Tânără cu gene lungi și ochi verzi

Ce este tratamentul LVL pentru gene – tot ce trebuie să știți

LVL este o abreviere pentru lungime, volum și lift (arcuire), deci tratamentul LVL pentru gene presupune alungirea genelor, conferirea de volum și arcuirea lor. Acesta este cel mai nou tratament pentru gene, înregistrând rezultate incredibile.

Ce este tratamentul LVL pentru gene?

LVL este un tratament care combină atât un permanent de gene, cât și un tratament de nuanțare a acestora. Cel mai bun aspect este că îmbunătățește genele pe care le aveți deja, deci rezultatele vor avea un aspect natural.

Cum funcționează tratamentul LVL pentru gene?

Genele sunt acoperite cu un ser special care le îndreaptă de la rădăcină, însă aspectul nu va fi, de fapt, unul drept, ci mai degrabă super ondulat. Genele sunt apoi nuanțate iar, în cazul în care aveți genele rare, vi se vor oferi și niște extensii individuale.

Cât durează tratamentul LVL pentru gene?

În mod obișnuit, tratamentele cu LVL pentru gene durează între 45 de minute și o oră. Cea mai mare parte a timpului este petrecută așteptând ca substanțele să acționeze – serul, vopseaua etc. Ochii dumneavoastră vor fi închiși tot timpul, așa că s-ar putea chiar să vă ia puțin somnul. Nu este ceva neobișnuit.

Doare tratamentul LVL?

Acest tratament nu presupune durere de nici un fel. Dacă la un moment dat simțiți o senzație de iritație sau mâncărime, spuneți imediat terapeutului.

Cât durează rezultatele tratamentului LVL?

Dacă aveți grijă de ele în mod corespunzător, atunci genele tratate LVL se pot menține până la 6-8 săptămâni.

Îngrijirea ulterioară tratamentului LVL

Timp de 48 de ore după tratament, nu aveți voie să udați zona. Este bine de știut, deoarece spălarea părului poate fi complicată în acest context.

De asemenea, nu aveți voie să aplicați mascara în primele două zile de la tratament, însă, sincer, nu veți dori sau nu aveți avea nevoie, deoarece genele dumneavoastră vor arăta mai bine ca niciodată.

După aceste zile inițiale, nu ar trebui să trageți de gene. Acest lucru poate fi evident pentru cei mai mulți oameni, însă, recomandarea ține mai mult de momentele când vă demachiați zona ochilor, procedură care ar trebui efectuată cu ceva mai multă atenție și grijă decât înainte de tratamentul LVL.

Prin urmare, în loc să treceți discheta demachiantă de-a lungul genelor, mai degrabă țineți timp de 10 secunde discheta pe ochi și gene, pentru ca machiajul să se înmoaie și să fie mai ușor de eliminat. Dacă veți proceda așa, vă veți păstra genele mai frumoase pentru mai mult timp.

Poate deteriora genele naturale tratamentul LVL?

Nu, acest tratament a fost special dezvoltat pentru a fi blând și prietenos cu genele.

Unde puteți obține un tratament LVL?

La o simplă căutare pe internet, veți găsi mai multe saloane care oferă acest tratament. Puteți să îl alegeți pe cel mai apropiat de dumneavoastră sau pe cel care vi se pare că vă poate asigura cele mai bune rezultate. Depinde doar de preferințele dumneavoastră.

Cât costă un tratament LVL?

Prețurile acestui tratament sunt destul de accesibile, undeva în jur de 200 RON. Prețurile variază, în mod evident, în funcție de salonul pe care îl alegeți.

Așadar, acum știți ce reprezintă mai exact tratamentul LVL pentru gene, așa că tot ce vă mai rămâne de făcut este să căutați un salon și să vă faceți o programare. Rezultatele vor fi de excepție, deci suntem siguri că nu veți încerca doar un tratament, ci veți reveni de fiecare dată pentru un nou tratament.

Dumneavoastră ați beneficiat până acum de un tratament LVL pentru gene? Sau ați dori să încercați? Lăsați-ne, mai jos, un mesaj în care să ne relatați experiența dumneavoastră cu tratamentul LVL.

Verifică preț Accesorii Cosmetice pentru Gene aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *