Tânără poartă o tunsoare cu breton

Bretonul se potrivește aproape oricui (și avem dovada)

Indiferent dacă vă doriți un breton complet sau unul lateral, acestea sunt cele mai tari tunsori ale acestui an, în ceea ce privște bretonul.

Cel mai probabil toți putem spune că am experimentat cu bretonul cel puțin o dată în viață. Indiferent dacă acesta a fost unul lateral, mai discret sau un breton complet, pe toată fruntea, bretonul este unul dintre acele stiluri universale, pe care cu toții le încercăm la un moment dat.

Când Ducesa de Cambridge s-a afișat cu noua ei coafură în anul 2015, toată mass-media a înnebunit. Este un aspect subtil și unul care funcționează cu adevărat dacă nu doriți să optați pentru un breton complet. Și aproape fiecare supermodel a experimentat cu bretonul și și-a pus propria amprentă asupra stilului, de la Kate Moss la Naomi Campbell și Sienna Miller.

Vestea bună este că dacă vă gândiți să încercați bretonul pentru prima dată sau vreți să îl încercați din nou, există în prezent o multitudine de versiuni, astfel încât este aproape garantat că puteți găsi un stil care să funcționeze pentru dumneavoastră.

Bretonul discret cu o tunsoare de stil shag, este un aspect esențial pentru anul acesta. Un stil ceva mai riscant este cel al micro-bretonului. Acesta este un alt stil cheie pentru tendințele anului în materie de păr și acesta poate funcționa pentru orice formă a feței.

Pentru o formă mai rotundă, optați pentru o curbă, astfel încâat părul să fie mai lung pe mijloc și mai scurt pe laturi, pentru a alungi forma feței și a o încadra. Consultați ghidurile noastre pentru coafuri pentru fețe rotunde și coafuri pentru fețe pătrate pentru mai multă inspirație.

Deci, cum ar trebui să vă aranjați noul breton? În cazul bretonului greu, complet, este absolut necesar să aibă un aspect sănătos, strălucitor și lucios. Folosiți o perie rotundă cu peri naturali, pentru a oferi bretonului dumneavoastră forma perfectă, plus strălucire și luciu.

Nu uitați de această recomandare foarte importantă: Nu pulverizați fixativul de păr direct pe breton! În schimb, puteți să pulverizați puțin fixativ pe o perie, pe care apoi să o treceți prin breton, totul pentru un efect natural.

Așadar, fie că încercați bretonul pentru prima oară sau doar vreți să vă reînnoiți stilul pentru un nou sezon, continuați să citiți toate informațiile necesare pentru a alege un tip de breton.

Cum să alegeți un tip de breton pentru forma feței dumneavoastră

În mod evident, anumite tipuri de breton se potrivesc mai bine pentru anumite forme ale feței. În cazul persoanelor cu fețe late, recomandarea ar fi să evitați un breton prea lat, orizontal sau pătrat. În schimb, ar trebui să optați pentru un breton mai discret și aerisit, pentru alungirea feței.

Amplasarea bretonului este importantă de luat în considerare, atunci când vreți să vă faceți breton. O amplasare laterală este perfectă pentru o față mai lungă, deoarece acest lucru va atrage atenția spre părțile feței, ceea ce prelungește fața, creând mai mult înălțime decât lățime.

Bretonul pentru păr lung

Bretonul poate adăuga unicitate stilurilor mult mai lungi, așa cum ne-a demonstrat Selena Gomez, și poate ajuta, de asemenea, să vă încadrați și să vă aplatizați forma feței. Chiar și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a experimentat faimosul stil în 2015, trimițând fanii regali într-o frenezie absolută.

Celebrități care să vă inspire: Selena Gomez, Naomi Campbell și Kate Middleton.

Breton pentru bob

Un breton complet combinat cu un bob este un nod atemporal al simbolurilor vestimentare din anii ’60, care arată bine pe aproape orice formă a feței, cu stratificarea potrivită spre vârfuri. Zendaya nu este străină de experimentarea diferitelor coafuri, reușind cu succes să poarte un bob perfect. Citiți ghidul nostru despre coafuri bob pentru și mai multă inspirație.

Celebrități care să vă inspire: Zendaya și Lara Condor.

Breton pentru părul scurt

Coafurile scurte cu breton sunt un aspect câștigător de fiecare dată, iar cel mai nou aspect al lui Kerry Washington este dovada ideală în acest sens. Tunsorile de tip pixie sunt completate de adăugarea unui breton stratificat.

Celebrități care să vă inspire: Kerry Washington și Jennifer Lawrence.

Breton pentru părul creț

Uitați tot ce v-a învățat liceul despre faptul că bretonul trebuie îndreptat în absolut fiecare dimineață – bretonul poate arăta absolut minunat purtat cu bucle, așa cum demonstrează superba Ciara.

Celebrități care să vă inspire: Ciara și Jessica Biel.

Este timpul pentru un nou breton? Consultați cele mai tari coafuri cu breton, de mai jos, pentru a vă inspira.

Alexa Chung
Nu ar fi o rundă cu unele dintre cele mai inspirate bretonuri ale celebrităților fără Alexa Chung. Bretonul îi completează perfect forma feței, având un aspect final minunat, fără efort.

Naomi Campbell
Unul dintre supermodelele originale, Naomi Campbell arată incredibil cu sau fără breton.

Sienna Miller
În ceea ce privește bretonul celebrităților, straturile șerpuite ale Siennei sunt destul de recunoscute în rândurile celebrităților de top. Perfect pe fețele în formă de inimă.

Emma Stone
Realitate: Emma Stone este o regină a bretonului lateral, indiferent dacă este o parte completă sau o stratificare laterală subtilă. În prezent, ea tinde să aleagă a doua opțiune, pentru un breton mai discret, aranjat pe partea dreaptă a feței.

Jennifer Lawrence
A trecut ceva timp de când J-Law a avut această tunsoare scurtă, dar este una dintre coafurile noastre preferate din toate timpurile.

Catherine, ducesa de Cambridge
Dovadă că uneori chiar și familia regală optează pentru breton, Kate Middleton a afișat acest breton complet în 2015.

Kate Moss
Dovada că nimeni nu face un breton să arate mai bine decât supermodelele, Kate Moss arată absolut incredibil cu breton.

Rihanna
Aspectul Rihannei de la Gala Met 2017 este unul celebru deja, când a purtat un breton complet dat într-o parte, combinat cu un coc prins sus, în vârful capului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *