Aplicarea machiajului cu aerograf

Ce este machiajul cu aerograf?

Este posibil să fi auzit de aerograf în relație cu revistele și produsele de înfrumusețare care vorbesc de finisajul cu aerograf, dar poate vă interesează să știți ce presupune mai exact machiajul cu aerograf. Este o modalitate excelentă de a obține rapid un machiaj fără cusur și natural, fără să depuneți prea mult efort.

Machiajul cu aerograf este o tehnică de aplicare a machiajului pe piele utilizând tehnologia cu aerograf, spre deosebire de metoda tradițională care presupune aplicarea machiajului cu pensule, bureți sau degete. Tehnica este similară cu cea a aplicării bronzului artificial, doar că este de dimensiuni mai mici, dat fiind faptul că se aplică doar pe față.

Acoperirea pe care o asigură machiajul cu aerograf poate varia de la un strat, la acoperire completă, deoarece acest tip de machiaj se construiește în straturi, astfel încât puteți obține aspectul perfect pentru ocazii diferite cu același produs.

Pentru ce se folosește machiajul cu aerograf?

Machiajul cu aerograf este utilizat la scară largă de către profesioniști pentru ședințe foto, deoarece arată fantastic în fotografii. Machiajul este aplicat sub formă de ceață foarte fină pulverizată pe piele, care oferă un aspect impecabil și cu aspect natural, fără să încarce tenul chiar și atunci când acoperirea este completă.

De asemenea, machiajul cu aerograf este preferat de profesioniștii din domeniu pentru evenimente precum nunți și baluri, deoarece nu numai că arată foarte bine în fotografii, dar arată frumos și natural și în persoană. Poate fi adaptat în totalitate fiecărei persoane, prin alegerea gradului de acoperire dorit și prin amestecarea produselor de make-up pentru a găsi nuanța ideală.

Machiajul cu aerograf nu este destinat doar evenimentelor speciale sau ședințelor foto, fiind o opțiune excelentă și pentru machiajul de zi cu zi, datorită texturii ușoare, timpului scurt de aplicare și aspectului natural. După ce veți încerca machiajul cu aerograf, nu veți mai dori să reveniți la machiajul tradițional.

Machiajul cu aerograf pentru nunți

Profesioniștii din domeniul make-up favorizează machiajul cu aerograf atunci când vine vorba de ocazii speciale, precum nunți și baluri, deoarece rezistă mai mult timp pe piele și la umiditate. Așadar, nu vei avea probleme cu machiajul pe tot parcursul zilei.

Machiajul cu aerograf poate asigura un machiaj complet, fiind posibilă chiar și aplicarea fardurilor de ochi cu această tehnologie, iar rezultatele rezistă până la 12 ore sau chiar mai mult. Arată extraordinar și în fotografii, și în realitate, iar acoperirea și nuanța pot fi complet adaptate pentru a se potrivi fiecărei  persoane.

Tehnologia machiajului cu aerograf

Aparat de aplicare a machiajului cu aerograf

Un dispozitiv de machiaj cu aerograf este alcătuit din trei părți principale: stiloul aplicator, compresorul de aer și furtunul de aer care leagă primele două părți. Majoritatea dispozitivelor sunt alimentate de la priză pentru a menține o energie constantă a compresorului de aer, însă există și variante cu acumulatori pentru ocaziile în care nu este posibil accesul la rețeaua de alimentare electrică.

În timp ce compresorul și furtunul de aer nu variază mult de la un model la altul, stiloul aplicator este disponibil în diverse modele, deși acestea sunt destul de similare.

Cele trei caracteristici ale stiloului aplicator care pot varia sunt: metoda de introducere a produsului în sistem, punctul la care produsul de make-up și aerul intră în contact și tipul de acțiune pe care o declanșează apăsarea trăgaciului.

Stiloul poate fi alimentat lateral, prin gravitație sau aspirare, cel mai întâlnit sistem de alimentare fiind cel pe bază de gravitație, deoarece necesită mai puțină energie decât celelalte metode, produsul de make-up fiind introdus într-un rezervor așezat deasupra stiloului, de unde este tras cu ajutorul gravitației.

Punctul în care produsul de make-up și aerul se combină poate să fie localizat în interiorul camerei de aer sau în afara acesteia, la vârful stiloului aplicator.

Trusele de machiaj cu aerograf folosesc, în general, punctul intern de întâlnire, deoarece este mai potrivit pentru sistemele alimentate cu ajutorul gravitației. În acest caz, ceața produsă de aerograf este mai fină, și, prin urmare, mai ușoară, asigurând un machiaj natural care nu încarcă tenul.

La un aparat de aerograf caracteristica care variază cel mai adesea este acțiunea pe care o declanșează apăsarea trăgaciului. Există două opțiuni, acțiune unică și acțiune dublă. În cazul primei opțiuni, apăsarea trăgaciului va elibera aerul presurizat și produsul de make-up.

Dacă presiunea aerului poate varia, în general va fi controlată de un cadran aflat pe compresorul de aer. În mod alternativ, stilourile cu acțiune dublă, pot modifica atât presiunea aerului, cât și produsul, de exemplu, puteți împinge declanșatorul în jos pentru a elibera produsul și în sus pentru a controla presiunea aerului.

Pentru începători, opțiunea cu acțiune unică este varianta ideală, deoarece există mai puține variabile, deci este mai ușor de utilizat. Cu toate acestea, opțiunea cu acțiune dublă vă oferă mai mult control, ceea ce înseamnă că puteți face mai multe forme, cum ar fi trasarea mai groasă sau mai subțire a unei linii dintr-o singură mișcare.

Care este cel mai bun sistem de machiaj cu aerograf?

Când am revizuit cele mai bune produse de pe piață, am constatat că, în general, kit-ul Tickled Pink este cel mai bun sistem de machiaj cu aerograf de pe piață. Cu toate acestea, pentru utilizări specifice am găsit alte produse foarte bune.

De exemplu, trusele Temptu și Photo Finish excelează când vine vorba de machiajul miresei, în timp ce Aeroblend este o alegere excelentă pentru tenul matur. Aruncați o privire la recenzia noastră completă pentru a decide care este cel mai potrivit kit pentru dumneavoastră.

Cum se aplică machiajul cu aerograf

Fiecare kit poate varia, însă, în general, pentru a aplica machiajul cu aerograf, trebuie în prealabil să vă curățați și hidratați corespunzător pielea. Apoi configurați aparatul de machiaj cu aerograf și setați presiunea dorită.

Adăugați câteva picături de produs în rezervorul din partea de sus a stiloului aplicator și apoi, ținând stiloul la 10-15 cm. distanță de fața dumneavoastră, apăsați declanșatorul. Aplicați machiajul cu mișcări mici, circulare și construiți gradual acoperirea.

Dacă nu este deja impermeabil, aplicați un strat de soluție impermeabilă. Amintiți-vă să curățați stiloul aplicator după fiecare utilizare pentru a preveni blocarea acestuia.

Curățarea stiloului se face ușor, începând cu curățarea acestuia între culori și după utilizarea finală. Puteți achiziționa separat o soluție de curățare dacă nu este inclusă în kit-ul pe care îl aveți. De asemenea, puteți curăța exteriorul aparatului folosind discuri demachiante din bumbac.

Ce costuri presupune machiajul cu aerograf?

Trusele de machiaj cu aerograf variază ca preț. Fără îndoială, inițial o asemenea trusă este mai scumpă decât machiajul tradițional, însă, odată achiziționată, veți descoperi că veți cheltui mult mai puțin pentru produsele de machiaj.

Acest lucru se datorează faptului că utilizați mult mai puțin produs pentru fiecare utilizare pentru a obține același finisaj, fiind o achiziție rentabilă pe termen lung. De asemenea, veți economisi mult timp, deoarece aplicarea machiajului cu aerograf este mult mai rapidă decât aplicarea machiajului tradițional, iar curățarea instrumentelor este mult mai rapidă și mai igienică.

Recenzii kit-uri de machiaj cu aerograf

Pentru a vă ajuta să vă decideți care este setul de machiaj cu aerograf cel mai potrivit pentru dumneavoastră, am revizuit produsele de top de pe piață. Acestea variază de la truse pentru începători până la kituri profesionale de machiaj cu aerograf și toate includ o gamă variată de nuanțe de fond de ten, printre alte produse.

Așadar, acestea includ tot ce ai nevoie pentru a te apuca de machiajul cu aerograf.

Verifică preț Pistol Airbrush Portabil aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *