Această tânără și-a mărit dimensiunea buzelor prin injecții cu botox

Ce presupune experiența de mărire a buzelor cu fillere

Cum se simt acele de acupunctura? Cât durează rezultatele injecțiilor cu botox? Cât de jenantă este colon hidroterapia? Există anumite tratamente despre care ați auzit, probabil, o mulțime de informații diferite, însă nu știți cu exactitate ce proces presupun de fapt, dacă o vă doară sau dacă sunt potrivite pentru dumneavoastră.

Așadar, ne-am propus să încercăm să clarificăm puțin lucrurile. Veți putea experimenta prin intermediul nostru și, deci, vă veți putea decide mai ușor dacă vreți să apelați la o procedură de mărire a buzelor cu fillere sau nu.

Probabil că cele mai frecvente reacții ale oamenilor atunci când aud de injecții cu botox sau fillere, sunt de dezaprobare totală. Cele mai frecvente temeri țin de posibilul eșec al procedurii, rezultatele fiind unele inestetice.

De asemenea, și în cazul în care reușește procedura, tot mai există anumite efecte secundare și niște posibile efecte adverse. Însă, pentru persoanele care chiar își doresc să apeleze la injecții cu fillere, vă sfătuim să începeți cu căutarea unui doctor estetician bun și pregătit în acest sens.

Mărirea buzelor cu fillere

Dacă vă faceți griji că în urma procedurii de mărire a buzelor cu filler, vă veți alege cu niște buze prea mari în rapot cu restul feței, trebuie să știți că, în general, un medic estetician bun va știi exact, în urma unui consult fizic rapid, care este cantitatea de filler pe care o poate injecta în buzele dumneavoastră, păstrând proporția dintre trăsăturile feței.

În cazul persoanelor cu buze subțiri, se folosesc produse cu compoziție mai fluidă, pentru a nu genera prea mult stres asupra țesuturilor, care ar genera mai departe dureri mari.

Este indicat ca buzele să fie mărite treptat, pentru a vedea și a controla mai bine evoluția și rezultatele finale urmărite.

Ce se întâmplă mai exact în timpul unei programări de mărire a buzelor?

În urma consultului în cadrul căruia veți stabili detaliile procedurii, va urma programarea propriu-zisă. Veți fi înștiințați în legătură cu riscurile pe care le implică procedura și, de asemenea, cu ceea ce urmează să se întâmple în timpul procedurii în cauză.

În primul rând, medicul estetician vă va aplica o cremă topică pe buze care are rol să amorțească zona. Timpul de acțiune al cremei este de 15-20 de minute. După ce zona este bine amorțită, doctorul începe seria de injecții.

Este posibil, totuși, să simțiți o ușoară zgârietură și apoi acul mișcându-se sub pielea buzelor, însoțite de o ușoară arsură în timp ce acul este scos, ceea ce inițial se poate simți puțin inconfortabil.

După efectuarea primei injecții din serie, celelalte nu vi se vor mai părea la fel de neplăcute ca și senzație. Nu ar trebui să resimțiți durere, deoarece crema aplicată anterior injecțiilor amorțește zona, deci elimină și durerea.

Cât durează procedura de mărire a buzelor cu fillere?

În mod normal, ar trebui ca o ședință de mărire a buzelor cu injecții cu fillere să dureze maxim 40 de minute, în acest interval de timp fiind incluse și discuțiile anteriore și ulterioare procedurii, timpul necesar de acțiune al cremei anestezice și procedura în sine.

La ce să vă așteptați în urma procedurii de mărire a buzelor cu fillere?

Buzele dumneavoastră se vor simți imense imediat după tratament din cauza cremei anestezice și a injecțiilor, care le determină să se umfle. În primele 24-48 de ore de la efectuarea procedurii, vă puteți aștepta la efecte secundare precum roșeață, umflături și vănătăi. Așadar, cel mai bine ar fi să vă rezervați câteva zile libere ulterior procedurii, în care să nu fiți nevoiți să ieșiți din casă.

Ce conține fillerul folosit în procedura de mărire a buzelor și cât de rezistent este în timp?

Cel mai întâlnit filler folosit pentru mărirea buzelor este acidul hialuronic. Corpul uman conține în mod natural acid hialuronic, care odată cu vârsta scade ca și procent din organism. Acidul hialuronic poate fi injectat sub formă de filler pentru ajustarea anumitor trăsături.

Dat fiind faptul că acidul hialuronic există în mod natural în organism, acesta se va dizolva lent, undeva între 6 și 12 luni, în funcție de diverși factori, precum tipul de umplutură utilizat și cantitatea injectată. Nu este permanent, așa că va trebui să reveniți la medicul estetician pentru noi serii de injecții, dacă doriți să păstrați rezultatele obținute.

Partea bună este că dacă vă decideți că aspectul dumneavoastră natural este ceea ce vă doriți de fapt, buzele dumneavoastră vor reveni la forma lor naturală în urma dizolvării complete a filler-ului.

Pot fi anulate imediat rezultatele măririi de buze cu fillere?

Dacă în urma procedurii de mărire a buzelor nu vă plac deloc rezultatele și doriți să reveniți la forma naturală a buzelor, medicul estetician poate să dizolve filler-ul injectat cu o altă injecție, ce conține o soluție care acționează ca un agent de inversare și descompune acidul hialuronic, astfel încât buzele dumneavoastră vor reveni la normal în aproximativ 3-4 zile.

Ce trebuie să faceți în urma procedurii de mărire a buzelor cu fillere

Medicii esteticieni recomandă să nu fumați și să nu consumați băuturi alcoolice în primele 2-3 zile de la procedură, deoarece vă pot provoca mai multe vânătăi și vă vor deshidrata organismul, ori dumneavoastră ar trebui să încercați să beți cât mai multă apă în aceste zile.

De asemenea, mențineți-vă buzele curate și lipsite de transpirație, deci evitați exercițiile fizice, saunele sau băile cu aburi. În cazul în care corpul dumneavoastră reacționează ceva mai puternic la procedură, puteți folosi în primele câteva zile comprese cu gheață pentru a calma durerea, evitând calmantele antiinflamatorii precum ibuprofenul.

Cât costă procedura de mărire a buzelor cu fillere?

Costul variază de la medic la medic, însă vă puteți aștepta să plătiți peste 1,000 RON. De asemenea, se adaugă la acest preț calitatea serviciilor oferite de medicul estetician, marca utilizată de fillere și cantitatea necesară.

Cum puteți găsi un doctor estetician bun?

Este esențial să vă faceți temele înainte de a rezerva o programare pentru o procedură de mărire a buzelor cu fillere. Evitați să alegeți clinici cu o reputație îndoielnică doar pentru că vă promit aceleași rezultate, dar la prețuri mai mici. Optați pentru doctori buni și pregătiți în domeniu, chiar dacă presupun o cheltuială mai mare.

Asigurați-vă că procedura va avea loc în cele mai bune condiții și că materialele utilizate vor fi de calitate superioară. Astfel, veți avea cu siguranță parte de o procedură de mărire a buzelor cu fillere reușită, deci, de rezultate de excepție.

Lăsați-ne, mai jos, în secțiunea de comentarii, un mesaj în care să ne povestiți care este experiența dumneavoastră cu procedurile de mărire a buzelor, în cazul în care ați încercat, sau dacă v-ați dori să încercați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *