Tânără cu un chip de formă ovală

12 dintre cele mai potrivite coafuri pentru fețe ovale (sau cea mai versatilă formă a feței)

Când vine vorba de stiluri cu aspect oval, acestea sunt cele mai bune dintre cele mai bune.

Căutați coafuri potrivite pentru fețe ovale? Nu căutați mai departe, deoarece, dacă aveți fața ovală, aceasta este modificarea definitivă a tunsorii perfecte pentru forma feței.

Vestea bună este că fața ovală este cea mai versatilă, atunci când vine vorba de coafurile cu care se potrivește. Această formă a feței funcționează cu aproape orice tip de păr tăiat scurt și super scurt, până la lungimea bărbiei sau a umărului. Cea mai importantă considerație de luat în calcul este textura naturală a părului, deoarece va determina stilul, forma și lungimea.

În plus, sunteți într-o companie foarte bună când vine vorba de celebrități cu fețe ovale, după cum veți vedea în continuare.

De unde știți dacă forma feței dumneavoastră este ovală?

Să discutăm, în primul rând, despre cum puteți identifica o față cu formă ovală. Acestea sunt destul de asemănătoare cu fețele rotunde, prin faptul că au o linie a maxilarului mai puțin accentuată, însă diferența cheie constă în faptul că sunt mai lungi decât sunt late – adică distanța de la frunte la bărbie va fi semnificativ mai mare decât lățimea feței.

De asemenea, fruntea va fi probabil mai lată decât bărbia.

Coafuri pentru fețe ovale cu păr lung

Un aspect pe care îl veți observa mereu la celebritățile cu părul lung este că părul lor este întotdeauna în cea mai bună stare. Cel mai important lucru de reținut cu părul lung este că trebuie să arate sănătos; nu are rost să aveți părul nesănătos, întrucât starea va determina întotdeauna lungimea.

În cazul persoanelor cu păr afro natural, secțiuni lungi de pe întreaga podoabă capilară vă oferă posibilitatea de a crea un aspect care să se potrivească gusturilor și stilului dumneavoastră de viață.

Celebrități care să vă inspire: Meghan Markle, Naomi Campbell și Blake Lively.

Coafuri pentru fețe ovale cu păr lung

O tunsoare de lungime medie este, fără îndoială, una dintre cele mai tari coafuri ale momentului. Părul de lungime medie arată excelent atunci când este bine întreținut; gândiți-vă la stiluri mai pline, drepte, fără straturi.

Dacă părul unei persoane este predispus la electrizare, atunci cel mai bine este ca lungimea lui să rămână medie – cu cât părul este mai lung și mai greu, cu atât va fi mai ușor de controlat.

Celebrități care să vă inspire: Olivia Munn și Kate Middleton.

Coafuri pentru fețe ovale cu părul scurt

Deoarece forma feței ovale este atât de versatilă, puteți încerca aproape orice stil scurt – bob, pixie, posibilitățile sunt nesfârșite. Iar când vine vorba de părul afro, părul conic și natural este perfect pentru femeile care doresc un stil scurt cu opțiuni.

Celebrități care să vă inspire: Luipta Nyong’o, Jennifer Lawrence și Carey Mulligan.

Coafuri pentru fețe ovale cu fir subțire de păr

Secretul pentru părul mai subțire este să nu îl supra-stratificați. Dacă aveți părul subțire, păstrați straturile mai lungi, întrucât stratificarea nu va face decât să dea un aspect mai subțire și rar părului.  Uitați-vă la vedete precum Keira Knightley pentru inspirație, pentru a coafa părul mai subțire sau la Jennifer Lawrence, pentru tunsoarea ei în stil pixie.

Celebrități care să vă inspire: Jennifer Lawrence.

Coafuri pentru fețe ovale cu firul gros de păr

Părul natural gros este excelent, întrucât adesea nu este necesar să adăugați volum sau textură prin supunerea părului la tratamente termice dăunătoare, în special dacă este ondulat, creț sau tuns în scări.

Kim Kardashian optează adesea pentru coafarea părului ei gros, într-un stil cu aspect umed, ceea ce face ca părul să pară mai subțire, în timp ce Kate Middleton alege să își coafeze părul cu bucle mari și voluminoase spre vârfuri.

Celebrități care să vă inspire: Rihanna, Kim Kardashian și Kate Middleton.

Coafuri pentru fețe ovale cu păr creț

Cu părul creț natural, trebuie să evitați o mulțime de straturi scurte, deoarece acest lucru va crește volumul părului și îl va face să crească spre exterior, mai degrabă decât cu lungimea acestuia. În ceea ce privește inspirația dată de celebrități, părul Rihannei este adesea văzut într-un cap plin de bucle, dar nu este străin nici de o coadă de cal cu textură.

Între timp, regalitatea părului, Kate Middleton, alege adesea bucle lejere și cu volum.

Celebrități care să vă inspire: Rihanna și Kate Middleton.

Coafuri pentru fețe ovale cu breton

Frumusețea unei fețe ovale este că un breton complet nu vă va face fața să pară prea rotunjită; Jessica Biel arată minunat cu breton și șuvițe ondulate perfect. Și, în urmă cu niște ani când J-Law și-a făcut breton, împreună cu tunsoarea ei pixie, a fost exemplul perfect pentru breton și față ovală.

Celebrități care să vă inspire: Jennifer Lawrence și Jessica Biel.

Prin urmare, după cum ați văzut și dumneavoastră, există foarte multe opțiuni pentru persoanele cu forma feței ovală. Important este să vă simțiți dumneavoastră bine cu modul în care vă stă părul și, de asemenea, să îl mențineți mereu sănătos.

Dacă nu ați reușit să vă decideți care este cea mai potrivită tunsore și coafură pentru forma feței dumneavoastră, mergeți la un salon de coafură și cereți mai multe îndrumări și sfaturi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *