Tânără își admiră machiajul în oglindă

5 modalități neconvenționale care vă vor ajuta să vă simțiți frumoase

Cele mai multe fete știu, cu siguranță, aproape toate aspectele ce țin de îngrijire și frumusețe, precum și toate produsele de lux care pot ajuta în acest sens. Însă, nu toată lumea știe chiar toate trucurile și sfaturile neconvenționale, ce pot avea un rol în procesul de înfrumusețare.

De aceea, v-am pregătit cinci modalități nu atât de cunoscute, care vă vor schimba rutina de îngrijire într-un sens bun.

Umidificator

Umidificatoarele sunt o modalitate foarte bună pentru a vă hidrata pielea. Aceste dispozitive care eliberează aburi, vă ajută să vă păstrați pielea mai suplă, în special în lunile de iarnă când aerul este uscat și vântul bate.

Lăsați umidificatorul pornit pe timpul somnului și vă veți trezi cu o piele minunată și super hidratată. Am putea spune că, în acest context, termenul „somn de frumusețe” primește un nou înțeles.

Verifică preț Umidificatoare Wellness aici!

Față de pernă din mătase

Puteți folosi această scuză pentru a vă răsfăța cu niște fețe de pernă noi și luxoase. Mătasea este un material care chiar poate face minuni pentru pielea și părul dumneavoastră. Deoarece este un material natural, este hipoalergenic și are, de asemenea, în compoziție aminoacizi (care sunt foarte buni).

Am menționat și faptul că absoarbe umiditatea și că se adaptează la toate temperaturile? Asta înseamnă că pielea dumneavoastră nu va rămâne lipită de o pernă transpirată și nu va acumula uleiuri care înfundă porii, în timp ce părul dumneavoastră va rămâne moale și nu se va electriza. Sună foarte bine, nu?

Purificator de apă

Dușul este unul dintre cei mai importanți pași din rutina dumneavoastră de îngrijire a tenului. Un duș efectuat corespunzător poate reprezenta diferența dintre părul uscat și fragil și părul cu mega strălucire! Apa dură, care nu a fost filtrată, conține tone de clor și toxine, care pot avea în timp un impact negativ asupra pielii și părului dumneavoastră.

De aceea, capetele de duș care conțin filtre, sunt absolut revoluționare. Apa filtrată poate ajuta la îmbunătățirea nivelului de hidratare a părului și a pielii, precum și la o strălucire suplimentară a podoabei capilare, și la o stilizare mai facilă.

Verifică preț Purificatoare de Apă aici!

Pudră pentru bebeluși

De ce să se distreze doar bebelușii? Pudra de bebeluși este excelentă pentru absorbția uleiului și vă poate ajuta, de asemenea, să vă intensificați aspectul genelor. Obțineți gene false fără să fie, de fapt, false, înmuind un bețișor de bumbac în puțină pudră pentru bebeluși și acoperiți-vă genele după aplicarea mascarei.

Apoi aplicați un alt strat de mascara și bucurați-vă de rezultate. Genele dumneavoastră vor fi groase și absolut minunate.

Ulei de cocos

Dacă mama natură ar avea un magazin de înfrumusețare, uleiul de cocos ar fi produsul ei vedetă. Încărcat cu vitamine și nutrienți esențiali, uleiul de nucă de cocos este cea mai bună cremă hidratantă pentru piele și păr. Folosiți-o ca mască de păr, lăsată să acționeze peste noapte, sau ca o cremă hidratantă pentru față și corp.

Puteți, de asemenea, să o amestecați cu puțină zahăr și ați obținut un scrub, excelent pentru exfolierea și uniformizarea pielii.

Dumneavoastră ce produse de frumusețe sau metode de înfrumusețare neconvenționale folosiți zilnic?

Citește și:

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *