Tânără întinsă pe pat la orele dimineții

5 lucruri pe care oamenii cu o piele uimitoare le fac în fiecare dimineață

Pielea radiantă este fundamentul frumuseții naturale. Din fericire, pielea sănătoasă și curată este posibilă, atunci când există o rutina potrivită de îngrijire a tenului. Prin urmare, vă vom prezenta în continuare primele cinci lucruri pe care femeile cu o piele uimitoare le fac în fiecare dimineață.

Își spală fața de două ori pe zi

Dacă asta vi se pare ceva care se înțelege de la sine, atunci sunteți cu un pas mai aproape de a obține o piele de invidiat. Curățarea feței în mod regulat – de două ori pe zi, în mod ideal, este obiceiul numărul unu al femeilor care se bucură de o piele impecabilă.

Pielea este susceptibilă la murdărie, toxine și alte reziduuri care pot înfunda și bloca porii, și pot provoca ravagii pe ten. Oferind feței o curățare corespunzătoare dimineața și seara, este esențial pentru a vă asigura că vă ajutați pielea, împreună cu procesul său natural de descuamare a celulelor moarte ale pielii.

Și printr-o „curățare corespunzătoare” ne referim la trecerea mai presus de rutina dumneavoastră obișnuită cu săpun și apă. Optați pentru un produs de curățare care să răspundă nevoilor pielii dumneavoastră și investiți într-o perie facială blândă, pentru a vă efectua o curățare facială corespunzătoare dimineața, dar și seara.

Aplică SPF cu regularitate

Din nou, acest lucru poate părea un sfat evident, dar veți fi surprinși cât de mulți oameni omit acest pas crucial, atunci când ies în grabă pe ușă dimineața.

Aplicarea de protecție solară pe parcursul zilei este la fel de importantă pentru sănătatea generală a pielii dumneavoastră, precum curățarea și hidratarea, așa că dacă nu ați încorporat deja protecția solară în regimul dumneavoastră zilnic, acum este timpul.

Daunele solare sunt principala cauză a îmbătrânirii premature și nimeni nu vrea asta. Dacă vă expuneți o perioadă prelungită la soare, SPF-ul trebuie reaplicat o dată la fiecare două ore. Nu uitați că SPF-ul este în general rezistent la apă, motiv pentru care trebuie să îl demachiați seara, înainte de culcare.

Antioxidanții sunt și ei importanți

Antioxidanții pot evita îmbătrânirea prematură și trec cu un pas dincolo de produsele SPF, pentru a vă ajuta să vă protejați fața de daunele cauzate de radicalii liberi, poluare și chiar de stres. Antioxidanții prezintă un ajutor de nădejde în cadrul oricărei rutine bune de îngrijire a pielii!

Optați pentru un ser sau un produs hidratant infuzat cu antioxidanți și stratificați-l sub protecția solară sau crema hidratantă în fiecare dimineață.

Își tratează cu succes zonele cu probleme

Diferite părți ale fețelor noastre au nevoi diferite. Multe femei se luptă cu o zonă uleioasă, dar descoperă că obrajii lor au tendința de a se usca. Oferiți fiecărei zone a feței dumneavoastră, o îngrijire adecvată. Aplicați o cremă de acnee infuzată cu acid salicilic pe regiunile uleioase sau acneice și o soluție hidratantă pe zonele uscate.

Optează pentru machiajul potrivit

Doar pentru că un produs este nou și la modă, nu înseamnă că este și ideal pentru chipul dumneavoastră. Cu toții avem preocupări diferite de piele și găsirea unui machiaj care să se potrivească nevoilor pielii dumneavoastră este un pas important în evitarea urgențelor de beauty.

Vă recomandăm să consultați medicul dermatolog sau să vă întrebați medicul estetician ce ingrediente ar trebui să nu utilizați, în funcție de cerințele pielii.

Dumneavoastră câte din aceste obiceiuri de îngrijire a feței, aveți în cadrul rutinei zilnice? Sau ce alte obiceiuri mai aveți care considerați că sunt benefice?

Verifică preț Creme Hidratante pentru Față aici!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *