nyong’o.

Celebrități care să vă inspire: Lupita Nyong’o și Chrissy Teigen.

Coafuri de lungime medie pentru părul cu fir gros

Dacă doriți să păstrați densitatea părului dumneavoastră fără să adăugați straturi, vizați o lungime care să fie chiar peste linia umerilor. Este suficient de lung pentru a fi modelat, însă nu va necesita o jumătate de zi, orice ședință de ondulare sau îndreptare.

Rețineți faptul că părul care are lungimea între bărbie și umeri poate fi relativ greu de coafat; buclele în valuri vor adăuga un element interesant coafurilor de lungime medie pentru părul cu fir gros.

Coafuri lungi pentru părul cu fir gros

Părul lung și cu fir gros este absolut minunat, deoarece este foarte versatil; puteți să îl aranjați în nenumărate moduri și să arate fabulos de fiecare dată. Puteți încerca împletituri complexe, coafuri de tip coc și tot felul de alte noi modalități de aranjare a părului. Lungimea părului va determina, în mod evident, direct proporțional timpul de coafare, însă este un sacrificiu care merită. Nu credeți?

Celebrități care să vă inspire: Blake Lively și Salma Hayek

Așadar, după cum puteți vedea există mai multe modalități de coafare a părului cu fir gros, indiferent de lungimea lui. Dumneavoastră ce tipuri de coafură preferați? Lăsați-ne un mesaj, mai jos, în secțiunea de comentarii, în care să ne povestiți cum vă înțelegeți cu părul dumneavoastră cu fir gros și ce coafuri și tunsori vi se potrivesc cel mai bine?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *